- 20 Ekim 2009
- 7.580
- 11.408
- 823
- Konu Sahibi Ordinary Personn
-
Ben genelde umursamam, çamura basıp da temiz kalınmaz; pislik sıçrar. Bok püsür insanlarla kirlenemem. Bir şey yapacaksam da paşalar gibi arkasında dururum, yani gözümü karartırım, burnumdan kıl aldırmam; dava açılacaksa açılsın, azdan az çoktan çok gider derim. Gelip de bana dava açabilirler mi ne olur ne biter diye dert edip konu bile açmam. Her şeyi göze alarak yaparım. Bir ağlamadığı kaldı, beddualar, sen de yaşarsın inşallah cümleleri komik oluyor.Dava açılsa da çok bi şey çıkmaz açıkçası, uzlaştırmaya falan düşebilir, bilmiyorum çok büyük bi mesele değil ya. Dediğin gibi adamın karısı dahil herkes biliyor, karısı daha fazla rezil olmamak için salağa yatmış yüksek ihtimal. Bu kadar korkmasına gerek yok aslında. Buna bile korkmuş ama intikam alacak yani sorsan. Daha çok cürmünden öte işlere elini atıp kendini zora sokmasına kızdım. Nedenini ortaya bile yazamıyor, özelden ona buna yazıyor. Altından kalkamayacağın işe girişmeyeceksin, bi de ileniyor millete ya, fecaat.
GönderdimBana özelden konuyu kimse atmadığı için teessüf ediyorum
Sen mi ben mi bxhhxxhhxhxAtmadığım Bi mahallenin muhtarı kaldı.,ne etiksiz birşeyim.
Kesin senin istihbarat kollarından bana ulaştı zaten.Sen mi ben mi bxhhxxhhxhx
Evet ilk benden çıktı. Saadet zinciri kursam şimdiye zenginmisim onu anladım bxbxbxhKesin senin istihbarat kollarından bana ulaştı zaten.
Konu sahibi şuan okuyorsa hepimize beddua ediyor.Evet ilk benden çıktı. Saadet zinciri kursam şimdiye zenginmisim onu anladım bxbxbxh
Ben de öğrendim sonundaÖğrendimsağolsunlar kızlar yolladılar
Gazan mübarek olsun hxhxhxhxBen de öğrendim sonunda
Üzülme bence burdaki insanlarıda boşverhiç öyle düşündüğünüz gibi değil gerçekten. Her şeyi yazamıyorum özelden yazabilirim ama düşündüğünüz gibi kötü olan taraf ben değilim
Olay ne?Öğrendimsağolsunlar kızlar yolladılar
Ay bende üyeyim ama göremedim olayı. Olay nerde?Üye olmayan okuyucular ne merak etmiştir ama konuyu. Ben sadece okuyucular olsam çatlardim.
Bana da gonderebilir misinGönderdim
Kimse haketmeyene yapmaz zaten. Ben de canımı yakanınkini yakarım. Herkes bilmeden linç yapmış. İyi yapmış isteyen istediğini desin konuya hakim değilim ama karşı tarafın yüzde yüz hakettiğine eminim.Evet haketmisler bence
Bu çok yanlış ya. Canınızda yansa, haksızlığa da uğrasanız şikayet edebileceğiniz bir durum var ise adamı şikayet edersiniz ama yoksa duygularınıza, sinirinize hakim olmanız lazım. Bana da zamanında hiç görmediğim tanımadığım halam yazmıştı sosyal medya üzerinden şikayet etmediğime çok pişmanım. Şimdi olsa kim olursa olsun şikayet ederim.Fotoğraflar Facebook’ta seneler önce gayrimeşru çocuğun annesi tarafından paylaşılmış. Hala da duruyor. Oradan aldım. Aslında pek çok kişi biliyordu bu çocuğu kadın hariç.
Özelden yazayım kuzumAy bende üyeyim ama göremedim olayı. Olay nerde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?