- 29 Nisan 2013
- 16.168
- 30.996
Ev sahibi size evi temiz ve badanali teslim etmek zorundaydi. Eski kiraci evo pis de birakip gitmis olsa, ev sahibi o evi badana boya yaptirmadan temizletmeden kiraya vermemeliydi. Depozito bu yuzden aliyorlar. Ben o kadar pis evi tutmazdim. Ev yok degil ki. O kadar pisse ev kieasi da ona gore dusuk mu onu da bilemedim.Bilmiyorum ya aslında neden söylemedim lafımı diyebilirdim ama moralim bozuldu
Daha önce de pis evler gördüm ama temizlenir haldeydiler ve bu kadar travmatik gelmemişti, 1 sene boyunca yaşanılır yapmak istiyorum tabii
Boya çok iyi fikir ev sahibinden isteyeceğim rengi neyse versin veya söylesin de biraz adam olsun etraf
Hala ev sahibi boyasini verse badana yaptirmayi dusunuyorsunuz. Badanacinin iscilik parasina kadar boya masrafi da dahil evin sahibi bunlari coktaaan yapmaliydi. Bu sekilde badanasiz oturmayin. Eger badanayi siz yaptiracaksaniz depozito falan vermeyin. Ya da ne biliyim badana parasini kiradan kesme konusunda anlasin. Ben olsam adam badana isini bitirmeden ben esyalarimi iceri sokmazdim. Gerekirse gider baska ev tutardim. Elalemin pisligini neden siz temizlediniz? Ev sahibi birini tutup temizletseydi.