• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnstagram üzerinden şikayet edileceğim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Burada yazılan kötü yorumlar yüzünden oturdum ağladım az önce. Ama beni dinleyip hak verip inşallah siz kazanırsınız diye arkadaşlarımdan Allah razı olsun. Neler yaşadığımı sadece iki satırla anlattım. Güzel mesajlarınız sayesinde şimdi daha iyiyim. Artık kötü yorum yapanlara cevap vermeyeceğim. Diyeceğim tek şey rabbim aynı duruma düşürsün de görün ama kötü niyetli de olmak istemiyorum çünkü dışardan nasıl göründüğünü biliyorum.
Siz mi kotu niyetli degilsiniz? Bu yaptiginizin hicbir bahanesi sebebi yok, olamaz da.

Suc islediniz ve dilerim ki maddi manevi en agir sekilde ceza alirsiniz, ki alacaksiniz emin olun
 
Neden bu kadar gizem yaratıldı anlamadım. Ben de çok karmaşık burada bahsedilmeyecek Bi olay sanmıştım. Kısaca işlerini batırmış maddi olarak zor duruma sokmuş karşı taraf. Yaptığın yanlış doğru diyemem canın acımış can yakmaya çalışmışsın. Ama burdaki üyelere beddua etmen çok yanlış. Hele ki işin içinde çocuklar da varken siz de benim yaşadığımı yaşayın demek çocuklara da beddua etmek demek bu safi kötülüktür kimse kusura bakmasın.

Para için miymiş bu kadar tantana
 
Ben de attım iki kişiye dayanamadım valla konu sahibi kusura bakmasın. Hiç tutarlı degilim
Hocanın dediğini yap yaptığını yapma. 😂😂Ya zaten öyle özel Bi durum değil. Konu sahibi korktu heralde ama detay vermeden anlatsaydı bu kadar özel mesaj patlaması yapmazdık. 😂😂
 
Hocanın dediğini yap yaptığını yapma. 😂😂Ya zaten öyle özel Bi durum değil. Konu sahibi korktu heralde ama detay vermeden anlatsaydı bu kadar özel mesaj patlaması yapmazdık. 😂😂
Kız kim kimin çocuğuna beddua etmiş orayı kaçırdım ben. Makarnacida iki saattir konuyu okuyorum yemek soğudu valla
 
Konuyu buraya yazsaydınız daha az dikkat çekerdi. Özel hayatın gizliliği vardır sonuçta intikam duygusuyla böyle yapmasaydınız keşke.
 
Dava açılsa da çok bi şey çıkmaz açıkçası, uzlaştırmaya falan düşebilir, bilmiyorum çok büyük bi mesele değil ya. Dediğin gibi adamın karısı dahil herkes biliyor, karısı daha fazla rezil olmamak için salağa yatmış yüksek ihtimal. Bu kadar korkmasına gerek yok aslında. Buna bile korkmuş ama intikam alacak yani sorsan. Daha çok cürmünden öte işlere elini atıp kendini zora sokmasına kızdım. Nedenini ortaya bile yazamıyor, özelden ona buna yazıyor. Altından kalkamayacağın işe girişmeyeceksin, bi de ileniyor millete ya, fecaat.
Özelden ayrı ayrı dert anlatmak nedir yav zaten. Nasıl işsizlikse 😊
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X