• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İNSTAGRAM YÜZÜNDEN BOŞANMA

Hayır bunu tartışmaya gerek yok ki kadın kabul etmiş zaten. Ben paylaştım abim demiş sonra da kuzenim mi ne demiş. İmkansız aşkım yazdığı abisi. 😂😂
Demekki çekindiği korktuğu bişey var ki inkar yoluna gidiyor. Hani sizin dediğiniz gibi görünmesinden korkmamış paylaşmış değil.

Ben olaya kadın erkek diye hiç bakmıyorum. Aynısını erkek yapsa da değişen bir şey yok o yüzden olayı cinsiyete indirgemeyelim.
Ben aldatılsam ve bunu beni tanıyanlar bilip sussa öğrendiğim anda kocamla beraber onları da çıkarırım hayatımdan.
Sen öyle düşünüyorsun ,ben böyle düşünüyorum. Kimse kimseyi aptal yerine koymamalı.
Ben cinsiyet ayrımı için demedim hanı namus kavramı cinayetler kadına eziyetler yada kadini asalamalar daha çok oluyor bu tarz konularda ondan dedim Yoksa aynen dediğin gibi bu işin erkek kadını olamaz
Bu konuda zaten ortada yasanmis bir şey var biri demezse biri diyecek belki kocası görücek yada aile kadın cekinmemeis ki hic saklı gizli bir şey yok illaki duyulacak bir durum var
Dediğim gibi senin için söylemek doğru karar
Benim içinde nasılsa duyulacak bir durum o yuzden böyle bir durum içinde kalmak istemem

Kadın düğün zamanı ve evliliğin ilk zamanı kiloluymuş. Belki fotoğraf evlenmeden 2 yıl önceye ait ?

Farklı ilaç kullanımları sebebiyle görsel olarak 100+ sanılan ancak tartıda 80 kilo çıkan insanlar da var. Kadın belki evlenmeden önce son 1-2 yılda fazla kilo aldı ve ödemli bir vücut formuna ulaştı ?

"Önce asıp , sonra masummuş" diye ağlamaktansa ; olaylara serinkanlılıkla yaklaşmak daha iyidir.

Olayın içindeki insanlar sakin olamayabilirler , bu yüzden 3.şahıslar her dedikoduyu ve şüpheyi taşımadan önce ; olayın her yönünü düşünmeli.

Aldatma ispatlandıysa da bunu söylemenin en uygun yolu bulunmalı ; insanların kendilerine ve birbirlerine zarar vermeden ayrılması için ( tabi ayrılmayı seçerlerse ) çaba sarf edilmeli.

Ne belli kadının kocasını aldattığı? Bu kadın bu kadar salak mı hem aldatıp hem paylaşacak? Belki iftiraya uğruyor? Belki geçmişinden bir fotoğrafı başkası paylaştı? Belki fotoğraftaki adamın iftirası? Belki kadının kocası biliyordu ve kabulleniyordu alan satan razıydı? Siz bile görmeden birinci ağızdan itiraf duymadan hüküm vermişsiniz, bu kadar basit mi? Velev ki kadın hakikaten ahlaksız, kime ne? Kocası dışında kimseyi ilgilendirmezken biz dahil alakasız herkesin önüne düşürüldü fotoğraf, ispatlanmamış itiraf edilmemiş bir ahlaksızlığın bekçiliği size bize konu sahibesine kocasına sülalesine mi düştü?
Konu sahibesinin yapması gereken kadınla görüşüp hayırdır demekti en fazla

Kadın inkar etmemiş, boşanmışlar. Nafaka tazminat alamamış. Sahte hesap olsaydı o kadın sonuna kadar direnip ispat ederdi bu durumu. Siz sahte hesap olabilir diyorsunuz hala.
Buyurun tekrar yazamayacağım.

Ne belli kadının kocasını aldattığı? Bu kadın bu kadar salak mı hem aldatıp hem paylaşacak? Belki iftiraya uğruyor? Belki geçmişinden bir fotoğrafı başkası paylaştı? Belki fotoğraftaki adamın iftirası? Belki kadının kocası biliyordu ve kabulleniyordu alan satan razıydı? Siz bile görmeden birinci ağızdan itiraf duymadan hüküm vermişsiniz, bu kadar basit mi? Velev ki kadın hakikaten ahlaksız, kime ne? Kocası dışında kimseyi ilgilendirmezken biz dahil alakasız herkesin önüne düşürüldü fotoğraf, ispatlanmamış itiraf edilmemiş bir ahlaksızlığın bekçiliği size bize konu sahibesine kocasına sülalesine mi düştü?
Konu sahibesinin yapması gereken kadınla görüşüp hayırdır demekti en fazla
Ben konu sahibinin hesabı açtığını bile düşündüm valla.

