- 11 Şubat 2013
- 189
- 176
:) anladımcanım evet kendine motive etmen güzel bende öyle yapıcam. ben fit testi 3 kere yaptım her defasında daha iyi oluyor ama onlar gibi 1 dakika boyunca devam edemiyorum tabi hala. karnımın alt bölgesi üst bölgesi komple bacaklar belim kollarımı hep et kesti. bu demek oluyor ki hepsi çalışmış. sen kaç kiloydun? kilo verdinmi? bel çevreni falan ölçtünmü başlamadan önce? ben hep yapıcam bu dediklerimi
ben doğum falan yaptım kilo aldım 55 kiloyum boyum 1.60. 5 kilo vermek istiyom yediklerime dikkat ediyorum. senin belin çok iyiymiş. benim biraz mide problemim var su içsem bile karnım kocaman şişer. bel çevrem 78 bi de bu yüzden insanity workout yapmak istiyorum. umarım işe yarar. belim 70 olsa bile bana yeter inş. olur. fazla yağ var benim göbeğimde.bende fit testi ilk yaptıgımda nefesim yetmemisti
canım ben 53 kiloydum - boyum 1.64 - basladıgım zaman ama yag oranım kasa gore fazla bu yuzden oldugumdan kilolu duruyordum basenlerim vardı baya su an kilom hala sabit ama yag oranım epey azaldı ozellikle ust bolgede bundan once jillian gecmisim var bu programa baslamadan once shred ve ripped yapmıstım epey faydasını gordum su an belim 64 bunda insanitynin etkisi de buyuk gobegim de gitti sadece yan yağlarım kaldı biraz
jillianda atmadıgım kadar ter atıyorum ve ondan daha hızlı sonuc verdi kesinlikle faydasını goruyorsun
yediklerine dikkat edersen iki ayda istediğin sonucu elde edersin tatlım bende hemen vermedim verecek kilo azaldıkca daha da zor yaglar kas oluyor sporu hic bırakmadım sabırlı olmak lazım alması kolay vermesi zor maalesefben doğum falan yaptım kilo aldım 55 kiloyum boyum 1.60. 5 kilo vermek istiyom yediklerime dikkat ediyorum. senin belin çok iyiymiş. benim biraz mide problemim var su içsem bile karnım kocaman şişer. bel çevrem 78 bi de bu yüzden insanity workout yapmak istiyorum. umarım işe yarar. belim 70 olsa bile bana yeter inş. olur. fazla yağ var benim göbeğimde.
benim korkum 2 ay yapıp sonra bırakınca daha kötü olması. çünkü kısa bi zamanda olacak bu sağlıklımıdır bilmiyorum
3 kez yapma motivasyonunu nasıl bulduuuuuunnnbenimde 3.kez başlayışım ilki zaten çok verimli değildi ilk ayını yapmıştım ikincisinde baya etkisini görmüştüm 65ten insanity ve diyetle 48 kiloya düşmüştüm, sonra baya baya baya yediğim halde 4 kilo aldım 1 senede.Şimdi tekrar başlıyorum eski tempoyla bakalım neler olacak :) Hedefim 45 civarı ve alt bölgemin erimesiboyum 155 bu arada kiloyu garipsiyenler olabilir
haklısın canım..yediklerine dikkat edersen iki ayda istediğin sonucu elde edersin tatlım bende hemen vermedim verecek kilo azaldıkca daha da zor yaglar kas oluyor sporu hic bırakmadım sabırlı olmak lazım alması kolay vermesi zor maalesefama pes etmek yok
yaglar kasa donustugu icin daha kotu olmazsın ayrıca metabolizman da hızlanacaktır tabi sonrasında dengesiz beslenirsen yaglı seyler yersen hareketsiz kalırsan yine eskiye dönebilirsin sonrasında da dikkat etmekte fayda var
bacak bölgesi gitmiyor ya3 kez yapma motivasyonunu nasıl bulduuuuuunnn
boyunu okumadan once ee bu zayıf niye insanity yapıyo ki demistim sonra boyunu gordum haaaaaa dedim
yinede bence gayet kilon yerinde
bacak bölgesi gitmiyor yaben çok sevdim valla rahat yapıyorum ilkinde çok zorlansamda, bacaklarım gitse bile yine yaparım bunu ben skfjkf focus t25 ile beraber yapıyorum hatta
ilk ayda ne kadar kilo verdin :)bugun 2.ayın ilk gununu yaptım kondisyonumun bu kadar arttıgına inanamıyorum ilk insanity yaptıgım zaman bitirdigimde fena olmustum su an gayet iyiyim bugun genel bi mide bulantısı vardı ondan rahat yapamadım yoksa yorulmadım nefesim cok kesilmedi sadece son cemberin son 3 dk sını yapmadım sıkıldım cunku
shaun t sen bir efsanesinnn
ilk ayda ne kadar kilo verdin :)
O adama aşığım, tabi o da scott a aşık. Gay olması çok üzücüNeyse CİZE si için sabırsızlanıyorum. Normalde hiç hoşlanmam zumba tarzı şeylerden ama Shaun yaptıysa eminimki çok iiyidir. Daha düşmedi ortamlara. Kışın yapmayı düşünüyorum...
ya ben şu videoları bi türlü indiremedim tatildn döndüm başlayacağım ama indiremiyorum insanity workout kıckess torrent diyorum linkler açılıyor seçiyorum ama zip dosyası iniyo 1 dakikada o da açılmıyo zaten nasıl yapacam bilmiyorum ya yardımcı olurmusunuz lütfen???
yemek listesini nasıl buldun canım?bugun rest day yarın 2. ayın 3.haftasına baslıyorum onumde sadece 2 hafta kaldı
motivasyonumun düstügü oldu canımın cok seker abur cubur cektigi oldu yalan yok
cogunlukla rest daylarda canımın cektiklerinden yedim sonra tekrar saglıklı beslenmeye devam ettim bir anda kesemedim cogu seyi yine de etkisi inanılmaz omuzlarım kollarım kaslandı karın kaslarım belirginlesti karnımda cok az bir yag kaldı yagın altında karın kaslarımın sertligini hissedebiliyorum
bacak ve kalça buyuk fark goremiyorum ama pantolonlarıma daha rahat giriyorum ve bolluk oluyor eh rest day de olsa sekerli yaglı seyler yemeseydim daha iyi erirdi ama olsun devam...
yemek listesini nasıl buldun canım?