İnsanlar nasıl leş evlerde yaşayabiliyorlar

Herşeye ok ama tuvaletin oradaki orumcekli kisim beni benden aldi.
Asla kendim temizleyemezdim temizlesem ben de huylardim. Evi tutmadan once gezilmiyor mu? Gezmeden disaridan bakip mi tuttunuz?

Ay aynı benim tasindigim ev, evi gezmeye geldiğimizde evin oğlu evi temizlediğini söylemişti aynı şekilde. Beyaz klozet kahverengi bir haldeydi evin gerisini siz düşünün :) salondaki avize bile yağ içindeydi. Yatak odasındaki bile. Nasıl başardılar aklım almıyor :) ev çöp evdi zaten her yer çöp yağ kir. Temizledik çiçek gibi oldu gayette rahat oturduk. İçinize sinmediyse birini ayarlayın bir turda o temizlesin.

Evi tutmadan önce görmediniz mi? Merak ettim.

Gördüm ama eşyadan mı gizlendi bilmiyorum 1 ay önce görmüştüm
Bir de klozetin duvarla birleştiği kısma bakmak aklıma gelmedi ordaki örümceğin işi 1 aylık değildir sanırım

Bana biraz da bununla ilgisi var gibime geliyor çok ilaçlama yapılmıyor herhalde buralarda ve yeşillik çok, her yerden çıkıyorlar işte
Ben de alışkın değilim çünkü biz her yıl ilaçlardık evi, örümcek böcek falan olmaz hiç, şehir beton içinde yaşadığım için hep bir de

Sağolun bunu yazdığınız için, kesinlikle zor bir şey değil. Ben de lisanstayken evdeydim ama temiz tutardık, görev dağılımımız vardı. Böyle 4 tane örümcek kendilerine saray kurana kadar tuvaleti temizlemezlik etmezdik
Sonra buldunuz inşallah içinize sinen bir ev?
Ben de sezona geç kaldım maalesef son kalanlara yetişebildim yeni taşındığım için
Ama bu sene kıştan tutacağım en temiz+yenilerine bakacağım

Evet işte insan en azından bir badana yaptırır ya öğrenciyiz diye küflü, pis yaşamaya mahkumuz sanki
Kendim alıp yapmayı düşünüyorum ben de boyayı
Ya deme öyle Ben de internette okudum, açıkta olanları öldürsen kovsan bile gizli yerde yaşayanları oluyormuş örümceklerin
Hay Allahım

Tahta kurusu mu nedir bu

İşte mesela o avizede yağ nasıl oluyor, o bu seviyeye nasıl geliyor, gelene kadar bu insanlar nerede, aklımda deli sorular

Siz neden temizlwdiniz ben anlamadim. Ev sahibi evi temiz teslim etmek zorunda. Ben temizlemezdim.

Siz neden temizlwdiniz ben anlamadim. Ev sahibi evi temiz teslim etmek zorunda. Ben temizlemezdim.

Bilmiyorum ya aslında neden söylemedim lafımı diyebilirdim ama moralim bozuldu
Daha önce de pis evler gördüm ama temizlenir haldeydiler ve bu kadar travmatik gelmemişti, 1 sene boyunca yaşanılır yapmak istiyorum tabii
Boya çok iyi fikir ev sahibinden isteyeceğim rengi neyse versin veya söylesin de biraz adam olsun etraf

Olay öğrencilikle ilgili değil, olmamalı, dediğiniz gibi biz de öğrenci olduk. Ben bazı insanların psikopat olduklarını düşünüyorum. Zira yurtta kullanılmış pedini banyo duvarına yapıştıran, tuvalet ihtiyacını çöp kovalarına yapan insanlar gördüm. Hadi bunu yapan manyaktır da bir de tuvalet lavabosunu suyla doldurup leğen gibi kullanan, içinde meyve sebze yıkayanlar vardı. Bunların öğrencilikle falan alakası olamaz öff midem ağzıma geldi nerden hatırladım şimdi bunları.

Tuvaletin dışına yapanı ben de gördüm. İnsan nasıl tutturamaz bilmiyorum veya bilerek mi tutturmaz. Büyük tuvalet üstelik...

Kendi temizliginizin arkasından detaylı temizlikçi neden tutmadiniz

Tuvaletin dışına yapanı ben de gördüm. İnsan nasıl tutturamaz bilmiyorum veya bilerek mi tutturmaz. Büyük tuvalet üstelik...
Öfff evet büyük tuvalet malesef benim dediğimde. Kesinlikle kasıtlı yapıyorlar normal insan işi olamaz. Yurt müdürümüz toplantı yapardı yazık kadıncağız utanırdı anlatamazdı ama bunlar yapmaya utanmazdı malesef. Üstelik özel yurt tonla para verip kalınan yerde manzara buydu ( tabi ben mezun olalı 15 sene olacak o zaman özel yurtlarda da tuvalet banyo ortaktı, şimdi her odanın içinde var sanırım).

Herşeyi geçtim örümcek demedin mi ahh orda bir durdum.. Ben olsam sanırım o eve 40 sene giremem. Çok zor ya.. Allah yardımcınız olsun..

Bende şuanki evimi temizlerken 2 kadın tuttum temizleyemediler hayatimda gordugum en pis evdi fayans aralari simsiyahtı tek tek citiledim mutfakta ocaga en uzak dolap bile komple yağdı ev 10 senelik falan 10 sene her allahin günü kizartma yapilsa bukadar yağ baglayamazdi hele petekler allahim simsiyahtı.Şuan 10 aydır bu evdeyim ama her hatırladığımda midem bulanıyor tiksiniyorum dolaplara tutamıyorum hatırlayınca

Ahh arkadaşım evş tutmadan önce keşke kenarına köşesine bi baksaydınız..

Unutursun için yana yanaaaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…