İnsanlar nasıl leş evlerde yaşayabiliyorlar

Ev sahibi size evi temiz ve badanali teslim etmek zorundaydi. Eski kiraci evo pis de birakip gitmis olsa, ev sahibi o evi badana boya yaptirmadan temizletmeden kiraya vermemeliydi. Depozito bu yuzden aliyorlar. Ben o kadar pis evi tutmazdim. Ev yok degil ki. O kadar pisse ev kieasi da ona gore dusuk mu onu da bilemedim.
Hala ev sahibi boyasini verse badana yaptirmayi dusunuyorsunuz. Badanacinin iscilik parasina kadar boya masrafi da dahil evin sahibi bunlari coktaaan yapmaliydi. Bu sekilde badanasiz oturmayin. Eger badanayi siz yaptiracaksaniz depozito falan vermeyin. Ya da ne biliyim badana parasini kiradan kesme konusunda anlasin. Ben olsam adam badana isini bitirmeden ben esyalarimi iceri sokmazdim. Gerekirse gider baska ev tutardim. Elalemin pisligini neden siz temizlediniz? Ev sahibi birini tutup temizletseydi.

Yaşayan anlıyor demek ki işte insanın aklından pek çıkmıyor o görüntüler maalesef, tövbest kalın kalın örümcek ağları sinirlerim bozuldu
İnsan oralara kadar yağ nasıl sıçratır onu ben de anlamıyorum yani ocağın etrafında şurada burada olsa sadece neyse de öbür duvara nasıl gitti, yağ mı sallamışlar napmışlar bilemiyorum
İçim rahat edene kadar temizleyeceğim artık, kaç defa sonra unuturum bilmiyorum ama deneyeceğim bugün bir daha çamaşır suyu geçeceğim o banyodan

Haklısınız aslında tecrübesizlik oldu diyelim ama şu an cidden yok
1 temmuz taşınma günü burada herkes evini o tarihten kiralıyor, şu an bölgedeki evleri filtreledim mesela yok
Genelde insanlar güzel olanları kışın kapıyor kira temmuz 1de başlamak şartı ile, geriye böyleleri kaldı
Ben de Mayıstan beri burada olduğum için sona kaldım dona kaldım
Depozito yok neyse ki, kışa ev çıkar mı bilmem de seneye yaza ilk çıkanlardan atlayıp tutacağım güzel olanlardan

önler ama evi çok iyi havalandırın, karşılıklı açın ki hava sirkülasyonu olsun. ev kurusun. küf olmaya devam ederse koçtaş tarzı yapı marketlerde (birara şok markete de gelmişti) nem taşları var onlardan alın, rutubetli bölgeye koyun.

örümcekler doğanın mimarlarındandır hanımefendi , mümkünse süpürge ile yavaşça alıp bahçeye atınız...

Islak mendille temızlık yardımcı biriyle anlasın hem evı temizlesin hemde sizde temızlık ogrenırsınız

Bu kadar aklınız takılıyorsa bir tesisatçı çağırıp söktürün sifonu arkasını temizleyip taktırın.

Leş gibi kalpleriyle yaşayanlar da var ben en çok onlara şaşırıyorum nasıl kendilerini öldürmüyorlar diye..

Anlayamadım, emlakçıya yakınmadın mı kız?

Temizlikçi çağır, faturayı da emlakçıya gönder. İlk kirada kesersin

Son düzenleme:
Bu arada mutlaka evin fotoğraflarını çek, ev sahibi ben burayı ultra temiz verdim diyip depozito dan temizlik parası almasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…