İnsanlar nasıl leş evlerde yaşayabiliyorlar

Çamaşır suyunu doğaya zarar verdiğinden ötürü pek tercih etmiyorum doğada çözünebilen deterjanlar var veya sirke ile iş görmeye çalışıyorum bu arada buharlı temizleyicim var tavsiye ederim deterjansız yüksek ısıda buhar vererek temizleyip dezenfekte ediyor. Buzdolabı arkasını baba ağabey vs varsa çektirebilirsiniz. Sifon arkası için ne kadar dar bilmiyorum da vileda sopası girmiyorsa sprey başlıklı şişeye çamaşır suyu koyup fıs fıs yapabilirsiniz.

Temizlemişsin, bitmis.
Bu saatten sonra neden iğreniyorsun ki?
O buzdolabı küfü falan bir haftada oluşacak bir şey, kızın zamanında yoktur muhtemelen. Fişi çekip evden çıktıysa dolapta unuttuğu şeyler küf yapmış olabilir . Küflü dolabi Temizlemişsin, icindeki kokusundan kurtulmuşsun. Daha mesele ne ki? Eski küfün ruhu gelip yiyeceklerine mikrop mu bırakacak?
Yani bu kadar takilmanin da bence insana zararı var.
Bazı olumsuzlukları arkanda birakmayi , bazı olumsuzluklarla da bir arada yaşamayı öğrenmelisin

Islak mendil yetersiz kalır velvette, güzelce bezler al onlarla tekrar bir tozunu al yerlerin derim.
Ben daha beterlerini temizledim emin ol.
Hele bir seferinde mutfak dolaplarının çekmecelerini komple çıkardıgımda bir sürü dökülmüş envayi çeşit bakliyat artıklarının arasında kurtlar gördüm.
Allah'ım orumcekler, sinekler, böcekler.
İçim kalktı yine :)

Daha bu ne ki?

Tüm dolaplara siyah sprey boyayla yazı yazanlar.

Evde çöpleri biriktirip evi bildiğiniz çöp eve dönüştürüp üstüne balkondan da çöp atanlar. (Kapıdan bakınca sadece salonda 7-8 battal çöp torbası görmüştük)

Klozeti bildiğiniz tıkayıp öyle bırakanlar...

Emlakçılara sorun size neler neler anlatırlar hele ki öğrenci eviyse Gerçi aile evide de o piyango vurabiliyor.

O dolabın arkası ortalama evde kirli olur sizde zaten kirli. Merak etmeyip direkt toz bezini kapın bence.

Ay inşallah bu önler sağolun
Ben de aynen böyle fıs yapıyorum her gün

Ya o ıslak mendil mevzusu yanlış şey edildi ehemehe yapıyor öncekiler konu sahibine nasıl ehemehe yapsam şeysinde millet bakma
Üstteki toprak çamuru onunla aldım ki bezle çamaşır suyu ve kir temizleyici şeylerle alayım sonrasında
Allahım kurt mu ben örümceğe şey ediyordum neyse siz unuttuysanız ben de unuturum ya
O örümceklerin kımıl kımıl duvara tırmanış anı tövbest

Ben sizin fazla prenses sendromlu yetiştiğinizi düşünüyorum. Bütün konularınız da bunu doğrular nitelikte. Temizlenmiş bitmiş gitmiş, ilk yorumu yapan arkadaşın da dediği gibi eski kiracı dedikodusu mu yapacağız? Seçenekler basit ya bu sezonda bulduğunuz en iyi evi örümcek gördünüz diye bırakacaksınız ya da devam edeceksiniz. Yok akıl almak için açtım derseniz de herkesin ne cevap vereceği zaten ortada.

Öyle bir öğrenci evine denk gelmiştim, otobüs beklerken evlerine davet ettiler girmez olaydım
Lavabo katman olmuştu öyle diyeyim ve aynen 12 mavi çöp poşeti salonda tövbest

İnan evi görsen imdaaaaat diye bagırırdın, ben böyle pislik görmedim ajkfafbf
Anladım şimdi ıslak mendille neden aldıgını

Ben çok tırsarım örümcekten çok çirkin yaratıklar çok hızlı da yürüyorlar

Ben hiç pis evde yaşamadım annem çok titiz kadındır benim alışkın değilim böyle şeylere

aslan yattığı yerden belli olurmuş tam bu konuya cuk oturdu için rahat etmiyorsa müsait zamanda çek dolap arkalarına bak bende rahat edemem içim rahat etmez

Temizlenmiş geçmiş

Örümceklere de ilaç sıkmışsın o da tamam

Geçmiş gitmiş

Burada eşyalı ev kiralanan semtlerde koltuk temizleyen adamlar var buhar vs

Orada da vardır belki okulda sor

Onun dışında buzdolabı arkası benim evde de kirlidir o zırt pırt çekilmez ama toz olur sadece

Klozetin haznesinin arası minicik dök çamaşır suyunu akşam gelince de durula gider zaten

Düşünürsen hep pis gelir ama geçmiş gitmiş bir yıl bu evde ne yaparım diye düşünme

Ya bu işe yarar değil mi
En çok orası takılıyor aklıma, küf falan temizlediğim için kesin orda da bir şeyler vardır
Oraya ben sprey sıktım çamaşır suyu, fayans temizleyici ve böcek ilacı
Bunlar yeter mi küfü geçirmeye çok dar bir yer yani bir şey sokamıyorum

Yeter gitmiştir

Arada kendin temizlerken de dökersin olmaz yine

Bak KK dan öğrendiğim bir şey yazayım

Camlar kirli olsa ne olur ekmek banıp yiyecek miyiz, önemli olan bizim mutluluğumuz yazmıştı birisi

Çok fazla düşünme tuvaletin haznesinin arkasında küf olsa bile senin bu stresinden daha fazla sana zarar veremez

Gayet temizlemişsin rahat rahat otur

Sağolun içim rahatladı, hiç küfle baş etmeye çalışmamıştım önceden de tecrübesizlik <3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…