- 3 Şubat 2023
- 106
- 69
- 13
- 27
- Konu Sahibi Ordinary Personn
-
Anlayamadim. Hem bildigim bir gercek demissiniz hem de dogru olmadigini biliyorum demissiniz. Simdi bu dogru mu yoksa degil mi? Ortak kullanilan bir internet agindan attiysaniz belki yirtabilirsiniz bir daha kimsenin fotograflarini boyle bel ati vurarak alenen paylasmamalisinizMerhaba bilgisi olan yardımcı olabilir mi ? Biriyle musibet halindeydim. Canımı çok acıttı. Bende eşiyle ilgili bildiğim bir gerçeği onunla fake hesaptan paylaşmak istedim. Mesajlarım isteğe düştüğü için herkese açık paylaştım. Eşinin bir başkasından çocuğu olduğunu söyledim. Çocuğun ve babasının resmini paylaştım. Doğru olmadığını biliyorum. Beni şikayet edeceklermiş ve tazminat davası açacaklarmış. Tazminat davasını kazanabilirler mi ?
Konuyu çok karışık yazmışsınız.Merhaba bilgisi olan yardımcı olabilir mi ? Biriyle musibet halindeydim. Canımı çok acıttı. Bende eşiyle ilgili bildiğim bir gerçeği onunla fake hesaptan paylaşmak istedim. Mesajlarım isteğe düştüğü için herkese açık paylaştım. Eşinin bir başkasından çocuğu olduğunu söyledim. Çocuğun ve babasının resmini paylaştım. Doğru olmadığını biliyorum. Beni şikayet edeceklermiş ve tazminat davası açacaklarmış. Tazminat davasını kazanabilirler mi ?
Haketmişler mi?Oha yani haketmisler. İftira değil arkadaşlar doğru değil derken olay doğru yaptığım doğru değil diyor. Konu sahibi o kısmı yaptığım şey diye guncellemelisin
Evet haketmisler benceHaketmişler mi?
Tekrar teşekkürlerKadın ha bana yolladı ha buraya yazdı bisey farketmedi esasen
Her sorun yaşadığınız insanı ifşa mı edersiniz?Evet haketmisler bence
Konunun içeriğini bilmeden yorum yapıyorsunuz. Konudaki yorumları okuyun bence sonra konu sahibi açıklama atıyor zatenHer sorun yaşadığınız insanı ifşa mı edersiniz?
Madem yanlış vardı,kendi yaşamına tersti o halde uzak durabilirdi konu sahibi.İyiyken ses kes,kötü olunca ser pazar tezgahı gibi adamın gayrimeşru çocuğunu.
Kaliteli bir davranış size göre, anladım.
Çok fena cokk konu sahibi atar inşallah size deKonuyu bilmeden eleştiremeyeceğim(keşke biri bana da atsa özelden:)
Çok can yakan insanlara anladığı dilden konuşmak gerekiyor çünkü bazen.
Ceza almazsınız korkmayın.
Atladığım yerleri okuyup geliyorum,ne olmuş olabilir merak ettim.Konunun içeriğini bilmeden yorum yapıyorsunuz. Konudaki yorumları okuyun bence sonra konu sahibi açıklama atıyor zaten
Bana da yazarmisiniz acabaBilgilendirdiğin için teşekkürler. Konuya üzüldüm kadına da yaptığı şeyden ötürü hiçbir şey diyemem
insan can acısıyla herşeyi yapabilir. Hanginizin canı yandığında beyninizden binlerce intikam senaryosu geçmiyor ki? Bence yargılamayalım. Ne yaşadığınıda yazmamış. Üstelik bence adamın karısına iyi birsey yapmış. Ben evli olsaydım, kocam benden böyle birşey saklasaydı bilmek isterdim açıkcası.
Bence pek bişey yapamazlar. Hakaret yok, iftira yoksa anca dava açtıklarıyla kalırlar.
Anlık öfke ile mantıksız davranıp başınıza iş almanızın suçlusu kimse değil. Bol keseden ettiğiniz beddualardan hiç mi korkmuyorsunuz, bana dönüşü olur mu acaba diye?
Konu sahibi izni olmadan atmam doğru olmaz ama ifşa etmiş adamı karısına çocuğu var diye çünkü karı koca baya kotu kalpli insanlar baya hem de.Atladığım yerleri okuyup geliyorum,ne olmuş olabilir merak ettim.
İçeriğini bilmeden haksız duruyor.Bilemedim şimdi. Etik olmaz tabi göndermeniz de çatlamam inşallah aşırı merak ettimKonu sahibi izni olmadan atmam doğru olmaz ama ifşa etmiş adamı karısına çocuğu var diye çünkü karı koca baya kotu kalpli insanlar baya hem de.
Atmadığım Bi mahallenin muhtarı kaldı.,Konu sahibi izni olmadan atmam doğru olmaz ama ifşa etmiş adamı karısına çocuğu var diye çünkü karı koca baya kotu kalpli insanlar baya hem de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?