İnsanlar nasıl leş evlerde yaşayabiliyorlar

Velvette

💪🏋️‍♀️
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
37.829
51.659
Yeni bir stüdyo daireye taşındım ve 12 saat temizledim hanımlar
Önceden söyleyeyim midesi bulanacak varsa okumasın çünkü böyle leş az görülür

Ben eve girmeden ev sahibi dedi "Aa çıkan kız temizledim dedi şanslısın"
İçimden dedim ki "Kesin temizlemiştir"

Haksız değilmişim, bir yerleri viledalamış belli ki.
Allahım o buzdolabının içinde katı olmuş kirlenmiş dökük yemekler, organizmalar mı neler artık.
Yerleri siliyorum siyah çıkıyor su.
Dedim bu böyle olmayacak bir sürü silip silip attım ama siyaha dönüyor ya bembeyaz kapkara çıkıyor her tarafı
İnsan o küfün organizmanın içine yemeğini nasıl koyar.
Dolap içleri desen aynı kurumuş lekeler elimle kazıdım hep.

Her yer örümcek ağı zaten.
Hele beni şok eden, klozetin bir kenarı duvara çok yakın, oraya bir göz attım örümcek ağ falan örmemiş arkadaşlar oraya Londra metrosu kurmuş resmen öyle kalın, her yanı kaplamış
Ya bir insan oraya totosunu koyup affedersin ama nasıl tuvalete çıkar
Tamam herkes korkmaz kenarda köşede bir örümcek olur ama 4 tane avuç içi kadar örümcek çıktı oradan o kalın kalın ağları yıkadım attım

Ben her şeyi temizledim ama içim rahat değil ya az buçuk pişman oluyorum 1 senelik kira sözleşmesi var yaşamam gerekecek burada nasıl rahat edeceğim bilmiyorum
(Bu sene sezona geç kaldığım için artık en iyi bunu bulmuştum yer kalmamıştı, seneye daha erken bakacağım inşallah)
Hala tuvalete gidince mesela o duvar kenarına baka baka oturuyorum bir tane daha çıkar mı diye korkuyorum
Her şey yapış yapış veya pismiş gibi geliyor, aklımdan gitmiyor zaten 1 haftadır iştahım kapandı yerken aklıma geliyor temizlediğim pislikler
Sanki tuvalet bazen kokuyor gibime geliyor
Sonra içim kaşınıyor böyle diyorum bu dolapların arkası ne pistir, bu klozet sifon haznesinin arkasında küf olabilir
Bunları çekip nasıl temizleyeceğim diye içim sıkılıyor
Acaba alışır mıyım buraya ya 1 sene gider mi böyle
Siz böyle leş yer temizlediniz mi alıştınız mı

Her gün giriş çıkış yerlere böcek ilacı sıkıyorum, oda parfümü falan ama içim bir kaşınıyor

Son düzenleme:
İşte , Aslan yattığı yerden belli olurmuş. Böyle insanlar kendi hijyenine de dikkat etmiyordur kesin

Elinize sağlık, ancak içiniz rahat etsin istiyorsanız bir firma ile anlaşıp evi temizletip ilaçlatabilirsiniz. Böylece içiniz rahat eder. Olmaz mı?

Keşke birini tutup ona yaptırsaydınız temizliği, böyle aklınızdan çıkmayacak.

Allahım inşallah unuturum da korkmadan tuvalete gidebilirim ya hiç rahat olmuyor sağa baka baka

Ay hiç gülesim yoktu çok iyi

Her yeri silemedim gibime geliyor o dolapların arkası o sifon haznesinin arkası aklımdan gitmiyor
Dolapların altına ve detaylara ben de takılırım evet ama gerçekten mideniz kaldırmıyorsa dışarıdan yardım alın bir şeyler oturana kadar. Evinize ısınmanız çok önemli 1 sene de sözleşmeniz varmış detaylara takılıp zindan etmeyin evinizi. Valla dert değil yahu üzülmeyin. Eski kiracıyı buradan kınıyorum, ayıplıyorum, cık cıklıyorum!:))

Safiye.? Siz sezon finaline girmedinizmi ayol ..

Temizlikci tutup temizletseydiniz

Keşke yardımcı birileri olsaydı. Bazı insanlar pislik içinde yaşamaya çok alışmış oluyor malesef ve bu durum onları rahatsiz etmiyor

Islak mendille ne hijyeni sağlayacaksınız ayol? Siz de titiz geçiniyorsunuz ama bana da ıslak mendille temizlik yapmaya çalışanlar bir değişik geliyor.
Ev taşımak maddi külfetli bir iş biliyorum ama bütçeniz varsa bir temizlikçi tutun genel temizlik için. Siz de çamaşır suyuyla silin bekletin durulayın olsun bitsin. Yani herkesin temizliği aynı olmuyor sizden önceki kiracı böyleymiş yapacak birşey yok.

ıslak mendille olmaz.
eski çarşafları penyeleri ben temizlik bezi yaparım. sizde de vardır yoksa da hesaplı sarı bezlerden var onlardan alın ve mutlaka çamaşır suyu. takın maskenizi, elinize eldivenleri, bol suyla deterjanla köpürterek silin. tuvalette lavaboda banyoda heryeri çamaşır suyuyla bekletin, özellikle o duvarı. buzdolabını mutfağı mutlaka çamaşır suyuyla silin.
o ev başka türlü mikroplardan arınmaz.

Yaptım yaptım ama o bezler helak oldu
O yüzden o kaba pisliği ıslak mendille aldım önce
Sonra çamaşır suyu boşalttım banyoya
Bir de küf önler var ondan sıkıyorum banyoya tekrar oluşmasın diye o önler mi ki o kokuyu

Çamuru mendille mi toplayayım iğrenç ahakshd
Bezler zaten helak oldu

Çamuru mendille mi toplayayım iğrenç ahakshd
Bezler zaten helak oldu
Yapacak birşey yok kabayı aldığınız bezleri gerekirse direkt atın. Doğal malzeme doğada çabuk çözünür. Çamaşır suyunu çok tercih etmem ama sizin durumda yapacak birşey yok dökeceksiniz Allah ne verdiyse

Çamaşır suyu yerine ne kullanıyorsunuz ki mesela?
Bir de buzdolabı arkası ve o sifon haznesi arkasına nasıl ulaşabilirim, ben oraya döktüm çamaşır suyu, küf önleyici + böcek ilacı ama oradan çok işkilleniyorum çok dar ve yapışık sökmeden nasıl temizlerim onu düşünüyorum
Yarın annemi de arayıp soracağım gerçi : D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…