bende başlasam mi başlamasam mı emin değilim
hip hop abs var shaun t nin onu yapabilirim
yada lesliee ile yürüyüşle beraber jillian ın killer absini yapabilirim
bir türlü karar veremiyorum
callanetics bana çok agır geliyor
terlemiyorum yorulmuyorum o yüzden spor yaptığımı hissedemiyorum
evet bugün 3. leveli yapacaktım ama özel durum çok agrım var yarına kaldısen jillian shredte 3. leveldan devam ediyosun di mi? hiç yaptın mı? 3. level olaya son noktoayı koyuyor ve bence asıl bu levelda baya incelip kilo vericez gibi hissediyorum... karnım hamladı ilk defa ... kesinlikle bu levelda karın baya sıkılaşıyo bence yap... ben belki 15 gün devam ederim buna tabi 10. günde hala tamamlayamıyosam hakkıyla levelı...
internet büyük nimet :) buldum hepsinii
canım özel mesajla link atmaya çalıştım ama posta kutun doluymuş atamadım :44:
bende dün başladım insanity'e. bu yaz 30 day shred ve ripped in 30 programlarını bitirdim. body revolution'ı yarıladım.
insanity den korkuyordum ama yapabiliyorum. bakalım 59 gün sonra ne olacak :) var mı benden başka yapan
body revolution u yarıladım demişsin cnm, bende shred ve ripped yaptım şimdi body revolution+pilates yapıyorum ama 2. haftadayımçok umutluyum body revolutiondan ama sende nasıl değişiklik oldu...
Body revolution, shred ve ripped'tan sonra bana çok basit geldi fayda alamıyormuşum gibi hissettim ve o yüzden bıraktım. kesinlikle faydası vardır ona şüphem yok ama ben kondisyonum hazır yükselmişken daha zor programları uygulamak istedim. aslında onun ileri seviyeleride bayaaa bir zortamamlasaydım güzel değişiklikler olurdu eminim. ama shred ve ripped'tan daha yavaş sonuç verir bence.
bir ara banish fat boost metabolism'i yaptım onuda önerebiliim. sonra buna geçtim. zaten gözüm hep insanity'deydi
ama şu an insanity'de mutluyum canım sıkılmıyor yaparken. sürekli bir zıp zıp2. günüde biraz önce yaptım çok mutlu oluyorum bitince
Link isteyen kızlar şuan şirketteyim eve gittiğimde hala çalışan bir link bulacağım.
Ben Insanitye dayanamadığımdan 2 günde bıraktım, o yüzden nasıl etki ettiği konusunda bir şey diyemeyeceğim.
Şimdi Shaun T'nin(insanitynin antrenörü) yeni programı T25 e başladım.
Videolar 25er dakika. Insanityden daha kolay ama onun kadar etkiliymiş. Dün ilk günümü yaptım.
Ben çok fazla programa başlayıp bırakıyorum oyüzden devamanı getirebilirsem bununda topiğini açarım
T25 focus
Focus T25 Workout (download torrent) - TPB
Insanity
http://kickass.to/beechbody-insanity-workout-deluxe-edition-dvdrip-xvid-r3z1-t6577460.html#main
Güncel linkler kızlar
Merhabalar kızlar. Ben bu insanity'yi yazın 1 buçuk ay yapıp bırakmıştım okul başlayınca. Ama yaptığım 1 buçuk ay süresince 4 kilo verdim diyet yapmadan ve acaip dümdüz kaslı bi karnım olmuştu. Bacaklarım vücuduma göre kalındır benim bacaklarım bile incecik olmuştu. Sonra okul başlayınca her gün fast food derken 6 kilo aldım. Baktım kendimden nefret etmeye başladım 2 hafta önce bu programa tekrar başladım. Kocaman olan göbeğim hemen gitti kaslar hafiften görünmeye başladı bacaklarım inceldi ve 1 buçuk kilo verdim. Evet kabul ediyorum çok çok çok zor hatta hala tam anlamıyla yapamıyorum bütün videoyu (gerçi videodakiler bile yapamıyor tamamen) ancak bu kadar kısa zamanda bu kadar gözle görülür başka bir şey bilmiyorum ben. Yaparken ölsem de lanet okusam da devam edicem
ben de çok istiyorum ama bulamıyorum nerde satılıyor siz nereden aldınız acaba internetten getirtme imkanı var mı alışveriş sitelerinden vs.Merhabalar kızlar. Ben bu insanity'yi yazın 1 buçuk ay yapıp bırakmıştım okul başlayınca. Ama yaptığım 1 buçuk ay süresince 4 kilo verdim diyet yapmadan ve acaip dümdüz kaslı bi karnım olmuştu. Bacaklarım vücuduma göre kalındır benim bacaklarım bile incecik olmuştu. Sonra okul başlayınca her gün fast food derken 6 kilo aldım. Baktım kendimden nefret etmeye başladım 2 hafta önce bu programa tekrar başladım. Kocaman olan göbeğim hemen gitti kaslar hafiften görünmeye başladı bacaklarım inceldi ve 1 buçuk kilo verdim. Evet kabul ediyorum çok çok çok zor hatta hala tam anlamıyla yapamıyorum bütün videoyu (gerçi videodakiler bile yapamıyor tamamen) ancak bu kadar kısa zamanda bu kadar gözle görülür başka bir şey bilmiyorum ben. Yaparken ölsem de lanet okusam da devam edicem
Cok tesekkur ederim canim hafta sonuna kadar linkleri bisey olmazsa indiricem .cook sagol.
öncelikli olarak bilgisayarınıza Torrent kurmalısınız ve torrentten aramalısınızben beceremedim bu linkten nasıl iniyor acaba