• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnstagram üzerinden şikayet edileceğim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba bilgisi olan yardımcı olabilir mi ? Biriyle musibet halindeydim. Canımı çok acıttı. Bende eşiyle ilgili bildiğim bir gerçeği onunla fake hesaptan paylaşmak istedim. Mesajlarım isteğe düştüğü için herkese açık paylaştım. Eşinin bir başkasından çocuğu olduğunu söyledim. Çocuğun ve babasının resmini paylaştım. Doğru olmadığını biliyorum. Beni şikayet edeceklermiş ve tazminat davası açacaklarmış. Tazminat davasını kazanabilirler mi ?
Anlayamadim. Hem bildigim bir gercek demissiniz hem de dogru olmadigini biliyorum demissiniz. Simdi bu dogru mu yoksa degil mi? Ortak kullanilan bir internet agindan attiysaniz belki yirtabilirsiniz bir daha kimsenin fotograflarini boyle bel ati vurarak alenen paylasmamalisiniz

Biri beni de aydınlatsın konu nedir yav :KK53:

İntikam alınca yaptığınız eylem haklı olmuyor maalesef. Kan davalarında iki taraf birbirinin akrabalarını öldürünce haklı olmuyor, ikisi de katil oluyor. Yaptığınız bu şey masum insanların canını da acıttıysa alacağınız vebali bir düşünün.

Oha yani haketmisler. İftira değil arkadaşlar doğru değil derken olay doğru yaptığım doğru değil diyor. Konu sahibi o kısmı yaptığım şey diye guncellemelisin

Merhaba bilgisi olan yardımcı olabilir mi ? Biriyle musibet halindeydim. Canımı çok acıttı. Bende eşiyle ilgili bildiğim bir gerçeği onunla fake hesaptan paylaşmak istedim. Mesajlarım isteğe düştüğü için herkese açık paylaştım. Eşinin bir başkasından çocuğu olduğunu söyledim. Çocuğun ve babasının resmini paylaştım. Doğru olmadığını biliyorum. Beni şikayet edeceklermiş ve tazminat davası açacaklarmış. Tazminat davasını kazanabilirler mi ?
Konuyu çok karışık yazmışsınız.
Eşiyle ilgili gerçek demişsiniz ona bir şey diyemem anlatılabilir ama dinen bile diyor ki evliliği kurtarmak için beyaz yalan olabilir. Din bilginleri daha detaylı anlatır belki ben eksik söylemiş olabilirim.

Ama diğer dediğiniz şey resmen iftira değil mi? Öyle bir şey yok ama ben dedim demişsiniz kanım dondu okurken iftira 2 cihanda da insanın ağzından çıkar boynuna dolanır yapmayın

Konuyu bilmeden eleştiremeyeceğim(keşke biri bana da atsa özelden:)
Çok can yakan insanlara anladığı dilden konuşmak gerekiyor çünkü bazen.
Ceza almazsınız korkmayın.

Evet haketmisler bence
Her sorun yaşadığınız insanı ifşa mı edersiniz?

Madem yanlış vardı,kendi yaşamına tersti o halde uzak durabilirdi konu sahibi.İyiyken ses kes,kötü olunca ser pazar tezgahı gibi adamın gayrimeşru çocuğunu.

Kaliteli bir davranış size göre, anladım.

Her sorun yaşadığınız insanı ifşa mı edersiniz?

Madem yanlış vardı,kendi yaşamına tersti o halde uzak durabilirdi konu sahibi.İyiyken ses kes,kötü olunca ser pazar tezgahı gibi adamın gayrimeşru çocuğunu.

Kaliteli bir davranış size göre, anladım.
Konunun içeriğini bilmeden yorum yapıyorsunuz. Konudaki yorumları okuyun bence sonra konu sahibi açıklama atıyor zaten

insan can acısıyla herşeyi yapabilir. Hanginizin canı yandığında beyninizden binlerce intikam senaryosu geçmiyor ki? Bence yargılamayalım. Ne yaşadığınıda yazmamış. Üstelik bence adamın karısına iyi birsey yapmış. Ben evli olsaydım, kocam benden böyle birşey saklasaydı bilmek isterdim açıkcası.
Bence pek bişey yapamazlar. Hakaret yok, iftira yoksa anca dava açtıklarıyla kalırlar.

Kanunları paylaşıyor insanlar okumuyor musunuz?
Aşkta ve savaşta her şey mübah mı yani?

Anlık öfke ile mantıksız davranıp başınıza iş almanızın suçlusu kimse değil. Bol keseden ettiğiniz beddualardan hiç mi korkmuyorsunuz, bana dönüşü olur mu acaba diye?

Katranı kaynatsan olur mu şeker...
Orada yaptığı hınç almayı burda da beddua ederek gerçekleştiriyor.

Konu sahibi izni olmadan atmam doğru olmaz ama ifşa etmiş adamı karısına çocuğu var diye çünkü karı koca baya kotu kalpli insanlar baya hem de.
İçeriğini bilmeden haksız duruyor.Bilemedim şimdi. Etik olmaz tabi göndermeniz de çatlamam inşallah aşırı merak ettim😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X