Insanity Workout "60 günde mükemmel vücut garantili!!"

Tebrikler tatlim supersiiiinnnnn
en cok hangi gunde zorlandin kondisyonunun ne alemde

ya ben 10 cd yi de indirdim, ama fit test diye bişey yooook ayrı bir şekilde indirmeye çalışayım bari

onu da indirdim hemen bugün başlamalı artık

Tebrikler tatlim supersiiiinnnnn
en cok hangi gunde zorlandin kondisyonunun ne alemde

teşekkür ederimmmm ençok cardio power balance da zorlandım ben yalnız iki gündür yapamıordum bugün başladım recovery week e
recovery week çok zorlamadı ama yine terletti baya bi ama hareketleri falan sevdim
kondisyonum yükseldi aslında ilk ayın son haftasında daha az nefes nefese kalmıştım ama hala yapamadığım hareketler oluyordu
tam 30 günüm kaldı bitmesine

Basla kuzum deneyimini paylas bende 4. gunu yaptim en sevdigim bu oldu cunku daha az yordu insanityden once hic cardio yapmamis gibiyim jillian bunun yaninda iyilik melegiymis
ben de jillian yapmıştım geçen sene hemde body revolution yapmıştım bir buçuk ay kadar ama shaun t çok fennaaaa
ben shaun t nin rockin body ve hip hop abs i bitirdim onlar jillian ayarında ama insanity

ben de jillian yapmıştım geçen sene hemde body revolution yapmıştım bir buçuk ay kadar ama shaun t çok fennaaaa
ben shaun t nin rockin body ve hip hop abs i bitirdim onlar jillian ayarında ama insanity
Basla kuzum deneyimini paylas bende 4. gunu yaptim en sevdigim bu oldu cunku daha az yordu insanityden once hic cardio yapmamis gibiyim jillian bunun yaninda iyilik melegiymis

Fit testi yaptım dün, ölüyorum sandım
Bi de güveniyodum kendime

Ilk ayi bende sag salim atlatsam keske cok sanslisin
Pure cardio beni yikti su an insallah benimde kondisyonum yukselir az once bitirdim kendimde degilim shaun t fena dun basimin agrisina yapamamistim bugun cardio da en son hareketi yapmadim kusma noktasina geldim yildizlar ucustu beynimde know your limit diyip durdum bende ve biraktim

Fit testi yaptım dün, ölüyorum sandım
Bi de güveniyodum kendime

Yok gulum buna kimse kendini hazirlayamaz neredeyse bi senedir jillian yapiyodum gunde iki programini bile yaptim ama hcbiri bu kadar yormamistir herhangi rahatsizligi olan doktor kontrolsuz yapmasin bence fennaaaaa yoruyor bide diz sorunu olmamasi icin squatlarda kalcayi olabildigince arkaya atip egilmek lazim dizlerde parmak ucunu gecmesin bunu yaparken zaman kaybdiyorum ama yanlis yaparsak bi ise yaramaz sonucta

Bacakların titremesi de cabası

gerçekten tebriklerrrr

Bugun rest gunum yarin hayirlisiyla ilk ayin son haftasina giriyorumm
yanlis hatirlamiyorsam sadece iki gun aksattim bir de olabilir emin degilim ertesi gun tipki ilk gun gibi zorlandim takvime uymak onemliymis
kondisyonum artti onlara daha rahat uyum sagliyorum ve artik bir yere yuruyerek gittigimde nefes nefese kalmiyorum en zoru onumdeki gunler cunku sicakta spor ekstra zor degisim harika ondan devam ediyorum ilk ayin sonunda tekrar gorusuruz

merhabalar. insanity workoutu yeni duydum ve dün akşam itibariyle başladım. ben hiç terlediğimi bilmem hiç terlememde.. ama bu nedir ya ter fışkırdı heryerimden damlalar aktı resmen şaştım kaldım. acayip yoruldum ve tüm hareketleri tam anlamıyla yapamadım fit testle başladım 20 dk videoyu buldum ama 2. 3. gün yapmam gereken harekelerin videosunu bulamadım nerden bulabilirim yardımcı olabilirmisiniz? bir de zamanla bu hareketleri tam anlamıyla yapabilecekmiyim? bi de çok yorulduğum için sporu gece yapıyorum yaptıktan sonra hemen uyuyorum çünkü hareket etmeye halim kalmıyo acaba bunu bi zararı olabilir mi? yanıtlarsanız çok sevinirim

canim ben torrenttan indirdim insanity workout kickass torrent download yaz ilk sayfada var linkler
zamanla kondisyonun daha cok artıyor bende ilk zamanlar surunerek yapıyordum ya da hareketlerin bitimine on saniye kala durup nefes alıyordum durdurdugum da oluyordu son haftalarda daha cok hareket yapıyorsun durdurma ihtiyacında azalıyor
bazen bende gece yapıp yatıyorum herhangi bir zararının oldugunu sanmıyorum gunduz sıcak oluyor zaten gece daha rahat bence
kolay gelsiinnnn

çok çok teşekkürler...

60 gunde bunlara ınanmayın,özel hoca ile spor yapıyorum,6 aydır,hemde nasıl ciddi bir spor,beslenme desen o biçim,ama hoca dediki vucutu adaptasyonu bır kere 6 ay,sakın ıkı yıldn önce bişey bekleme

recovery haftasındayım son bir gunum kaldı 2. ayı sabırsızlıkla bekliyorum gobek kalmadı bacaklarımda da sıkılasma var ancak oyle buyuk fark yok umarım 2.ay olur veeee artık eskisi kadar yorulmuyorum devaaammm

recovery haftasındayım son bir gunum kaldı 2. ayı sabırsızlıkla bekliyorum gobek kalmadı bacaklarımda da sıkılasma var ancak oyle buyuk fark yok umarım 2.ay olur veeee artık eskisi kadar yorulmuyorum devaaammm
tebrikler... ben başladım dedim ama daha başlayamadım. tatile gidicem tatil dönüşü başlıcam benim için daha iyi olcak çünkü yarım kalmıcak..
hareketleri tam anlamıyla yapabiliyomusunuz? 45-50 dk nasıl dayanıyonuz ya? ben çok merak ediyorum ama dayanamıcam gbi geliyo

En uygun oldugun zaman basla canim devamlilik cok onemli cunku
Fazla atlamali hareketleri onlar kadar cok yapamiyorum ama baslangica gore cok cok daha iyi hizli yapiyorum ve dinlenme surem azaldi
sonuc guzel olacak dayan diye ikna ediyorum kendimi gaz veriyorum motivasyon veren bloglar tumblrlar bakiyorum birde ben hic bu kadar terleten bir spor yapmamistim demek ki etkili diye kendimi motive ediyorum o zaman surunerek de olsa bitirebiliyorum :)))

:) anladımcanım evet kendine motive etmen güzel bende öyle yapıcam. ben fit testi 3 kere yaptım her defasında daha iyi oluyor ama onlar gibi 1 dakika boyunca devam edemiyorum tabi hala. karnımın alt bölgesi üst bölgesi komple bacaklar belim kollarımı hep et kesti. bu demek oluyor ki hepsi çalışmış. sen kaç kiloydun? kilo verdinmi? bel çevreni falan ölçtünmü başlamadan önce? ben hep yapıcam bu dediklerimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…