İnternetteki evlilik siteleri güvenilir mi ?

Hı hı çok güvenlidir!!! Dertsiz başınıza dert mi arıyorsunuz Allah aşkına

evlilik siteleri bilmem ama artık çoğu kişi sosyal medyada tanışıp evleniyor çok örnekler var mutlumudurlar yoksa değiller mi bende bilmiyorum.

bende kesinlikle güvenmiyorum.
yarısı evli, yarısı da sapık orada gezinen insanların. belki bin de birdir düzgün insan.
ama şu da var ki, internetten tanışıp evlenen çok insan var.
nerden tanışıyorlar valla ben de bilmiyorum.
benim 2 arkadaşım eşini netten buldu mesela, ikisi de gül gibi mühendis çocukları kaptılar

Evet oralardan evlenip mutlu olanlar vardır elbette ama size nasıl biri denk gelir bilinmez. Hiç başınızı agrıtmayın boş yere bence

Sevgili arkadaşlar , internetdeki şu evlilik sitelerine nasıl bakıyorsunuz düşüncelerinize ihtiyacım var.
Evlilik sitesini bilmem ama televizyondaki evlilik programına tanıdığım bir kız katıldı. Şok oldum. Kız belki iyidir ama herkeske adı çıkmış aşırı dekolte giyen kız programda kendini iyi aile kızı mutaasıp bir kız olarak kendini tanıttı. Şaşırdım. Gelde güven şimdi insanlara

icinde internetin oldugu hic bir tanisma guvenli degil bence
Mekanda tanistigim adam normal cikmiyo ki nette tanistigim normal ciksn

adı evlilik sitesi diye oraya girenler sadece evlilik düşünecek diye kural yok hatta normal bir siteden çok daha riskli diyebilirim hele islami evlilik dini evlilik diye yazanları hiç düşünmeyin tanıdığım 2 kişi burada evlenmeye kalktı hani islami ya güvenilir diye ışid e katılmaya zorlamışlar tanıştıkları inanın zor kurtuldular..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…