• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cansel'i Revire Kapatmışlar!

Olay söylediğiniz gibi olmuyor malesef. Ben de rehber öğretmenin benimle zorla öpüştüğünü bir dönem sonra diğer rehber öğretmene anlattım arkadaşımın zoruyla. Kadının bana söylediği şey istersen dava açabilirsin ailenle birlikte ama bu zor ve yıpratıcı bir süreç olur senin için oldu. Büyük ihtimalle inanmadı ve arkadaşını korumak için öyle söyledi. Cansele de inanmamış olabilirler.
yok aslında doğru söylemiş çünkü bizim ülkede böyle davalar çok zor,uzun ve yıpratici bir süreçten geçiyor. hele de okul idaresi yanında olmuyor ve öğretmeni koruyorsa tam felaket oluyor cansel de olduğu gibi.

Bu konuda neden bu kadar çok ziyaretçi var ya nedir bu?

yok aslında doğru söylemiş çünkü bizim ülkede böyle davalar çok zor,uzun ve yıpratici bir süreçten geçiyor. hele de okul idaresi yanında olmuyor ve öğretmeni koruyorsa tam felaket oluyor cansel de olduğu gibi.
Idare ile görüşmemi bile söylemedi bana. Kesinlikle arkadaşını koruduğunu düşünüyorum. Sonrasında arkadaşım Müdüreye anlatmış çağırdı beni geçmiş dönem olduğu için ispat meselesinin çok zor olduğunu ama en azından odasını daha görünür bir yere alacağını söyledi. Ki yapmış da, gittiğimde kendi odasının karşısına almıştı.

Rehberlik hocaları biraz daha dikkatli olmalı bu konuda ama öğrenciye inanmamamayı seçiyorlar malesef.

Idare ile görüşmemi bile söylemedi bana. Kesinlikle arkadaşını koruduğunu düşünüyorum. Sonrasında arkadaşım Müdüreye anlatmış çağırdı beni geçmiş dönem olduğu için ispat meselesinin çok zor olduğunu ama en azından odasını daha görünür bir yere alacağını söyledi. Ki yapmış da, gittiğimde kendi odasının karşısına almıştı.

Rehberlik hocaları biraz daha dikkatli olmalı bu konuda ama öğrenciye inanmamamayı seçiyorlar malesef.
öğrenciye inan ve bu yolda çok şey yapanların basina bir sürü olay geldiği ve devlet onları korumayıp bir de suçlu ilan ettiği için belki korkuyor olabilirler.ama yine de susmamak lazım mesleki açıdan değil insanı açıdan da bilemiyorum ama susmazdim ben olsaydim. vicdanım rahat bırakmazdi.

Bu konuda İdareciler öğretmenleri çok yalnız bırakıyor işin aslı bu, yanı tecavüz ya da taciz eden öğretmenin desteklerken buna karşı duran rehber öğretmeni ve öğrenciyi yalnız bırakıyor.

Bir kızın hem dünyasını hem ahiretini yaktılar, bu dünyada ciğerleri yangın yeri gibi cayır cayır yansın o öğretmenlerin ve müdürün Allah gün yüzü göstetmesin belalar peşlerini bırakmasın!

lissom, maalesef bazen bazı eğitimciler birbirini korumayı seçiyor, biz böyle cinsel istismar tecavüz vakalarıyla karşılaşmadık ama çocukları şiddetle sindirip korkutan bir eğitimci hakkında konuşmak için gittiğimizde bile korumacı tavırla karşılaştık, tüm okuldaki çocuklar korkup sindi, birçoğunun velisi çocuğumuza kafayı takar deyip şikayetçi olmak istemedi, belki de haklılardı çünkü müdürümüz Adamla konuşunca şiddetin dozu arttı, kimler şikayet etti öne çıksın deyip neler yapmış öğrencilere, okulla çözemeyince sorunu ben ve birkaç Veli dilekçe verdik, o dilekçeyi de almak istemediler ya neyse.

lissom, maalesef bazen bazı eğitimciler birbirini korumayı seçiyor, biz böyle cinsel istismar tecavüz vakalarıyla karşılaşmadık ama çocukları şiddetle sindirip korkutan bir eğitimci hakkında konuşmak için gittiğimizde bile korumacı tavırla karşılaştık, tüm okuldaki çocuklar korkup sindi, birçoğunun velisi çocuğumuza kafayı takar deyip şikayetçi olmak istemedi, belki de haklılardı çünkü müdürümüz Adamla konuşunca şiddetin dozu arttı, kimler şikayet etti öne çıksın deyip neler yapmış öğrencilere, okulla çözemeyince sorunu ben ve birkaç Veli dilekçe verdik, o dilekçeyi de almak istemediler ya neyse.
Malesef durum anlattığın gibi. Garip bir destek var aralarında.
Dilekçe işe yaradı mı peki?

Malesef durum anlattığın gibi. Garip bir destek var aralarında.
Dilekçe işe yaradı mı peki?
Yaradı Allah'tan, gelip gerekli soruşturmaları yaptılar, haklılığımız ortaya çıkınca da gereken yapıldı, çocuklar rahat bir nefes aldılar, etrafımızı sarıp nasıl teşekkür ettiklerini unutamam hala, ilkokul çocuğuydu hepsi.

Allah islah etsin.
Yureksiz.
Vicdansizlar.
Hepiniz.
Gitti gencecik kizimiz.

Hayvanlar.
Bu kadar vicdansız şerefsiz olunmaz. İdama artık karşı değilim. El ele verip bu çocuğu mezara götüren herkes sallandırılsın.

Allah belasını versn adi adam

Back