• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İNSTAGRAM YÜZÜNDEN BOŞANMA

Geçen gün başka bir konuya yazmıştım. Burada da dursun.

Benim verilen tavsiyelerde önceliğim : "uygulanması halinde doğabilecek olası sonuçlar".

Konuyu açan ve üye olanlar dışında konuyu okuyan yüzlerce insan var belki de.

Burada yazan bir yorumdan cesaret bularak , olmayacak bir işe kalkışırsa bir kişi ; ve insanların can güvenliği tehlikeye girerse ne hissedersiniz ?

Her doğru her yerde söylenmez.

M. Anlı da yaşanan olayı hatırlayın.

Müge Anlı'dan, intihar eden Serkan Kıyak hakkında ilk yorum: Eşi, aileyi arayıp maaşı alıp çocuğu bırakmak istemiş

Programda sergilediği davranışlar sebebiyle , ruhsal halinin darmadağın olduğu belli olan bu adam artık hayatta yok. Küçücük kızı kaldı geride. Tv de yüksek izlenme amaçlı köpürtülen programda gereken önlemler alınmış olsa , bu olay hiç yaşanmayabilirdi. Bir can gitti ancak program ceza dahi almadı , bol keseden atıp tutmaya devam.
Kadının kocası da sessiz bir adammış. Kaldırmayıp intihar etse ellerine kına yakarlar

O iş öyle değil. Evinde balkonunda otururken , işten dönerken, çocuğunu parka götürürken "kaza kurşunu"na kurban giden nice masum ve konudan habersiz insanlar oldu.

"Bana ne , ne yaparlarsa yapsınlar ; ne halleri varsa görsünler" diyemeyiz.

Hep beraber , aynı toplumun içinde yaşıyoruz.

Ağzından çıkanı duymayan, dedikoduyu yapıp sonuçlarını umursamayanlar yüzünden; konuyla ilgisi olmayan insnların can güvenliği riske edilemez.
Oooo siz çok farazi ihtimallerden bahsediyorsunuz, milyonlarca ihtimal var o zaman sayalım duralım. Bu başıma binadan adam düşer dışarı çıkmayayıma kadar gider. Aldatan düşünecek onu, ben birinin nikahı altındayken onun onurunu zedelersem başıma ne gelir diye. Ona bakarsanız adam bu şekilde öğrenince sadece boşanmış hiç Bi zarar vermemiş. Ama boşanmasaydı belki ileride kadını diğer adamla yatakta basacaktı ve asıl o zaman gözü dönüp öldürecekti. Bilmeden belki çok büyük bi facia önlenmiş oldu. Bakın bu da Bi ihtimal. Yaşanıp yaşanmayacağını bilmiyoruz ama herşey ihtimal dahilinde.

Oooo siz çok farazi ihtimallerden bahsediyorsunuz, milyonlarca ihtimal var o zaman sayalım duralım. Bu başıma binadan adam düşer dışarı çıkmayayıma kadar gider. Aldatan düşünecek onu, ben birinin nikahı altındayken onun onurunu zedelersem başıma ne gelir diye. Ona bakarsanız adam bu şekilde öğrenince sadece boşanmış hiç Bi zarar vermemiş. Ama boşanmasaydı belki ileride kadını diğer adamla yatakta basacaktı ve asıl o zaman gözü dönüp öldürecekti. Bilmeden belki çok büyük bi facia önlenmiş oldu. Bakın bu da Bi ihtimal. Yaşanıp yaşanmayacağını bilmiyoruz ama herşey ihtimal dahilinde.

Farazi mi ? Bu tür bir olayda, gün içinde memleketin farklı bölgelerinde gerçekleşen olaylar bunlar.

İnternetten aratıp kontrol edebilirsiniz.

Ben günahtan bahsetmedim ki. Allah affetsin ama aldatılanın haberi olsun ki af mı edecek boşayıp kurtulacak mı kararını verebilsin. Siz aldatılsanız banane Allah affeder belki mi diyeceksiniz. Ne alaka?
İllaki bir şekilde ortaya çıkar. Doğrucu davut olmanın mantığı yok.aldatılana ayaklarını totosuna vurarak hemen koşturup haber verip sülaleyi karıştırıp geçip kenardan izlemek etik değil. Ne ahlaka ne dine sığar yapılan. Siz böyle bir olaya şahit olup ben dorucuyım diyip gidip söylediniz kan çıktı olay büyüdü aileler dağıldı. Elinize ne geçmiş oldu. Bırakın bazı şeylerde kendiliğinden ortaya çıksın. Sebeb olmak iyi değildir. Kendi adıma bunun vebalini alamam.

