- 10 Şubat 2016
- 1.267
- 1.241
- 133
- Konu Sahibi Ordinary Personn
-
İnşallah kazanırlar.. hem doğru olmadıgınu biliyosunuz hemde sırf kötülük olsun diye yapıyosunuzMerhaba bilgisi olan yardımcı olabilir mi ? Biriyle musibet halindeydim. Canımı çok acıttı. Bende eşiyle ilgili bildiğim bir gerçeği onunla fake hesaptan paylaşmak istedim. Mesajlarım isteğe düştüğü için herkese açık paylaştım. Eşinin bir başkasından çocuğu olduğunu söyledim. Çocuğun ve babasının resmini paylaştım. Doğru olmadığını biliyorum. Beni şikayet edeceklermiş ve tazminat davası açacaklarmış. Tazminat davasını kazanabilirler mi ?
Münasebet derken?Merhaba bilgisi olan yardımcı olabilir mi ? Biriyle musibet halindeydim. Canımı çok acıttı. Bende eşiyle ilgili bildiğim bir gerçeği onunla fake hesaptan paylaşmak istedim. Mesajlarım isteğe düştüğü için herkese açık paylaştım. Eşinin bir başkasından çocuğu olduğunu söyledim. Çocuğun ve babasının resmini paylaştım. Doğru olmadığını biliyorum. Beni şikayet edeceklermiş ve tazminat davası açacaklarmış. Tazminat davasını kazanabilirler mi ?
Fotoğraflar Facebook’ta seneler önce gayrimeşru çocuğun annesi tarafından paylaşılmış. Hala da duruyor. Oradan aldım. Aslında pek çok kişi biliyordu bu çocuğu kadın hariç.Anlayamadım, bahsettiğiniz kadın kim, sizinle alakası nedir akraba mı?
Fotoğrafları nerden buldunuz, elinize ne şekildle geçti?
Evet kazanırlar. İnşallah da güzel bir şey kazanırlar.İyi olmuş size. Sizde mi kaldı milletin özel hayatının gizliliğini ihlal etmek.Merhaba bilgisi olan yardımcı olabilir mi ? Biriyle musibet halindeydim. Canımı çok acıttı. Bende eşiyle ilgili bildiğim bir gerçeği onunla fake hesaptan paylaşmak istedim. Mesajlarım isteğe düştüğü için herkese açık paylaştım. Eşinin bir başkasından çocuğu olduğunu söyledim. Çocuğun ve babasının resmini paylaştım. Doğru olmadığını biliyorum. Beni şikayet edeceklermiş ve tazminat davası açacaklarmış. Tazminat davasını kazanabilirler mi ?
hiç öyle düşündüğünüz gibi değil gerçekten. Her şeyi yazamıyorum özelden yazabilirim ama düşündüğünüz gibi kötü olan taraf ben değilimİnşallah kazanırlar.. hem doğru olmadıgınu biliyosunuz hemde sırf kötülük olsun diye yapıyosunuz
Hem eşiyle ilgili bildiğim gerçek diyorsunuz hem doğru değil diyorsunuz. Ne tezat ne anlaşılmaz bir insansiniz. Sonra tazminatı kazanırlar mi? Uğraşan sensin bacım az çok hesabını yapmissindirMerhaba bilgisi olan yardımcı olabilir mi ? Biriyle musibet halindeydim. Canımı çok acıttı. Bende eşiyle ilgili bildiğim bir gerçeği onunla fake hesaptan paylaşmak istedim. Mesajlarım isteğe düştüğü için herkese açık paylaştım. Eşinin bir başkasından çocuğu olduğunu söyledim. Çocuğun ve babasının resmini paylaştım. Doğru olmadığını biliyorum. Beni şikayet edeceklermiş ve tazminat davası açacaklarmış. Tazminat davasını kazanabilirler mi ?
Mesajlar isteğe düştüğü için herkese açık paylaşmak ne demekMerhaba bilgisi olan yardımcı olabilir mi ? Biriyle musibet halindeydim. Canımı çok acıttı. Bende eşiyle ilgili bildiğim bir gerçeği onunla fake hesaptan paylaşmak istedim. Mesajlarım isteğe düştüğü için herkese açık paylaştım. Eşinin bir başkasından çocuğu olduğunu söyledim. Çocuğun ve babasının resmini paylaştım. Doğru olmadığını biliyorum. Beni şikayet edeceklermiş ve tazminat davası açacaklarmış. Tazminat davasını kazanabilirler mi ?
Fotoğraflar Facebook’ta seneler önce gayrimeşru çocuğun annesi tarafından paylaşılmış. Hala da duruyor. Oradan aldım. Aslında pek çok kişi biliyordu bu çocuğu kadın hariç.
Valla anlayamam ben bunun mazeretini.. aldatan kocasını o kızı bile ifşa etmemiş bi insanım.. iyi canımı yaktı bilmem ne diye ortada sucu olmayan bi cocuguda acık etmişssiniz birdehiç öyle düşündüğünüz gibi değil gerçekten. Her şeyi yazamıyorum özelden yazabilirim ama düşündüğünüz gibi kötü olan taraf ben değilim
Hem eşiyle ilgili bildiğim gerçek diyorsunuz hem doğru değil diyorsunuz. Ne tezat ne anlaşılmaz bir insansiniz. Sonra tazminatı kazanırlar mi? Uğraşan sensin bacım az çok hesabını yapmissindir
Yaptığım şeyin yanlış olduğunu biliyorum demek istemiş galibaeşiyle ilgili bildiğim gerçek diyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?