İnstagram üzerinden şikayet edileceğim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen niye linç yiyong

Herkes büyük tazminat ödersin yazmışta kahkaha attım bu ülkede anca cumhurbaşkanına hakaret edersen adalet oynar onun dışında hiç umurlarında olmaz valla hiçte tazminat ödenmez Allah aşkına bugüne kadar kim fake instagram hesabını bulabilmiş. Bu ülkede adalet ne zaman düzgün işlemiş?

Ceza falan almazsınız. Eger bu foto herkese açık facebookta fln paylaşılmışsa, siz de oradan almışsanız ve bu olay doğruysa cidden gayri mesru cocugu da varsa… Olmasa bile ben bilmiyordum deyip kurtulma sansınız var. Bu sizin ipnizi bulmaları halinde olacak olan…

Ama ipyi bulmaya bile ugrasmıyorlar. Cb’ye hakaret vs etseydiniz oysa ertesi gün silivrideydiniz.

Altına gayrimeşru mu yazdı p.ç mi yazdı hakaret mi etti ne yazdığı da onemli

Kesin kanitiniz var mı ? Varsa bile bu şekilde soylemek hiç uygun değil. Eğer kanitiniz yok da böyle bişey yaptıysaniz vebalini nasıl ödeyeceksiniz. Asıl büyük mahkemeyi düşünün bence

Dava açılsa da çok bi şey çıkmaz açıkçası, uzlaştırmaya falan düşebilir, bilmiyorum çok büyük bi mesele değil ya. Dediğin gibi adamın karısı dahil herkes biliyor, karısı daha fazla rezil olmamak için salağa yatmış yüksek ihtimal. Bu kadar korkmasına gerek yok aslında. Buna bile korkmuş ama intikam alacak yani sorsan. Daha çok cürmünden öte işlere elini atıp kendini zora sokmasına kızdım. Nedenini ortaya bile yazamıyor, özelden ona buna yazıyor. Altından kalkamayacağın işe girişmeyeceksin, bi de ileniyor millete ya, fecaat.

Boniva sen de ona yolla annem kulaktan kulağa gibi olduk sonunda konu sahibi Meksikali uyuşturucu tuccariymis diye cikcak biri ortaya hdhxhdh
Bana söylemezsen kulağını ısırırım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…