Farazi mi ? Bu tür bir olayda, gün içinde memleketin farklı bölgelerinde gerçekleşen olaylar bunlar.

İnternetten aratıp kontrol edebilirsiniz.
Tamam da o zaman benim söylediğim ihtimal de var. Bu durumda adam zarar vermemiş ama benim yazdığım ve yazabileceğim onlarca senaryoda daha kötü sonuçlar da olabilirdi.

Vicdan azabı çekecek bir şey yok evli barklı haliyle ist hesabı açıp imkansız aşkım yazıyorsa sonuçlarına katlanır. Ben de kuzenimin aldatıldığına şahit olsam susmam Bi şekilde öğrenmesini isterim. Anladığım kadarıyla onlar zaten boşanıyormuş, sizin attığınız foto sadece anlaşmalı şekilde boşanmalarına yaramış, adam nafaka falan vermekten kurtulmuş. E iyi olmuş gitsin imkansız aşkından alsın nafakasını.
Kız bu kadın saftirik kocasını kandırmış bir daha evleniriz diye öyle boşanmaya ikna etmiş ahahah kadın Bedevinin kocasının kızkardeşi galiba 😂

Burun sokmak mı :KK70: eşimin kuzeni benim de kuzenim sayılır ve aldatılıyor alenen. Hem de böyle paylaşımlı bir şekilde. Tabii ki söyleyecek? Böyle bir şeyi ilk görüşünde şoka girmeyip de en azından eşine söylemeyecek kişi yoktur bence zaten.

Evet gayet burun sokmaktır bu nesi komik geldi size ? Hanımefendi zaten daha önce ki konularında huzurun kendisini rahatsız ettiğini ve kaostan beslenen bir insan olduğunu izah etmiş..
Kaldı ki Türkiye’de yaşıyoruz böyle şeyler yapmadan önce biraz etraflı düşünmeli ortada bir çocuk var.. Tüm sülaleye reklam etmek nedir ? Ya tepkiler farklı olsa şiddete cinayete dönse.. Bunun vebalini kim taşıyacak ?
Eşine elbette ki söyler konu eşine söylemesi değil ki konu boş boğazlı oluşları..

zaten öyle olmuş herkesi engellemiş bir beni unutmuş ya burada herkes bana yükleniyor empati yaparak yaklaştım benden saklansın istemezdim kimseyi birbirine düşürmek gibi bir durumum olmadı zaten herkes birşeylerden şüpheleniyormuş fotoğraf sadece nafaka ve tazminatsız boşanmasına neden oldu kendimii suçlaya benim halbuki kimse şaşırmadı olaya bekliyordum zaten böyle bişey diyor
Bekliyordumu mu kalmış, kadın instaya fotoğraf atacak kadar rahat ve fütursuz ya 😂

Bütün işgüzarlar bir sülalede toplanmış herhalde. Eşiniz fotoğrafı konuyla alakasız bir kuzene atıyor, o alakasız kuzen gidip kadını kayınvalidesine şikayet ediyor. Hiç işiniz gücünüz yok mu?
Kadını öldürmeye kalksalar ne yapacaktınız acaba? Nasıl alabiliyorsunuz böyle bir sorumluluğu, hayret bir şey gerçekten.

İllaki bir şekilde ortaya çıkar. Doğrucu davut olmanın mantığı yok.aldatılana ayaklarını totosuna vurarak hemen koşturup haber verip sülaleyi karıştırıp geçip kenardan izlemek etik değil. Ne ahlaka ne dine sığar yapılan. Siz böyle bir olaya şahit olup ben dorucuyım diyip gidip söylediniz kan çıktı olay büyüdü aileler dağıldı. Elinize ne geçmiş oldu. Bırakın bazı şeylerde kendiliğinden ortaya çıksın. Sebeb olmak iyi değildir. Kendi adıma bunun vebalini alamam.
Ben tekrar yazıyorum ben o adamın yerinde olsam bana anlatılsın, bileyim salak yerine konmayayım isterim. Karşımdakinin niyeti ister dedikodu olsun ister iyi niyet farketmez. Sonuç olarak beni Bi yalandan kurtarmış olacak. Belki ben bilmeden aldatıldığım bu evliliğe çocuk yapacam? Ya da borca harca gircem? En basiti yıllarım gidecek. Siz öğrenmemeyi mi tercih ederdiniz. Mesela Bi arkadaşınız bilse ve size söylemese sen nasıl bunu bana söylemedin demez misiniz. Burnunu niye soktun, gözümü niye açtın mı dersiniz??

