Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar ben buna cok baslamak istedim ama bir türlü videoları bulamadım
canım ben de yarın başlıyorum iletişime geçelim istersen ben de motive olcak bi yol arkadaşı arıyorummArtık tam anlamıyla başlamaya karar verdim.Yeni başlamayı düşünen varsa birlikte başlayalım.Motive oluruz :))
ama okula gidiyorum .sabah mı yoksa akşam mı yapsam karar veremedim.
canım ben de yarın başlıyorum iletişime geçelim istersen ben de motive olcak bi yol arkadaşı arıyorumm
Artık tam anlamıyla başlamaya karar verdim.Yeni başlamayı düşünen varsa birlikte başlayalım.Motive oluruz :))
ama okula gidiyorum .sabah mı yoksa akşam mı yapsam karar veremedim.
canım sabah yada akşam yapman farketmez. ama mesela ben oglen yad.a akşam yapardım. sabah enerjim düşük oluyor çünkü. buna sen karar vermelisin o yüzden :))
kızlar ben 1 ay önce bitirdim insanity i. buraya da başladığımı yazmıştım ve bitti şu an da p90x yapıyorum. o da beachbody nin. insanity ile kardeş programlar. insanity sonunda ne kadar kilo verdiğimi bilemiyorum hiç tartılma fırsatım olmadı hatta şuanda da kaç kiloyum bilmiyorum. ama müthiş bir kondisyon ve sıkılaşma sagladı bana. zaten işe yaramaması imkansız. o kadar ter döküyorsunuzki :)
Ay sonunda bitiren birini buldum birkaç soru sorabilir miyim sana:)
Ben 7 hafta sonra tatile cıkıcam da bu surecte kendime en etkili program olarak insanityi goruyorum cok bir fazlalıgım yok ama ozellıkle karın bölgem ve kol bölgemdeki yaglardan cok sikayetciyim sence 7 hafta duzenli yaparsam ciddi bi incelme saglar mı ozellikle göbek bel bölgesi
seni ilgiyle takip edeceğim katılamasam daBu cuma yapmaya başlıyorum .Bana katılmak isteyen varsa beraber yaparız motive olmak önemlii
seni ilgiyle takip edeceğim katılamasam da
kilonu ölçülerini yağ oranını başlamadan önce lütfen not al
çok güzel etkili bir proğram ancak biliyorum kendimi benim için çok iddialı :) belki zaman zaman yaparım
Su an yapan yok heralde ben yinede yazayim devamlilik acisindannn
dun bir sabah bir de aksam fit test yaptim sabah yaptigim beni fena yordu 2 hafta spor yapmadgimdan olsa gerek pesine biraz dinlenip shred level 1 yaptim kondisyonum artsin diye aksam tekrar yaptigimda nefesim ilki kadar kesilmedi devaaaaammm
merhabaa kuzuuum
geçen yazı jillianla geçirip 20 kg vermiştim. bu sene içerisnde spor salonuna gittim genelde spinninglere katıldım hafta 3-4.
şimdi insanity e başlayacağım. öğretmenim. eylülde yani 62 gün sonra okula fit dönmek istiyorum
sana yol arkadaşı olabilirim