60 günü tamamlayan var mı acaba? ciddi bir kilo kaybı(60 güne göre) ve sıkılaşma yaşadınız mı? iniyor şuan yarın başlarım bende nefes darlığı var zorlanır mıyım ki:26:
ben geçen yaz yaptım ama 60 günü tamamlayamadım son 1 buçuk hafta falan kala bırakmak zorunda kaldım yoğunluğumdan dolayı. kilo kaybını bilemem çünkü öyle fazla bi kilom yoktu 53 kg olarak başladım bıraktığımda 49 kg dım. ama sıkılaşma ve fit görünüş dersen ben böyle bir mucize görmedim. karnım bildiğin videolarda fotolarda gördüğünüz kasları belli olan kadınlar gibi olmuştu. bacaklarım kollarım her yerim inanılmaz sıkılaşıp incelmişti. bi kaç ay önce tekrar yapmaya karar verdim ama yapamadım çünkü aşırı zor ve yorucu. gözüm yemedi açıkcası ve hala inanamam yazın nasıl hiç aksatmadan her gün yapabildim diye. kendine güveniyorsan kondisyon açısından bundan çabuk incelten şekillendiren bi program daha tanımıyorum ben 2.haftadan itibaren karın kasların ortaya çıkıyor zaten o görüntüyü görünce azim geliyor insana
denedim bir gün ama ciğerlerim bildiğin yanmaya başladı nefes almakta zorlandım tüm gece sızlamaya devam etti bu da benim lanetim sanırım yıllardır peşimi bırakmıyorbaşka bir program uyguluyorum şuan bu kadar extreme değil tabi ama gözle görülür bir incelme ve kilo kaybı yaşattı bir süre buna devam edip artırabildiğim kadar artırırım insanity yapabilir miyim o zaman bile bilmiyorum ama denerim
haklısın çok zor ama sonucunda bütün eziyete sıkıntıya değiyor. keşke tekrar yapabilsem ben de... Şu ara Jillian Michaels' Ripped in 30 yapıyorum onu da çok beğendim. Insanity'nin yanında çocuk oyuncağı bi dene istersen
t25 e başladım cardio ama 10 dk zor dayandımT25 focus
Focus T25 Workout (download torrent) - TPB
Insanity
http://kickass.to/beechbody-insanity-workout-deluxe-edition-dvdrip-xvid-r3z1-t6577460.html#main
Güncel linkler kızlar
Link isteyen kızlar şuan şirketteyim eve gittiğimde hala çalışan bir link bulacağım.
Ben Insanitye dayanamadığımdan 2 günde bıraktım, o yüzden nasıl etki ettiği konusunda bir şey diyemeyeceğim.
Şimdi Shaun T'nin(insanitynin antrenörü) yeni programı T25 e başladım.
Videolar 25er dakika. Insanityden daha kolay ama onun kadar etkiliymiş. Dün ilk günümü yaptım.
Ben çok fazla programa başlayıp bırakıyorum oyüzden devamanı getirebilirsem bununda topiğini açarım
t25 e başladım cardio ama 10 dk zor dayandım
alışacaksın hepsini yapabileceksin de bana ne olurçok heveslenmiştim
sende de böyle oldu mu
bende başladım focus t25 programına.ilk günümdü bugün.başlamadan yarım saat önce carnitine içtim bitiminde de whey protein kullandım.10 haftalık maratonuma başlamış oldum :))umarım sen de devam ettirebilirsin.
geçmiş olsun canımBen bu satırları yazdıktan kısa bi süre sonra kasık fıtığı ameliyatı oldum kızlar. Halada spora başlayamadım çünkü tam iyileşemedim.
Şimdilik sizin mutlu haberlerinizle yetinmek zorundayım15 gün içinde başlayacağım inşallah.
geçmiş olsun canım
jillian yapıp kendimi biraz spora alıştırdıktan sonra başlayacağm sanırım t25eTeşekkürler canım. Devam ediyor musun T25 Focus'a?
Kizlar insanity icin tam 11 saat bekledim bilgisayara yuklenmesi 11 gb indi fakat video falan yok sok gecirdim valla adobe reader dan acmaya calisti o da bizim pc sorunlu acmadi nerden indirebilirim bu indirdigimi torentte bulmustum yapmak istiyorum ama videom yok
Birde benim spor gecmisim pek yok cok mu zor
Indirdim canim ben tesekkur ederim yinede 😊😊sporcu bir arkadaşımdan istedim bana
insanty
insanty asylum
revAbs şeklinde tavsiyede bulundu linkleri verdi ama forumda vermek serbest mi bilmiyorum isteyene öm olarak gönderebilirim
bu arada 4 yıldır üyesi olduğum foruma ilk mesajımı yazmış oldum :)