Bugün 2. günü tamamladım ama inanılmaz zor geldi bana
ayakta alkışlıyorum seni
bu proğramı nasıl indirdin nerden indirdin? sirke kardeşine de anlatsan paylaşsan hani
o zaman aktif bir torrent bulmak zorundayım desene.Çok büyük boyutta olduğu için nasıl indirilir bilmiyorum. Ben de bi arkadaşımdan almıştım daha yeni deneme fırsatım oldu ama torrentte belki vardır :)
o zaman aktif bir torrent bulmak zorundayım desene.
Senin ne kadar fazlalığın var? amacın kaç kilo vermek ? diyetle de destekliyor musun?
ben de bugun basladım. cok fecı mıdem bulandı. kahvaltıdan sonra yapmıştım ondan oldu herhalde
Egzersizleri tam zamanında yapabiliyor musun yoksa uzun mu sürüyor?
puffittBu hafta ilk haftaya göre tam zamanında yapabiliyorum. Yine de hızlandıkları zaman onlar kadar seri değilim ama bırakmıyorum yani hareketlerin hiçbirini :)
puffitt
nasıl gidiyor?
kilo verdin mi inceldin mi
bende başlasam mi başlamasam mı emin değilim2 haftadan sonra bende nedense kilo verme yerine artış oldu. Ağır bi spor olduğu için iştahım açıldı sanırım ondan.
Şişkinlik de eklenince motivasyon gitti tabii. Ben de bıraktım ne yazık ki ve önceden yaptığım callanetics vardı, ona döndüm.
Şişkinlik ve o fazlalık 1 kilo gitti neyse ki. Şimdilik onunla devam edicem inşallah uzun bi süre. :)
2 haftadan sonra bende nedense kilo verme yerine artış oldu. Ağır bi spor olduğu için iştahım açıldı sanırım ondan.
Şişkinlik de eklenince motivasyon gitti tabii. Ben de bıraktım ne yazık ki ve önceden yaptığım callanetics vardı, ona döndüm.
Şişkinlik ve o fazlalık 1 kilo gitti neyse ki. Şimdilik onunla devam edicem inşallah uzun bi süre. :)
bende başlasam mi başlamasam mı emin değilim
hip hop abs var shaun t nin onu yapabilirim
yada lesliee ile yürüyüşle beraber jillian ın killer absini yapabilirim
bir türlü karar veremiyorum
callanetics bana çok agır geliyor
terlemiyorum yorulmuyorum o yüzden spor yaptığımı hissedemiyorum
tüh ya çok üzüldümmm... baya da 10 gün kadar devam etmişsin... bence yılmayıp bir 10 gün daha devam etseydin istediğin etkiyi görecektin... insanlarda dehşet işe yaramış çünkü... millet yapamadığı için buna bulaşmıyo, sen yapabilmişsin ama bırakmışsın valla üzüldüm