• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İNSTAGRAM YÜZÜNDEN BOŞANMA

Türkiye gibi günde beşer onar kadının namustu boktu püsürdü diye katledildiği bi ülkede bi kadının hesap gizleyerek sakladığı bi fotoyu, kocasına gideceğini bile bile eşinize nasıl gösteriyorsunuz. Ya hiç mi vicdanınız yok
Hesabı gizli olsaydı keşfetme düşmezdi

İşte bende görünce söylenmesi taraftarıyım hele böyle aleni utanmadan yapılıyorsa demek ki korkusu yoktur Pare.
Kadının korkusu yok kendine saygısı hiç yok
Bende söyle düşünürüm söyledim kocasına koca safmış ya aman saf dedim söyledim
Ama bu tarz konular erkek yapsa evine nasılsa döner denir de kadın yapsa namus olur
Adamın nevri döndü kadına şiddet uyguladı sakat kaldı yada öldü
O zaman benim vicdan da beni öldürür
Belki o kadının yaptığı unutulur gider ama benim yaptığım unutulmaz ben unutmam
Allah korusun bu duruma geleceğini düşünür demem
Zaten duyulacak bir sey ha bir gün önce ha bir gün sonra benden duyulmasın da der susarım

Türkiye gibi günde beşer onar kadının namustu boktu püsürdü diye katledildiği bi ülkede bi kadının hesap gizleyerek sakladığı bi fotoyu, kocasına gideceğini bile bile eşinize nasıl gösteriyorsunuz. Ya hiç mi vicdanınız yok
Valla pek de gizlememiş kocasının kuzeninin karısı gördüğüne göre. 🙄😂
Kadın sizin kadar korkmamış ben bu haltı yiyorum ama biri duyarsa diye.

Şu konuda dürüst olmalıyım bende bana görünce söylenmesini isterim . Ama sadece yakın dostum ve çekirdek ailemden biri olmayınca söylemem . Kendimce şu nedenlerle
1) insanların vereceği tepkiyi bilmiyorum cinayet izleyebilirler ve ömrüm boyunca elimi kana bulanmış hissederim
2) bazı ilişkilerde çok belli edilmesede açık ilişki yaşanıyor iki tarafta göz yumuyor kimin yaşadığını bilemeyiz kötü olan olmak istemem
3) iki gün sonra barisirlar beni kötü belleler böyle pis islerden hoşlanmam adımın geçmesini istemem
4) aldatan insanın her türlü ahlaksızlığı yapabilecek potansiyeli olduğunu düşünüyorum bana bulassin istemem zaten bir insanın eşinin er ya da geç aldatildigini anlayacağını düşünüyorum
Belki kendi icinde çok bencil sebepler her birinde kendimi düşünüyorum ama aldatma konusu çok bıçak sırtı geliyor bana

Sizin yazdıklarınız sahte hesaplar için geçerli. Bu kadın aleni bir şekilde sarmaş dolaş imkansız aşk diye paylaşmış sahte olma ihtimali kalmıyor.
Aldatmayı normaleştirdiğinizi düşünmüyorum olur mu öyle şey. Görüp söylenmesini ben doğru buluyorum, kimse kimseyi aptal yerine koymamalı

Neden hesabın sahte olma ihtimali kalmıyor ? Fotoğraf kadının , kocasından önceki zamanına ait olabilir. Bir başkasının , kadının isim bilgisi ve fotoğrafıyla hesap açma ihtimalini nasıl elediniz ?

Emniyetin Siber suçlar birimi boşuna mı ip adresi , baz istasyonu ve bağlantı noktası kontrolü yapıyor ?

Yarın buradaki hesabınızı kapatıp gitseniz , sizin profilinize hakim olan birinin ; Nego kimliğim açığa çıktı , yeni üyelik aldım diyerek forumda boy gösterme ihtimalini eleyebilir misiniz ?

Sizinle sohbeti olan ve birbirinizle paylaşımınız olan üyeler şüphe ile yönetime bildirirken ; sizi ismen bilen üyeler "Nego" falanca isimle geri gelmiş diyebilirler.

