- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.250
- 548
- Konu Sahibi Ordinary Personn
-
Attım sana daİçeriğini bilmeden haksız duruyor.Bilemedim şimdi. Etik olmaz tabi göndermeniz de çatlamam inşallah aşırı merak ettim
UyuyamazdıııımmmmAtmadığım Bi mahallenin muhtarı kaldı.,ne etiksiz birşeyim.
Siz mi kotu niyetli degilsiniz? Bu yaptiginizin hicbir bahanesi sebebi yok, olamaz da.Burada yazılan kötü yorumlar yüzünden oturdum ağladım az önce. Ama beni dinleyip hak verip inşallah siz kazanırsınız diye arkadaşlarımdan Allah razı olsun. Neler yaşadığımı sadece iki satırla anlattım. Güzel mesajlarınız sayesinde şimdi daha iyiyim. Artık kötü yorum yapanlara cevap vermeyeceğim. Diyeceğim tek şey rabbim aynı duruma düşürsün de görün ama kötü niyetli de olmak istemiyorum çünkü dışardan nasıl göründüğünü biliyorum.
Ben de attım iki kişiye dayanamadım valla konu sahibi kusura bakmasın. Hiç tutarlı degilimAtmadığım Bi mahallenin muhtarı kaldı.,ne etiksiz birşeyim.
Neden bu kadar gizem yaratıldı anlamadım. Ben de çok karmaşık burada bahsedilmeyecek Bi olay sanmıştım. Kısaca işlerini batırmış maddi olarak zor duruma sokmuş karşı taraf. Yaptığın yanlış doğru diyemem canın acımış can yakmaya çalışmışsın. Ama burdaki üyelere beddua etmen çok yanlış. Hele ki işin içinde çocuklar da varken siz de benim yaşadığımı yaşayın demek çocuklara da beddua etmek demek bu safi kötülüktür kimse kusura bakmasın.
Ohaaa ciddi mii ben yabancı aile sandım. Vay be kardeş kardeşe neler yapıyor dünyanın çivisi ciktiYapan da elti ve kayınmış son aldığım istihbarata göre
Mesaj kutunuz kapalı.Bana da yazarmisiniz acaba
Hocanın dediğini yap yaptığını yapma.Ben de attım iki kişiye dayanamadım valla konu sahibi kusura bakmasın. Hiç tutarlı degilim
Kız kim kimin çocuğuna beddua etmiş orayı kaçırdım ben. Makarnacida iki saattir konuyu okuyorum yemek soğudu vallaHocanın dediğini yap yaptığını yapma.Ya zaten öyle özel Bi durum değil. Konu sahibi korktu heralde ama detay vermeden anlatsaydı bu kadar özel mesaj patlaması yapmazdık.
Hemen düzenle gerçi alintiladim bacım kusura kalmaAnam bunu buraya mı yazmışım ben özelden birinize yazıyordum.
Baya zor durumda kalmışlar ama anlattığı doğruysa karşı tarafın yaptığı da baya kötülük.Para için miymiş bu kadar tantana
Sildim sen de düzenlersen iyi olur belki ifşa olmaktan korkuyordur sebep olmayalımHemen düzenle gerçi alintiladim bacım kusura kalma
Dolmuş.suresiSildim sen de düzenlersen iyi olur belki ifşa olmaktan korkuyordur sebep olmayalım
Özelden ayrı ayrı dert anlatmak nedir yav zaten. Nasıl işsizlikseDava açılsa da çok bi şey çıkmaz açıkçası, uzlaştırmaya falan düşebilir, bilmiyorum çok büyük bi mesele değil ya. Dediğin gibi adamın karısı dahil herkes biliyor, karısı daha fazla rezil olmamak için salağa yatmış yüksek ihtimal. Bu kadar korkmasına gerek yok aslında. Buna bile korkmuş ama intikam alacak yani sorsan. Daha çok cürmünden öte işlere elini atıp kendini zora sokmasına kızdım. Nedenini ortaya bile yazamıyor, özelden ona buna yazıyor. Altından kalkamayacağın işe girişmeyeceksin, bi de ileniyor millete ya, fecaat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?