İnstagram üzerinden şikayet edileceğim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani intikam değil iç soğutmaya çalışmak gbi.. o insanların canınında böyle yanacagını hc sanmam.. ancak onların yaptgı gbi yapılırsa intikam olurdu..
Heh işte o yüzden baştan beri diyorum ki yanlış yapmış, çocuk da kullanılmış bunun yanlış olduğunu hala savunuyorum ve dediğiniz gibi o insanlara bir etkisi de olmayacak, aksine Esra Ali dava edilme ihtimaliyle karşı karşıya, bu iç soğutma intikam artık her neyse akraba çevresinden birine karşı yapılmışsa, karşı taraf mağdur Esra Ali suçlu konumuna düşecek akrabalar arasında, bir ailenin yuvasını yıkmaya çalışmakla kötü kalplilikle suçlanacak, yoksa hak edenden laf da esirgenmez intikam da alınır ama öfkeyle kalkıp zararla oturmadan yapılmalı.

Sevgili konu sahibi Ordinary Personn . Konunun burdan paylaşmanda bir engel yok çünkü çook daha ağır senaryolar geliyor insanların aklına. Bunu paylaşmaman benim aklıma o konuda da sana hak verilmesi için gerçekleri sakladığını getiriyor Açıkçası ben yaptığını hala abartılı buluyorum. Keskin sirke küpüne zarar zaten. Sana hiçbir faydası da olmayacak bu yaptığının .Ben öyle çocuktan da nefret edecek kadar bir olay okumadım senin anlattığından. Hatta olmaz öyle şey vardır arkasında başka bir şey o işler öyle kolay olmaz diye bile düşünüyorum. Kusura bakma ben sana hiç bir türlü hak veremedim. kolay gelsin mahkemede

O zaman benim yaşadığımı yaşamanızı dilerim allahtan. Başka da bir şey değil.

Ben intikama karsı değilim.. sizin gbi düşünüyorum zaten.. ama işte intikam almak bile sabır işi.. ben sebebini yazdgnda bu intikam alma yönteminin onlarda asla etkili olmayacagını düşündüm mesela.. ama o da elimden bu geldi dedi.. dava etmezlerde bası agrımaz insallah ne diyim

Linç yiyeceğim ama hiç bir cacık çıkmaz. Fake hesaptan attıysanız asla bulamazlar. Maalesef adalet yok bu ülkede. Bu size bir ders olsun bundan sonra öfke ile hareket etmeyin. Benim arkadaşım fake hesabı dava etti bulamadılar kızın hayatı mahvoldu. İnstagram Türkiye’ye ip vermiyormuş

Çocukları var ben de şahsen dava edilmesini istemem ama karşı taraf kafayı takarsa hem dava açarlar hem de çok daha yaralayıcı bir karşılık verebilirler.

Çocuğunuz da varmış evlisiniz belli ki ne yaşamış olabilirsiniz ayol. Gizemi bırakın musakanın rekorunu kıramazsınız.Bir müddet sonra sıkılır dağılırız
Ben de bunu düşündüm. Belki de eşiyle ilgili bilmiyorum ama çocuklu bir kadın niye bunu yapar şaşkınım

O zaman benim yaşadığımı yaşamanızı dilerim allahtan. Başka da bir şey değil.
bak bu yaptıgın hiç olmadı
hem de hiç.
İçinde oldugun durumu başkasına dilemen birşey kazandırmaz sana.
kimse detayı bilmiyor haliyle insanlar da buna göre yorum yapıyor.

Neden bu kadar gizem yaratıldı anlamadım. Ben de çok karmaşık burada bahsedilmeyecek Bi olay sanmıştım. Kısaca işlerini batırmış maddi olarak zor duruma sokmuş karşı taraf. Yaptığın yanlış doğru diyemem canın acımış can yakmaya çalışmışsın. Ama burdaki üyelere beddua etmen çok yanlış. Hele ki işin içinde çocuklar da varken siz de benim yaşadığımı yaşayın demek çocuklara da beddua etmek demek bu safi kötülüktür kimse kusura bakmasın.

depremzede olması beni ayrıca üzdü.
Gerçekten zor durumdalar ama beddua asla olmadı, yapmamalıydı.
Yaşadıklarına veremiyorum çünkü beddua çok agır.
Üstelik ailece çok kötü günler geçiriyorken aynılarını başkalarına dilemek korkunç

Allah yardımcıları olsun evet kötü bi durumdalar. Ama sırf biri tam olarak hak vermedi diye sen de bu duruma düş denmez ya. Bu kadar kincilik iyi bir şey değil.

Allah yardımcıları olsun evet kötü bi durumdalar. Ama sırf biri tam olarak hak vermedi diye sen de bu duruma düş denmez ya. Bu kadar kincilik iyi bir şey değil.
kesinlikle bu konuda haklısın
Yaptıgı şey için çok bıçak sırtı bir durum neden yaptın diyemem fazlaca haklarına girilmiş çünkü.
Gaddarlık yapılan ama bu durumda olupta aynısını daha olayı bilmeyen bir üyeye sırf hak vermedi diye sen de yaşa demesi çok zalimce

Şimdi biz konunun içeriğini bilmeden burda aferim alamazsınız.. Neden yaptınız bunu? Tabiki insanın geçerli sebrpleri de olabilir,, ama biz sadece yazdığınızı okuyup o kadarını biliyoruz...

Sen niye linç yiyong

Olay doğru değilse ne halt yemeye paylaştınız? Haklı iken haksız durumuna düştünüz muhtemelen.

Adamın cidden gayrı mesru eşinden habersiz bir çocuğu var mı? Yok mu?

Fake hesapsa bulamıyorlar, daha doğrusu uğraşmıyorlar. Uğraşsalar her şeyi bulabilirler. Bunu da belirteyim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…