Insanity Workout "60 günde mükemmel vücut garantili!!"

ayakta alkışlıyorum seni
bu proğramı nasıl indirdin nerden indirdin? sirke kardeşine de anlatsan paylaşsan hani

Çok büyük boyutta olduğu için nasıl indirilir bilmiyorum. Ben de bi arkadaşımdan almıştım daha yeni deneme fırsatım oldu ama torrentte belki vardır :)

Çok büyük boyutta olduğu için nasıl indirilir bilmiyorum. Ben de bi arkadaşımdan almıştım daha yeni deneme fırsatım oldu ama torrentte belki vardır :)
o zaman aktif bir torrent bulmak zorundayım desene.
Senin ne kadar fazlalığın var? amacın kaç kilo vermek ? diyetle de destekliyor musun?

o zaman aktif bir torrent bulmak zorundayım desene.
Senin ne kadar fazlalığın var? amacın kaç kilo vermek ? diyetle de destekliyor musun?

Ben bakayım olmazsa özelden atayım linkini :)
Benim amacım ilk etapta bi 4-5 kilo verebilmek. Sonrasını bilemiyorum artık :)
Ayrıca diyet yapmıyorum, yani diyet yapıyorum psikolojisi iyi gelmiyo, daha çok yiyesim geliyo

ben de bugun basladım. cok fecı mıdem bulandı. kahvaltıdan sonra yapmıştım ondan oldu herhalde

3. günü de biraz önce yaptım, insan yavaş yavaş alışıyo. Bakalım nereye kadar gidecek

2. haftanın 2. günü bitti. Bu aralar pek kimse yazmadığı için son mesajlar benden olmuş hep, yazmadan da olmuyor

puffitt
nasıl gidiyor?
kilo verdin mi inceldin mi

2 haftadan sonra bende nedense kilo verme yerine artış oldu. Ağır bi spor olduğu için iştahım açıldı sanırım ondan.
Şişkinlik de eklenince motivasyon gitti tabii. Ben de bıraktım ne yazık ki ve önceden yaptığım callanetics vardı, ona döndüm.

Şişkinlik ve o fazlalık 1 kilo gitti neyse ki. Şimdilik onunla devam edicem inşallah uzun bi süre. :)

bende başlasam mi başlamasam mı emin değilim
hip hop abs var shaun t nin onu yapabilirim
yada lesliee ile yürüyüşle beraber jillian ın killer absini yapabilirim
bir türlü karar veremiyorum
callanetics bana çok agır geliyor
terlemiyorum yorulmuyorum o yüzden spor yaptığımı hissedemiyorum

tüh ya çok üzüldümmm... baya da 10 gün kadar devam etmişsin... bence yılmayıp bir 10 gün daha devam etseydin istediğin etkiyi görecektin... insanlarda dehşet işe yaramış çünkü... millet yapamadığı için buna bulaşmıyo, sen yapabilmişsin ama bırakmışsın valla üzüldüm

sen jillian shredte 3. leveldan devam ediyosun di mi? hiç yaptın mı? 3. level olaya son noktoayı koyuyor ve bence asıl bu levelda baya incelip kilo vericez gibi hissediyorum... karnım hamladı ilk defa ... kesinlikle bu levelda karın baya sıkılaşıyo bence yap... ben belki 15 gün devam ederim buna tabi 10. günde hala tamamlayamıyosam hakkıyla levelı...

Evet biraz daha sabretsem belki işe yarardı ama olmadı. Yani en azından benim için şöyle oldu, bu sporla örneğin her gün 600-700 kalori yakılıyorsa, ben bi o kadar yiyerek zaten arayı kapatıyodum. Yememe dikkat etmek istedim ama nerdeyse 1-2 saatte sürekli karnım acıkıyodu.

Zaten ben de yakın bi arkadaşımın önerisi üzerine başlamıştım. Yine yapmak isteyen varsa başlasın, etkisi büyük. Ancak ben henüz hazır değilim sanırım
Arkadaşım mesela tamamladı ve beli incecik oldu, kalçası şekle girip küçüldü ve 5-6kilo kadar vermişti. Yani o before-after lar yalan değildir tabii ama devam ettirebilene :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…