Eşiniz çok hadsiz, bencil bir insan.
Kuzenin karısının başka erkekle resmi çıkacak ortaya. O sırada esiniz olacak kişi, karın karıma böyle demiş diye kavga edecek adamcağızla.
Saf diye yapabiliyor bunu işte. Adamın zaten canı burnunda karin onu dedi bunu dedi diye kendimi niye ortaya atayım demiyor. Çünkü karşısında şimdi seninle, karinla mi uğraşacağım diyecek biri yok. Ortamı boş bulmuş adamlık taslıyor güya.
Aslında konu sahibi ile kocasının mikserliğinin nadiren işe yaradığı olaylardan biri olabilir, o safoz kuzenin karısı da fena, tekrar evleniriz diye boşanmaya ikna etmiş adamı. Kimsenin de haberi yok. Belki bu kadın manevi abi müsveddesi ile kaçacaktı kocasını soyup. Ama yol yanlış işte, konu sahibinin kocası keşke belediye hoparlöründen haber verseymiş daha az insan öğrenirmiş. Şimdi ortalık koktu iyi mi oldu?

Ne vicdan azabi cekeceksinizki.Evli bir kadin kocasini kandirirken adamin safligindan yararlanirken sorun yok sizmi suclu olacaksiniz.Kadin zaten gayet cesaretliymis ve pişkinmiş.Naapacaktiniz göz göre göre esinizin kuzeni niye kandirilsinki.Hani kız bekar olsa karismayin elbette kime ne ama kadın evli.

Aslında konu sahibi ile kocasının mikserliğinin nadiren işe yaradığı olaylardan biri olabilir, o safoz kuzenin karısı da fena, tekrar evleniriz diye boşanmaya ikna etmiş adamı. Kimsenin de haberi yok. Belki bu kadın manevi abi müsveddesi ile kaçacaktı kocasını soyup. Ama yol yanlış işte, konu sahibinin kocası keşke belediye hoparlöründen haber verseymiş daha az insan öğrenirmiş. Şimdi ortalık koktu iyi mi oldu?
Önceki konusunda eşinin şov yapmayı ona buna bağırmaya adet edindiği ortadaydı. Bu konuda da kuzenin karısının başka adamla fotoğrafı ortaya çıkmışken, karın karıma böyle dedi diye kavga çıkarmış. İnanılmaz sinir bozucu ya. Konu sahibi de kocam beni koruyor diye gerim gerim geriliyor.

Karısı adamı soymaya niyetliydi belki kuzeni de zor gününde şamar oğlanına çevirmiş. Niyet olarak aralarında bir fark göremiyorum. Saf belli ki gelen giden istediği gibi davranıyor. Adamın ne yaşadığı falan kimsenin umrunda değil.

Önceki konusunda eşinin şov yapmayı ona buna bağırmaya adet edindiği ortadaydı. Bu konuda da kuzenin karısının başka adamla fotoğrafı ortaya çıkmışken, karın karıma böyle dedi diye kavga çıkarmış. İnanılmaz sinir bozucu ya. Konu sahibi de kocam beni koruyor diye gerim gerim geriliyor.

Karısı adamı soymaya niyetliydi belki kuzeni de zor gününde şamar oğlanına çevirmiş. Niyet olarak aralarında bir fark göremiyorum. Saf belli ki gelen giden istediği gibi davranıyor. Adamın ne yaşadığı falan kimsenin umrunda değil.
Konu sahibinin kocasının çiğliği hakkında hemfikiriz. Erkeklik yapacak güya, nerde dişine göre biri var sonuna kadar horozlanıyor maşallah, konu sahibi yazık beni korudu sanıyor. Hakikatli bir deliye çatar da bir gün, o zaman da korur karısını inşallah cep erkeği.

Back
X