Birde ek olarak senden duyulmayıp başkasından duyulunca da bu kadın Allah korusun cinayete kurban gitse vicdanın yine rahatsız olacak. Hiç kimse aldatılmayı haketmiyor ayrılıp ne yapıyorsa yapacak.
Ya hu kadın herşeyi göze almış açık Bi şekilde paylaşım yapmış. Demek ki kocasına hiç gözü kalmamış. Hani ihtimalleri sıralıyoruz ya, madem öyle bu kadar fiziksel olarak da aldatabilir, belki adam boşanmasaydı başkasının çocuğuma bilmeden babalık bile yapabilirdi. Kadın olsun erkek olsun ben şerefsizlik yapanı düşünmem ki, ben mağdur olan tarafı düşünürüm. Adamı salak yerine koyarken düşünsün başıma Bi iş gelir mi diye. O düşünmüyorsa ben hiç düşünmem. Banane. Demek ki çok güveniyor eşinin zarar vermeyeceğine ki açık açık paylaşım yapıyor.

Umarım benim karşıma senin gibi senin karşına da benim gibi düşünen tanıdıklar düşer ne diyelim.😂😂 Aldatılacağım kuzen dediğim, dostum dediğim, kardeşim dediğim aman banane deyip susacak. Belki ben eşimin iyi Bi yönünü anlatırken içinden aptal aldatıyor adam seni diyecek ama bunu bana demeyecek, ben salak gibi adama eşlik yapmaya devam edecem millet de uzaktan acıyarak ya da gülerek izleyecek. Böyle olacağına canımı acıtsın ama söylesin, dedikodu yapsın ama beni kurtarsın. Herkes böyle düşündüğü için susuyor, sonra bazıları kesin karısının kocasının haberi var, bile bile evliliğe devam ediyor enayi gözüyle bakıyorlar. Halbuki sen susarsan ben susarsam nasıl çıkacak karanlıklar aydınlığa. 😂😂😂
Kesinlikle, aptal yerine koyulmamı bilip susup izleyecekler çok üzücü, yıkıcı bir durum.
Tabii umarım kimse aldatılmaz bu duruma düşmez diyelim😑

Ya hu kadın herşeyi göze almış açık Bi şekilde paylaşım yapmış. Demek ki kocasına hiç gözü kalmamış. Hani ihtimalleri sıralıyoruz ya, madem öyle bu kadar fiziksel olarak da aldatabilir, belki adam boşanmasaydı başkasının çocuğuma bilmeden babalık bile yapabilirdi. Kadın olsun erkek olsun ben şerefsizlik yapanı düşünmem ki, ben mağdur olan tarafı düşünürüm. Adamı salak yerine koyarken düşünsün başıma Bi iş gelir mi diye. O düşünmüyorsa ben hiç düşünmem. Banane. Demek ki çok güveniyor eşinin zarar vermeyeceğine ki açık açık paylaşım yapıyor.
Yoruldum benden bu kadar🥴🥴

Birde ek olarak senden duyulmayıp başkasından duyulunca da bu kadın Allah korusun cinayete kurban gitse vicdanın yine rahatsız olacak. Hiç kimse aldatılmayı haketmiyor ayrılıp ne yapıyorsa yapacak.
Çok doğru ALLAH korusun başkası dese yine olucaksa olur cinayet olur
Üzülürüm kadına çok kızarım
Söyleyene de iyice yanan ateşe niye körükle geldin der onada diyeceğimi derim
Ve kendime iyi ki bir şey dememişim derim iyiki susmuşum derim
Yanı ben böyle düşünürüm

Umarım benim karşıma senin gibi senin karşına da benim gibi düşünen tanıdıklar düşer ne diyelim.😂😂 Aldatılacağım kuzen dediğim, dostum dediğim, kardeşim dediğim aman banane deyip susacak. Belki ben eşimin iyi Bi yönünü anlatırken içinden aptal aldatıyor adam seni diyecek ama bunu bana demeyecek, ben salak gibi adama eşlik yapmaya devam edecem millet de uzaktan acıyarak ya da gülerek izleyecek. Böyle olacağına canımı acıtsın ama söylesin, dedikodu yapsın ama beni kurtarsın. Herkes böyle düşündüğü için susuyor, sonra bazıları kesin karısının kocasının haberi var, bile bile evliliğe devam ediyor enayi gözüyle bakıyorlar. Halbuki sen susarsan ben susarsam nasıl çıkacak karanlıklar aydınlığa. 😂😂😂

Ben susulsun demedim. Bir şeyi söylemenin onlarca yolu var. Uygun dil ve üslupla söylenmeli.

Bu durumu söylerken muhakkak yüz yüze olunmalı ve olası bütün tedbirler alınmalı diyorum.

Böyle bir şokla kendine ve çocuklarına dahi zarar verenler oldu maalesef.