Böyle bir durumda ben, yönetimin açıklamasını beklemeyi tercih ederim.

Kadın paylaştığını inkar etmemiş. Ben paylaştım aile dostum demiş, sonra kuzenim demiş. Herkese farklı yalan atmış. Ayrıca üzerinde imkansız aşkım yazıyormuş ve aşk şarkısı çalıyormuş. Yani herşey çok açık çok net kadın bile kendini savunamamış siz tamamen başka durumlarda olabilecek ihtimalleri sayıyorsunuz. Kadın inkar etmemiş paylaştığını ve üzerinde aşkım yazıyormuş, aldatılma demeyeceğiz ne diyeceğiz?

Konu sahibinin anlattıkları her mesajında farklılık gösteriyorken ; ben hiç tanımadığım insanların günahını almamayı ve hakkına girmemeyi tercih ederim.

Ortada kanıtlı , ispatlı bir aldatılma varsa da nasıl ilerlenmesi gerektiği hakkındaki fikrimi yazmıştım.

kimsenin namus bekçiliğini yapmak bana göre değil. Kadın aldatıyormuş Bla Bla. İllaki ortaya çıkar. Benim üstüme vazife değil ortalığı karıştırmak. Konu sahibinin kuzene karşı bir kırığı var bence. Burada da resim atmış. Yolda bile karşılaşma ihtimalinin olmadığı bir insanın fotosunu bana atarak ne geçecek eline. Gerçekler er geç ortaya çıkar. Herkes kendi ailesi ile ilgilense keşke.

millet aldatan insanlara karşı üç maymunu oynamayı savunuyor pes diyorum. kocaları aldatınca da sağa sola gizleyin haberim olmasın diycekler sanırım. samimiyetim olmayan insanların böyle olaylarını kimseye bildirmem, siz de bundan sonra öyle yapmalısınız. elde hiçbir delil olmadan kimse öyle pat diye boşanmaz belli ki bu kadınla eşinin vukuatı daha derinmiş.

Neden hesabın sahte olma ihtimali kalmıyor ? Fotoğraf kadının , kocasından önceki zamanına ait olabilir. Bir başkasının , kadının isim bilgisi ve fotoğrafıyla hesap açma ihtimalini nasıl elediniz ?

Emniyetin Siber suçlar birimi boşuna mı ip adresi , baz istasyonu ve bağlantı noktası kontrolü yapıyor ?

Yarın buradaki hesabınızı kapatıp gitseniz , sizin profilinize hakim olan birinin ; Nego kimliğim açığa çıktı , yeni üyelik aldım diyerek forumda boy gösterme ihtimalini eleyebilir misiniz ?

Sizinle sohbeti olan ve birbirinizle paylaşımınız olan üyeler şüphe ile yönetime bildirirken ; sizi ismen bilen üyeler "Nego" falanca isimle geri gelmiş diyebilirler.

Böyle bir durumda ben, yönetimin açıklamasını beklemeyi tercih ederim.
Çünkü kadın daha önce çok kiloluymuş fotoğraf kilo verdikten sonraki haliyle çekilmiş.

Ama bu tarz konular erkek yapsa evine nasılsa döner denir de kadın yapsa namus olur
Zaten duyulacak bir sey ha bir gün önce ha bir gün sonra benden duyulmasın da der susarım
Ben olaya kadın erkek diye hiç bakmıyorum. Aynısını erkek yapsa da değişen bir şey yok o yüzden olayı cinsiyete indirgemeyelim.
Ben aldatılsam ve bunu beni tanıyanlar bilip sussa öğrendiğim anda kocamla beraber onları da çıkarırım hayatımdan.
Sen öyle düşünüyorsun ,ben böyle düşünüyorum. Kimse kimseyi aptal yerine koymamalı.

Birde ek olarak senden duyulmayıp başkasından duyulunca da bu kadın Allah korusun cinayete kurban gitse vicdanın yine rahatsız olacak. Hiç kimse aldatılmayı haketmiyor ayrılıp ne yapıyorsa yapacak.

