ben de jillianın yanına ek olacak egzersiz arıyordum. hala devam ediyor musun ? birlikte nasıl gidiyor çok mu zorlayıcı ?
Öğlen 1-2 gibi insanity yapıyorum.Akşam yemeğinden en az 2 saat sonra yani 11 gibide jullian yapıyorum.Sadece bacaklar zorluyor.Oda alışınca sıkıntı yapmıyo ama çok egzersizin de zararlı olduğunu duydum. Ve insanit i 1 ay yapıcam.Okullar açıldıktan sonra da jullian a başlıycam. Benim programım bu
Canım sen jullian i bitirmişsin ya.Kilo verdin mi yoksa sadece sıkılaştın mı ?kızlar ben buna başladıgımın ilk haftası bıraktım devam etmeyi dusunuyodum ama zamanım yoktu. ama iyiki devam etmemişim hala ayak tabanlarım agrıyo. bileklerim sızladı gunlerce. jillian ablaya tekrar başlıcam en etkilisi oydu bence.
Jill ile vücut sıkılaşıyor, inceliyor. Kiloda bazı kişiler çok farklılık görmüyor ama, başladığın zaman çektiğin foto ile bittiğinde çektiğin foto arasında çok iyi bir fark oluyor. İncelmiş ve sıkılaşmış bir vücut oluyor. Kiloda fazla fark olmamasının sebebi, kaslar güçleniyor, kas yağdan daha ağırdır ama kapladığı yer daha azdır. Başlarken mutlaka fotoğrafını çek, bitince de çek, ikisini karşılaştır ve ölçülerini de al.Canım sen jullian i bitirmişsin ya.Kilo verdin mi yoksa sadece sıkılaştın mı ?
peki İnsanity i bitirmiş arkadaşlar var mı aramızda ?
bi sorum daha olucak ?
+10 kilosu olanlar yapabilir demi bunu yani kilo verebilmek için
nerden indirmistin canimin ici ya ?Bunu indireli oldu baya ama yapmaya üşeniyorum içimden de gelmiyor baya zorlayıcı ve süreler uzun , dinlenerek yapsak olur mu aceppp
Çok uğraştım canım indirmek için önce burdaki sayfalara baktım verilen linkler bozuktu indiremedim googledan baya bir aradım uğraştım net hatırlamıyorum tatlım ama insanty workout torrent indir yaz çıkan linklerden dene şansını :) ama torrent programı yüklü değil ise bence önce o programı yüklemelisin :)nerden indirmistin canimin ici ya ?
Merhaba, yardımcı olayım isterseniz. :) Öncelikle torrent isimli programı indirip çalıştır dedikten sonra adımları takip edip kurun bilgisayarınıza. Daha sonra özel mesajla atacağım linkten bütün Insanity egzersiz programlarını, beslenme programını ve egzersiz takvimini indirebilirsiniz. 7gb falan sanırım boyutu, yarım saat-45 dakikada indirmiştim ben yanlış hatırlamıyorsam. :)nerden indirmistin canimin ici ya ?
Program esnasında Shaun T. sürekli söylüyor zaten. "Biz dinlenmek için zaten mola veriyoruz ama bunun dışında da ihtiyaç duyuyorsanız dinlenin." diyor. Vücut ısısını düşürmemek için çok uzatmayın verdiğiniz araları ama kendinizi de hırpalamayın onlara yetişebilmek için. Onlar bunu ilk kez yapmıyor çünkü, hepsi o gördüğümüz şekillere girebilmek için zaten daha önce programı uygulamış insanlar. :) Benim de gözüm korkuyor tabii ama başladım. Korkuların üzerine gitmek lazım. :))Bunu indireli oldu baya ama yapmaya üşeniyorum içimden de gelmiyor baya zorlayıcı ve süreler uzun , dinlenerek yapsak olur mu aceppp
Ne güzel başlamışsın.Kutlarım inşallah devam edersin.Bende bir sürü program indirdim ama başlamak zor geliyor.P90X3 de yeniymiş.30 dakika çok hoşuna gitti ama başlayamadım.Yarın ilk günden başlayayım.Kimse gelmıyor buraya sanırım ama ben devam edeyim. Dün akşam okuldan geç çıktım ve döndüğümde misafirler vardı. O yüzden dünü atlamak zorunda kaldım. Bugün Cardio Recovery ile devam ediyorum. :)
Çok güzel başlamıştım da çok zamanımı alıyor, gün içinde fırsat bulamıyorum çoğu zaman. Bugün de yapamadım, yarın Focus T25 programına başlıyorum o yüzden. 25 dakika(+3 dk soğuma) sürüyor o da. Videoları indirdim, değişim videolarını izledim, başlamaya hazırım. :)) İnşallah bunun sonunu getiririm. Bu arada, toplamda 3 gün falan spor yapmış olmama rağmen aldığım ölçülere göre bacaklarımdan 1 cm, kalçadan 1 cm, kalça kemiğinin ordan aldığım bel ölçüsünde (yani simit kısmı oluyor sanırım) 5-6 cm'lik bir incelme olmuş. Aynı şekilde göbekten de. 1 kilo vermişim sadece. :)Ne güzel başlamışsın.Kutlarım inşallah devam edersin.Bende bir sürü program indirdim ama başlamak zor geliyor.P90X3 de yeniymiş.30 dakika çok hoşuna gitti ama başlayamadım.Yarın ilk günden başlayayım.