Demekki çekindiği korktuğu bişey var ki inkar yoluna gidiyor. Hani sizin dediğiniz gibi görünmesinden korkmamış paylaşmış değil.
Çok korkan paylaşmaz. Ama tabiki yakalanınca ay evet sefgilim diyecek hali yok. Cem yılmazın dediği gibi bu kimin donu, ne donu hikayesi. Bu durumda herkes inkar eder. Gerçekten korksa yapmaz.

Buyurun tekrar yazamayacağım.
İyi tanımadan, gözüyle görmeden, şahit olmadan, iftira atılan kişinin bigünah olmasına bakmadan bir örgüte yamanması cinayetten daha ağır vebal taşır. Bir kişiye kızdın iftira at, çekemedin iftira yapıştır. Bu tip insanların toplumda da, Allah indinde de yerleri yoktur ve olamazda… Dinimizdeki vecibelerde “Görsen bile yedi defa gözlerini sil, yedi defa tekrar bak.” der.

Kadın inkar etmemiş, boşanmışlar. Nafaka tazminat alamamış. Sahte hesap olsaydı o kadın sonuna kadar direnip ispat ederdi bu durumu. Siz sahte hesap olabilir diyorsunuz hala.

Bu konu sahibinin anlattığı hali. 10 hazirandaki fotoğrafı , 28 hazirandaki karar duruşmasına nasıl dahil etmişler ?

Ben susulsun demedim. Bir şeyi söylemenin onlarca yolu var. Uygun dil ve üslupla söylenmeli.

Bu durumu söylerken muhakkak yüz yüze olunmalı ve olası bütün tedbirler alınmalı diyorum.

Buna katılıyorum. Hiç değilse adam üzülüp ona bir şey olmasın diye yanında uygun Bi uslupla konu anlatılsa çok daha uygun olur. Şahsen birine bu konuyu açacak olsam yanında olmak belki destek vererek gözünü açmak isterim.

Bir sürü beğenmedim yemişim 😂

Hesap sahteyse, fotoğraf shopsa, fotoğraf eskiyse zaten bunlar anlaşılır. Fotoğrafın ne zamandan olduğu bile anlaşılır tanıyan biri için.

Göz göre göre adamın enayi yerine konup böyle bir evliliği sürdürmesini görmek benim için daha büyük vicdan azabına sebep olurdu. Ben de doğrudan gider söylemez eşime söylerdim.

Fotoğrafı buraya atacak olmasını veya alakasız kişisel bilgiler vermesini tabiki ben de onaylamıyorum.

İyi tanımadan, gözüyle görmeden, şahit olmadan, iftira atılan kişinin bigünah olmasına bakmadan bir örgüte yamanması cinayetten daha ağır vebal taşır. Bir kişiye kızdın iftira at, çekemedin iftira yapıştır. Bu tip insanların toplumda da, Allah indinde de yerleri yoktur ve olamazda… Dinimizdeki vecibelerde “Görsen bile yedi defa gözlerini sil, yedi defa tekrar bak.” der.
Ortada iftira yok işte mesele bu. Sanki kadına iftira atılmış gibi söylüyorsunuz, konu sahibinin yazdıklarına göre yorum yapıyoruz. Kadın iftira olsa mahkemede kendini savunurdu değil mi?
Konu sahibi ne yazıyorsa ona göre yorum yapıyorum, tanımadığım biri hakkında kafama göre atıp tutmuyorum bende.

Evet dan diye söylenilmez bu asla doğru değil. Sakinleştirilip uygun ortam hazırlanmalı.

Yaptığına Eminmisiniz peki
Dönüp dolaşıp aynı yere geliyoruz. Ben emin değilim ben de sizin gibi dışardan okuyorum. Ama kadın inkar etmemiş, ben paylaştım abim gibi aile dostum demiş, sonra başka birine kuzenim demiş vs. İmkansız aşkım yazdığı adam kuzeni de abisi de olamayacağına, paylaşımı kendi yaptığını inkar etmediğine göre olay kesin. Biz de konu sahibinin yalancısıyız. Anlattığı bu, siz ne kadar eminseniz bütün bunların üzerine ben de okadar
Eminim.

Konuya göre yorum yapıyorum bu konuda kimse bir şey demese bile ulu orta bir şey var nasılsa gorunucek bilinecek bir durum var aşikâr herşey
Dediğim gibi biri demezse biri diyecek
Ama o ben olmam ve denecekse bunu telde kavgayla senin karin benim karım dalasiyla olmaz
Usül olur söyleme tarzı olur
Söylemek var bide konuyu yetiştirmek var

Bu konu sahibinin anlattığı hali. 10 hazirandaki fotoğrafı , 28 hazirandaki karar duruşsına nasıl dahil etmişler ?
E bende konu sahibinin anlattığına göre yorum yapıyorum. Olaya kendimce kattığım detaylar var mı?
Konu sahibi olayı öğrendikten sonra boşanmışlar yazmış.

Back
X