İnstagram üzerinden şikayet edileceğim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben genelde umursamam, çamura basıp da temiz kalınmaz; pislik sıçrar. Bok püsür insanlarla kirlenemem. Bir şey yapacaksam da paşalar gibi arkasında dururum, yani gözümü karartırım, burnumdan kıl aldırmam; dava açılacaksa açılsın, azdan az çoktan çok gider derim. Gelip de bana dava açabilirler mi ne olur ne biter diye dert edip konu bile açmam. Her şeyi göze alarak yaparım. Bir ağlamadığı kaldı, beddualar, sen de yaşarsın inşallah cümleleri komik oluyor.

hiç öyle düşündüğünüz gibi değil gerçekten. Her şeyi yazamıyorum özelden yazabilirim ama düşündüğünüz gibi kötü olan taraf ben değilim
Üzülme bence burdaki insanlarıda boşver
Kötü olmuş keşke yapmasaydın ama
Facede alani bir şekilde paylasılan fotografı alıp bızde arkadasımıza ona buna atabılıyoruz
Kadından baska herkeste bılıyordu dıyorsun bu sırda degıl demekkı
Tehdıt hakaret yoksa cok bısey olacagını sanmam yınede bır avukata danış

Maddi darbe yemişsiniz. Yine toparlarsınız bir şekilde. Yaptıkları kötülükler hukuka aykırıysa onların başı da yanacağı için size bulaşmayabilirler. Neyse artık olan olmuş. Geçmiş olsun. Kısa sürede toparlarsınız maddi ve manevi olarak inşallah.

Evet haketmisler bence
Kimse haketmeyene yapmaz zaten. Ben de canımı yakanınkini yakarım. Herkes bilmeden linç yapmış. İyi yapmış isteyen istediğini desin konuya hakim değilim ama karşı tarafın yüzde yüz hakettiğine eminim.

Fotoğraflar Facebook’ta seneler önce gayrimeşru çocuğun annesi tarafından paylaşılmış. Hala da duruyor. Oradan aldım. Aslında pek çok kişi biliyordu bu çocuğu kadın hariç.
Bu çok yanlış ya. Canınızda yansa, haksızlığa da uğrasanız şikayet edebileceğiniz bir durum var ise adamı şikayet edersiniz ama yoksa duygularınıza, sinirinize hakim olmanız lazım. Bana da zamanında hiç görmediğim tanımadığım halam yazmıştı sosyal medya üzerinden şikayet etmediğime çok pişmanım. Şimdi olsa kim olursa olsun şikayet ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…