Ben olaya kadın erkek diye hiç bakmıyorum. Aynısını erkek yapsa da değişen bir şey yok o yüzden olayı cinsiyete indirgemeyelim.
Ben aldatılsam ve bunu beni tanıyanlar bilip sussa öğrendiğim anda kocamla beraber onları da çıkarırım hayatımdan.
Sen öyle düşünüyorsun ,ben böyle düşünüyorum. Kimse kimseyi aptal yerine koymamalı.
Umarım benim karşıma senin gibi senin karşına da benim gibi düşünen tanıdıklar düşer ne diyelim.😂😂 Aldatılacağım kuzen dediğim, dostum dediğim, kardeşim dediğim aman banane deyip susacak. Belki ben eşimin iyi Bi yönünü anlatırken içinden aptal aldatıyor adam seni diyecek ama bunu bana demeyecek, ben salak gibi adama eşlik yapmaya devam edecem millet de uzaktan acıyarak ya da gülerek izleyecek. Böyle olacağına canımı acıtsın ama söylesin, dedikodu yapsın ama beni kurtarsın. Herkes böyle düşündüğü için susuyor, sonra bazıları kesin karısının kocasının haberi var, bile bile evliliğe devam ediyor enayi gözüyle bakıyorlar. Halbuki sen susarsan ben susarsam nasıl çıkacak karanlıklar aydınlığa. 😂😂😂

Çünkü kadın daha önce çok kiloluymuş fotoğraf kilo verdikten sonraki haliyle çekilmiş.

Kadın düğün zamanı ve evliliğin ilk zamanı kiloluymuş. Belki fotoğraf evlenmeden 2 yıl önceye ait ?

Farklı ilaç kullanımları sebebiyle görsel olarak 100+ sanılan ancak tartıda 80 kilo çıkan insanlar da var. Kadın belki evlenmeden önce son 1-2 yılda fazla kilo aldı ve ödemli bir vücut formuna ulaştı ?

"Önce asıp , sonra masummuş" diye ağlamaktansa ; olaylara serinkanlılıkla yaklaşmak daha iyidir.

Olayın içindeki insanlar sakin olamayabilirler , bu yüzden 3.şahıslar her dedikoduyu ve şüpheyi taşımadan önce ; olayın her yönünü düşünmeli.

Aldatma ispatlandıysa da bunu söylemenin en uygun yolu bulunmalı ; insanların kendilerine ve birbirlerine zarar vermeden ayrılması için ( tabi ayrılmayı seçerlerse ) çaba sarf edilmeli.

Niye şaşırıyorsunuz? Bende ulu orta fotoğraf paylaşıp kocasını aleni aldatan kadını görüp söylemesine tepki verenlere şaşırıyorum mesela 😳😳
Ne belli kadının kocasını aldattığı? Bu kadın bu kadar salak mı hem aldatıp hem paylaşacak? Belki iftiraya uğruyor? Belki geçmişinden bir fotoğrafı başkası paylaştı? Belki fotoğraftaki adamın iftirası? Belki kadının kocası biliyordu ve kabulleniyordu alan satan razıydı? Siz bile görmeden birinci ağızdan itiraf duymadan hüküm vermişsiniz, bu kadar basit mi? Velev ki kadın hakikaten ahlaksız, kime ne? Kocası dışında kimseyi ilgilendirmezken biz dahil alakasız herkesin önüne düşürüldü fotoğraf, ispatlanmamış itiraf edilmemiş bir ahlaksızlığın bekçiliği size bize konu sahibesine kocasına sülalesine mi düştü?
Konu sahibesinin yapması gereken kadınla görüşüp hayırdır demekti en fazla

Kadının önceki hesabı değil , yeni hesap.
Kadın inkar etmemiş, boşanmışlar. Nafaka tazminat alamamış. Sahte hesap olsaydı o kadın sonuna kadar direnip ispat ederdi bu durumu. Siz sahte hesap olabilir diyorsunuz hala.

Back
X