• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İNSTAGRAM YÜZÜNDEN BOŞANMA

Bir sürü beğenmedim yemişim 😂

Hesap sahteyse, fotoğraf shopsa, fotoğraf eskiyse zaten bunlar anlaşılır. Fotoğrafın ne zamandan olduğu bile anlaşılır tanıyan biri için.

Göz göre göre adamın enayi yerine konup böyle bir evliliği sürdürmesini görmek benim için daha büyük vicdan azabına sebep olurdu. Ben de doğrudan gider söylemez eşime söylerdim.

Fotoğrafı buraya atacak olmasını veya alakasız kişisel bilgiler vermesini tabiki ben de onaylamıyorum.
Fotoğrafı buraya niye atıyormuş acabaa :olamaz:

Bir sürü beğenmedim yemişim 😂

Hesap sahteyse, fotoğraf shopsa, fotoğraf eskiyse zaten bunlar anlaşılır. Fotoğrafın ne zamandan olduğu bile anlaşılır tanıyan biri için.

Göz göre göre adamın enayi yerine konup böyle bir evliliği sürdürmesini görmek benim için daha büyük vicdan azabına sebep olurdu. Ben de doğrudan gider söylemez eşime söylerdim.

Fotoğrafı buraya atacak olmasını veya alakasız kişisel bilgiler vermesini tabiki ben de onaylamıyorum.

Hesap sahte mi , fotoğraf eski mi diye bakmadan,kesin kanıt ve ispat olmadan "karın/kocan seni aldatıyor" denemez , denmemeli.

Dönüp dolaşıp aynı yere geliyoruz. Ben emin değilim ben de sizin gibi dışardan okuyorum. Ama kadın inkar etmemiş, ben paylaştım abim gibi aile dostum demiş, sonra başka birine kuzenim demiş vs. İmkansız aşkım yazdığı adam kuzeni de abisi de olamayacağına, paylaşımı kendi yaptığını inkar etmediğine göre olay kesin. Biz de konu sahibinin yalancısıyız. Anlattığı bu, siz ne kadar eminseniz bütün bunların üzerine ben de okadar
Eminim.
Benim demek istediğim de bu konu sahibinin yalancısıyız. Ve konu sahibi buradaki insanlara bile foto atmış. Kadın evet ben paylaştım abim demiş arkadaşın nişanlısı demiş demekki korkuyor. Hatta konu sahibi kan çıkacak diye biz aradan çekildik demiş. Ve herkes siz dahil iyi yapmış diyorsunuz. Kan çıksa böyle düşündüğünüz için vicdan azabı çekmeyecekmisşniz. Bırakın adaleti Allah sağlasın.

Geçen gün başka bir konuya yazmıştım. Burada da dursun.

Benim verilen tavsiyelerde önceliğim : "uygulanması halinde doğabilecek olası sonuçlar".

Konuyu açan ve üye olanlar dışında konuyu okuyan yüzlerce insan var belki de.

Burada yazan bir yorumdan cesaret bularak , olmayacak bir işe kalkışırsa bir kişi ; ve insanların can güvenliği tehlikeye girerse ne hissedersiniz ?

Her doğru her yerde söylenmez.

M. Anlı da yaşanan olayı hatırlayın.

Müge Anlı'dan, intihar eden Serkan Kıyak hakkında ilk yorum: Eşi, aileyi arayıp maaşı alıp çocuğu bırakmak istemiş

Programda sergilediği davranışlar sebebiyle , ruhsal halinin darmadağın olduğu belli olan bu adam artık hayatta yok. Küçücük kızı kaldı geride. Tv de yüksek izlenme amaçlı köpürtülen programda gereken önlemler alınmış olsa , bu olay hiç yaşanmayabilirdi. Bir can gitti ancak program ceza dahi almadı , bol keseden atıp tutmaya devam.

