Insanity Workout "60 günde mükemmel vücut garantili!!"

hangisini indireceğim acaba
biraz fazla soru sordum kusura bakmayın ama
bilginiz varsa özellikle bacak basen incelten çalışmaları istiyorum

Insanity istiyorsan once torrent indirmelisin.
Sonra yazdigim adreste, sol ust kosede, yesil renk ters u var.
Ona tiklayinca insanity iner, ama gb si yuksek oldugu icin inmesi uzun surer.
Basen bacak icin, jillian michaels killer buns & thighs var.
Ben yapmadim ama jillianin baska videolarini yapiyirum, tavsiye ederim.
Internete jillian michaels killer buns & thighs download yazarsan indirme siteleri cikar. Vimeo diye yazan siteden indirebilirsin.
3 level sanirim ayri ayri indir.

kızlaar merhabalar. bu insanity den de forumdaki bu insanity konusundan da resmen korkuyorum ben :KK1: gecen yaz 2 ay jillian yaparak forma girdim ama şimdi tekrar kötü durumdayım. çok kötü değil ama yazınki kadar fit değilim fitness bana yardımcı olmadı. insanity e hep başlamak istiyodum ama ağır geleceğini düşünmüştüm.ama bu yaz başlamaya karar verdim e artık bir yıldır düzenli spor içindeyim artık çok korkmuyorum :KK45:

ama bunu yapıp bitiren arkadaş varsa benimle iletişime geçebilirler mi? merak ediyorum bazı sorularım var. kaç dakika sürüyor günlük? her gün farklı programmı? etkileri nasıl oldu? insaniy ve insanity asylum farklı şeyler mi? tüm vücudu mu çalıştırıyor yoksa bölgesel mi?

bu yazkı hedefimde fit ve mükemmel vücut:KK45:

merhabalar, ben bunu 4 yıl önce 1 hafta yapmıştım, omuzlarım falan deli gibi genişlemişti, baya garip olmuştum. babam da söylemişti, omuzlarına noldu diye.
ben bu tür programları iki gruba önerebilirim sadece:
1- 20+ verilecek kilosu olanlara ( kilo fazla olduğu için çok fazla kas yapılmazsa sarkarsınız, bu programlar çok iyi olur o yüzden )
2- sporcu gibi görünen vücut isteyenlere

ince olmak, 4-5 kilo vermek isteyenlere tavsiye etmem.

merhabalar, ben bunu 4 yıl önce 1 hafta yapmıştım, omuzlarım falan deli gibi genişlemişti, baya garip olmuştum. babam da söylemişti, omuzlarına noldu diye.
ben bu tür programları iki gruba önerebilirim sadece:
1- 20+ verilecek kilosu olanlara ( kilo fazla olduğu için çok fazla kas yapılmazsa sarkarsınız, bu programlar çok iyi olur o yüzden )
2- sporcu gibi görünen vücut isteyenlere

ince olmak, 4-5 kilo vermek isteyenlere tavsiye etmem.

omuzların mı genişledi gerçekten mi. benim de en fazla 4-5 kilom var ama sıkılaşmak da istiyorum onun için düşündüm. omuzları genişletiyosa ben de yapamam zaten yeterince geniş :KK43:

omuzların mı genişledi gerçekten mi. benim de en fazla 4-5 kilom var ama sıkılaşmak da istiyorum onun için düşündüm. omuzları genişletiyosa ben de yapamam zaten yeterince geniş :KK43:

evet genişlemişti. bir de 4-5 kilo fazlan varsa 60 gün sonunda baya bir belirgin karın kası yapar. öyle sever misin bilmiyorum...
chalean extreme de aynı şeyi yapmıştı.
benim de 4-5 kilo fazlam var, ben yürüyüş, pilates ve bisikletle vermeye uğraşıyorum.

evet genişlemişti. bir de 4-5 kilo fazlan varsa 60 gün sonunda baya bir belirgin karın kası yapar. öyle sever misin bilmiyorum...
chalean extreme de aynı şeyi yapmıştı.
benim de 4-5 kilo fazlam var, ben yürüyüş, pilates ve bisikletle vermeye uğraşıyorum.

evet ben daha cok kas istiyorum. ama omuz olması kötü

en son buraya yapmak istediğimi yazmışım. dün itibariyle başladım 2 aylık maratona :21: fittest i yaptım beklediğim kadar zor değildi ama çok zorlayıcıydı bundan 1 aydır spor yapmamamın etkisi de vardır tabi. aralarda molaları uzun tutmak zorunda kaldım onlar kadar tam yapamadım. fittest böyleyse bugunu merak ediyorum :KK25:

gecen yıl jillian ablayla bambaşka olmuştum bu sene insanity nasıl bi etki yaratıcak merak ediyorum. ama hala aklım jillianda :KK14:

eveet bugun 3. günüm :KK9: gerçekten cok zor bi program. neyi amaçladıgımızı hala çözebilmiş değilim gerçi ordan oraya atlayıp zıplıyomuşum gibi sadece :KK9: ilerleyen zamanlarda göreceğiz bakalım etkisi nasıl olacak. jillianda olan bazı hareketler var onları yaparken zorlanmıyorum alışmısım heralde. yalnız ben bu hareketleri tam yapamıyorum bazen.hızlandıkları zaman da geride kalıyorum gucum yetmiyo :KK43: bilmiyorum artık bu sekılde ne kadar etkisi olur.bir de şınav çok fazla omuz genişletiyo demişti bi arkadaş dogru olabilir umarım çok genişlemez :KK43:

bir de mesela jillianda calısan yerlerim agrırdı şimdi pek agrı yok sadece biraz bileklerim agrıyo. yapanlar fikirlerini söyleyebilirmi?

kızlar ben buna başladıgımın ilk haftası bıraktım devam etmeyi dusunuyodum ama zamanım yoktu. ama iyiki devam etmemişim hala ayak tabanlarım agrıyo. bileklerim sızladı gunlerce. jillian ablaya tekrar başlıcam en etkilisi oydu bence.

Selam kızlaaar :KK70:
bugün insanity de 4.günüm bitti. Ve acayip yorgunum.Bazı hareketleri tam yapamıyorum.Yarıda bırakıyorum.Ama 1 hafta geçsin alışırım herhalde.Bence etkili bi program.Sonuçları göreceğiz :dd
Yok mu benimle yapıcak olan ? :KK70:

Burayı takipteyim millet.azimle devam edip güzel sonuçlar alan arkadaşlar yazsın rica ederim.eylül de başlamayı düşünüyorum buna

1.hafta bitti.Bugün dinlenme günüm.1 haftada tam 3 kilo vermişim :KK70: ama ben bu programda birlikte 1 saat yürüyüş yapıyorum.Herneyse çok mutluyum.Bakalım 2.hafta sonunda ne olucak :KK70:

Kızlar bugün 11.günüm.Ama 2-3 gün ara vermem gerek.Pazartesi kaldığım yerden devam edicem.Umarım baştan başlamak zorunda kalmam.
Ayrıca ben 1 ay yapmayı düşünüyorum.Çünkü okul zamanı yapamam.Umarım etkili olur :KK70:D

X