Insanity Workout "60 günde mükemmel vücut garantili!!"

ben de jillianın yanına ek olacak egzersiz arıyordum. hala devam ediyor musun ? birlikte nasıl gidiyor çok mu zorlayıcı ?

Öğlen 1-2 gibi insanity yapıyorum.Akşam yemeğinden en az 2 saat sonra yani 11 gibide jullian yapıyorum.Sadece bacaklar zorluyor.Oda alışınca sıkıntı yapmıyo ama çok egzersizin de zararlı olduğunu duydum. Ve insanit i 1 ay yapıcam.Okullar açıldıktan sonra da jullian a başlıycam. Benim programım bu

ard arda yapmayı düşünüyordum ben insanity ağır olur sanırım teşekkürler ayrıca umarım istediğimiz sonucu elde ederiz hepimiz :)

Arkadaşlar.2 gün yapamadım.Sonra mide zehirlenme yaşadım.O yüzden de yapamadım.Şimdi iyiyim.Ve bugün kaldığım yerden devam edicem.Umarım baştan başlamak zorunda kalmam :/

Canım sen jullian i bitirmişsin ya.Kilo verdin mi yoksa sadece sıkılaştın mı ?

Canım sen jullian i bitirmişsin ya.Kilo verdin mi yoksa sadece sıkılaştın mı ?
Jill ile vücut sıkılaşıyor, inceliyor. Kiloda bazı kişiler çok farklılık görmüyor ama, başladığın zaman çektiğin foto ile bittiğinde çektiğin foto arasında çok iyi bir fark oluyor. İncelmiş ve sıkılaşmış bir vücut oluyor. Kiloda fazla fark olmamasının sebebi, kaslar güçleniyor, kas yağdan daha ağırdır ama kapladığı yer daha azdır. Başlarken mutlaka fotoğrafını çek, bitince de çek, ikisini karşılaştır ve ölçülerini de al.

peki İnsanity i bitirmiş arkadaşlar var mı aramızda ?
bi sorum daha olucak ?
+10 kilosu olanlar yapabilir demi bunu yani kilo verebilmek için

kızlar bende insanity programını evde yapmaya başladım.sonra internette falan gezinirken bunu yaptıran ankarada bi stüdyo keşfettim.iki şubesi var cinnahta ve çayyolunda.masterfit.evde tek başıma zor geldi tabii.:).gittim görüştüm.ilk başta dıyetısyenle gorustum.ölçümlerim alındı,buna gore dıyet yazılıcakmış. hareketleri düzgün yapmamı sağlamak amaclı deneme derslerıne alıyolar.sakatlanmamam ıcınde ıyıymıs tabii.daha sonra adapte olduktan sonra gruba dahil ediceklermış.evdekinden daha iyi sonuç alıcam kesın.sızlerle fotograf paylasıcam burdan :)bu işi ciddiye alanlara tavsiye ediyorum profesyonel ekıple bu iş daha pratik.

peki İnsanity i bitirmiş arkadaşlar var mı aramızda ?
bi sorum daha olucak ?
+10 kilosu olanlar yapabilir demi bunu yani kilo verebilmek için

yapabılırsınız tabii.zaten interval bi çalısma.nabzınızı yukseltıp dusuruyo.bu sayede daha ıyı yag yakmanızı saglıyo vucuda.yag oranınızı ogrenmeye calısın tanitayla olculerek yuzde yırmının altında saglıklı oluyo.beslenmede cok onemlı tabii

Bunu indireli oldu baya ama yapmaya üşeniyorum içimden de gelmiyor baya zorlayıcı ve süreler uzun , dinlenerek yapsak olur mu aceppp

nerden indirmistin canimin ici ya ?
Çok uğraştım canım indirmek için önce burdaki sayfalara baktım verilen linkler bozuktu indiremedim googledan baya bir aradım uğraştım net hatırlamıyorum tatlım ama insanty workout torrent indir yaz çıkan linklerden dene şansını :) ama torrent programı yüklü değil ise bence önce o programı yüklemelisin :)