Yoruldum benden bu kadar🥴🥴
Aynen valla. Geçen de aynı konu Bi metres üzerinden uzadı. Ben kocasını aldatan karısını aldatan ya da evli kişilerle birlikte olan şerefsizleri düşünmem, düşünmek zorunda değilim, istesem de onlarla empati yapamam. Çok korkuyorlarsa ona göre düzgün yaşasınlar. Allah bana da aynı aklı vermiş torpil geçmemiş yani, kullansınlar bomboş yaşamasınlar banane. 🙄

Benim demek istediğim de bu konu sahibinin yalancısıyız. Ve konu sahibi buradaki insanlara bile foto atmış. Kadın evet ben paylaştım abim demiş arkadaşın nişanlısı demiş demekki korkuyor. Hatta konu sahibi kan çıkacak diye biz aradan çekildik demiş. Ve herkes siz dahil iyi yapmış diyorsunuz. Kan çıksa böyle düşündüğünüz için vicdan azabı çekmeyecekmisşniz. Bırakın adaleti Allah sağlasın.
Kan çıkma ihtimalini aldatanlar düşünsün.
Aynen valla. Geçen de aynı konu Bi metres üzerinden uzadı. Ben kocasını aldatan karısını aldatan ya da evli kişilerle birlikte olan şerefsizleri düşünmem, düşünmek zorunda değilim, istesem de onlarla empati yapamam. Çok korkuyorlarsa ona göre düzgün yaşasınlar. Allah bana da aynı aklı vermiş torpil geçmemiş yani, kullansınlar bomboş yaşamasınlar banane. 🙄

E bende konu sahibinin anlattığına göre yorum yapıyorum. Olaya kendimce kattığım detaylar var mı?
Konu sahibi olayı öğrendikten sonra boşanmışlar yazmış.

Zaten tarihlerde tutarsızlık var , fotoğrafin kanıt olarak dosyaya eklenme imkanı olamaz ki o aşamada.

Konu sahibinin kayınvalidesi ; kuzenin boşanmasından haberdarmış ; bu durumda aile içi ağız kalabalığını seven konu sahibinin kocası, olayı nasıl duymamış ?

Son düzenleme:
Ortada iftira yok işte mesele bu. Sanki kadına iftira atılmış gibi söylüyorsunuz, konu sahibinin yazdıklarına göre yorum yapıyoruz. Kadın iftira olsa mahkemede kendini savunurdu değil mi?
Konu sahibi ne yazıyorsa ona göre yorum yapıyorum, tanımadığım biri hakkında kafama göre atıp tutmuyorum bende.
Konu sahibinin kadına karşı Bi gıcığı var. Söylediklerinin doğru olduğuna emin değiliz. Ben gözümle bile bile görsem aldatan kişiyi ablam abim yakın dostum değilse Allaha bırakır susarım.
TRT 1 de yunus Emre dizisinin ilk bölümünde yunus Emre bir adamın katil olduğunu görüyor. Gözleri ile gördüğü için idam kararı veriyor. Tapduk emre gözlerine inanma hakikat başka diyor. Sonrası gerçek ortaya çıkıyor. Çok güzel bir sahne idi izlemenizi tavsiye ederim. Konu sahibi ve eşi ortalığı karıştırıp lan çıkacak diye aradan çekildik demiş. Eğer bir gerçek varsa elbet gün yüzüne çıkar. Her görülen gerçek değildir. Her duyulanda. Velev ki kadın aldatmış. Allah onu sonradan doğru yola çıkaracağını günahlarına tevbe edeceğine affedeceğini nereden bilebiliriz.

Kan çıkma ihtimalini aldatanlar düşünsün.

O iş öyle değil. Evinde balkonunda otururken , işten dönerken, çocuğunu parka götürürken "kaza kurşunu"na kurban giden nice masum ve konudan habersiz insanlar oldu.

"Bana ne , ne yaparlarsa yapsınlar ; ne halleri varsa görsünler" diyemeyiz.

Hep beraber , aynı toplumun içinde yaşıyoruz.

Ağzından çıkanı duymayan, dedikoduyu yapıp sonuçlarını umursamayanlar yüzünden; konuyla ilgisi olmayan insnların can güvenliği riske edilemez.

Back
X