Bugün Fit Test'i bitirdim, yarın da egzersizlere başlayacağım inşallah. Gözüm korkmuyor değil ama daha kararlıyım eskiye göre. ( Daha önce 3-4 kez Fit Test'i bile tamamlamadan pes etmiştim.) Bugün bütün hareketleri tam olarak yapamasam da bitirdim en azından. Beslenmeme çok fazla dikkat edemiyorum, öğrenciyim, kendi yemeğimi kendim hazırlamam gerekiyor ve her zaman fırsat bulamıyorum. Ama en azından az yemeye çalışıyorum, dikkat ediyorum. Başlangıç kilom 69. Ölçülerimi de aldım. Fotoğraf çekmedim bugün ama daha önce çektiğim fotoğraflar vardı, değişiklik yok nasılsa. Hareketleri tam yapamasam da pes etmek istemiyorum, öyle bile olsa hiç hareket etmemekten iyidir. Sürekli erteleyerek zaman kaybetmekten, yerimde saymaktan iyidir.

Şu an güncel olarak Insanity programını yapan var mı? Birbirimizi desteklersek hepimiz için daha kolay olur belki bu yolculuk.

nerden indirmistin canimin ici ya ?
Merhaba, yardımcı olayım isterseniz. :) Öncelikle torrent isimli programı indirip çalıştır dedikten sonra adımları takip edip kurun bilgisayarınıza. Daha sonra özel mesajla atacağım linkten bütün Insanity egzersiz programlarını, beslenme programını ve egzersiz takvimini indirebilirsiniz. 7gb falan sanırım boyutu, yarım saat-45 dakikada indirmiştim ben yanlış hatırlamıyorsam. :)

Bunu indireli oldu baya ama yapmaya üşeniyorum içimden de gelmiyor baya zorlayıcı ve süreler uzun , dinlenerek yapsak olur mu aceppp
Program esnasında Shaun T. sürekli söylüyor zaten. "Biz dinlenmek için zaten mola veriyoruz ama bunun dışında da ihtiyaç duyuyorsanız dinlenin." diyor. Vücut ısısını düşürmemek için çok uzatmayın verdiğiniz araları ama kendinizi de hırpalamayın onlara yetişebilmek için. Onlar bunu ilk kez yapmıyor çünkü, hepsi o gördüğümüz şekillere girebilmek için zaten daha önce programı uygulamış insanlar. :) Benim de gözüm korkuyor tabii ama başladım. Korkuların üzerine gitmek lazım. :))

Hanımlar herkes kaçtı galiba. Ben bugün 2. günü tamamladım, sonlara doğru 1-2 seti yapamadım, çok nefes nefese kaldım ama bu da sigara kullanmamdan dolayıdır. O yüzden 2 gündür içmiyorum, içmemeye çalışacağım. :) Kesinlikle esneme kısmını atlamadım, size de tavsiyem o yönde.

Kimse uğramıyor buraya sanırım ama ben devam edeyim. Dün akşam okuldan geç çıktım ve döndüğümde misafirler vardı. O yüzden dünü atlamak zorunda kaldım. Bugün Cardio Recovery ile devam ediyorum. :)

Ne güzel başlamışsın.Kutlarım inşallah devam edersin.Bende bir sürü program indirdim ama başlamak zor geliyor.P90X3 de yeniymiş.30 dakika çok hoşuna gitti ama başlayamadım.Yarın ilk günden başlayayım.

Çok güzel başlamıştım da çok zamanımı alıyor, gün içinde fırsat bulamıyorum çoğu zaman. Bugün de yapamadım, yarın Focus T25 programına başlıyorum o yüzden. 25 dakika(+3 dk soğuma) sürüyor o da. Videoları indirdim, değişim videolarını izledim, başlamaya hazırım. :)) İnşallah bunun sonunu getiririm. Bu arada, toplamda 3 gün falan spor yapmış olmama rağmen aldığım ölçülere göre bacaklarımdan 1 cm, kalçadan 1 cm, kalça kemiğinin ordan aldığım bel ölçüsünde (yani simit kısmı oluyor sanırım) 5-6 cm'lik bir incelme olmuş. Aynı şekilde göbekten de. 1 kilo vermişim sadece. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…