Insanity Workout "60 günde mükemmel vücut garantili!!"

Bildiğim kadarıyla Insanity Gladyoterlerin vücut geliştirme egzersilerinin adı. Çok ağır ve dayanıklılık gerektiren bir çalışma. Gitti spor salonunda yapılıyordu ve hoca 4 aydır aktif olarak spor yapmayanların derslere katılmamasını tavsiye ediyordu. Aman kızlar biryerleriniz zedelenmesin dikkat edin. Yine salondaki fitness hocalarımızdan birinin beli sakatlanmıştı insanity çalışması yaparken.

kızlar bana ındırebılecegım bı torrent lınkı verır mısınz. Yalnız netım sınırlı oldugundan cok yuksek boyutlardakılerı ındıremem 8 gblık bır lınk varmı sanırım.elınde olan varsa atarsa cok memnun kalırım. Ramazandan sonra kendımı jıllıan ıle hazırlayıp buna gececegım.

insanity de sadece bacak hareketleri var mı? yaklaşık bir sene spora gittim çok kaslandım sonra bırakınca bütün kaslarım yağ oldu göğüslerim de gitti önerebileceğiniz başka program var mı?

kızlar bir şey sorucam. bu video direk hareketli hoplamalı zıplamalı. evde nasıl yapıyosunuz? altta komşu neyim yok mu :) ben direk ses gider diye çekiniyorum, tepelerinde sürekli gümgüm :) akşam zaten kesin oturuyo olurlar. herkes uyurken kalkayım yapayım desem bu sefer de sesime eşim kalkacak... benim de derdim bu :) bu sorunu çözsem kesin yapıcam yoksa :KK34:

bugun baslıyorum buna kızlar yapanlardan tavsıye ıstıyorum nasıl bı yol ızlenmelı , once hangı bolumden baslanmalı yardımcı olabılırmısınz:26:

belli bir sırası var zaten canım videoları o sıraya göre yapıyorsun ilk gün fit test yapıyorsun sonra ara ara yine fit test yapıp nasıl ilerlediğini görüyorsun eğer linkten indirdiysen listesini de görmüşsündür zaten:KK34:

belli bir sırası var zaten canım videoları o sıraya göre yapıyorsun ilk gün fit test yapıyorsun sonra ara ara yine fit test yapıp nasıl ilerlediğini görüyorsun eğer linkten indirdiysen listesini de görmüşsündür zaten:KK34:

ındırılme lıstesındekı gıbı dımı cnm pekı her bırı kac gun yapılacak gercı ben sımdı hiphop abs yapayım dıyorum

ındırılme lıstesındekı gıbı dımı cnm pekı her bırı kac gun yapılacak gercı ben sımdı hiphop abs yapayım dıyorum

ilk başta o sıraya göre gidiyorsun ama sonra sıralama değişiyor canımcım listesi var zaten o linklerin içinde göreceksin o listeye göre gidersin hergün kondisyonun ne durumda bilmiyorum ama insanity yapmadan önce biraz başka videolar yapıp kendini alıştırman gerekiyor yoksa yerlerde sürünüyorsun ilk hafta:KK1:

ilk başta o sıraya göre gidiyorsun ama sonra sıralama değişiyor canımcım listesi var zaten o linklerin içinde göreceksin o listeye göre gidersin hergün kondisyonun ne durumda bilmiyorum ama insanity yapmadan önce biraz başka videolar yapıp kendini alıştırman gerekiyor yoksa yerlerde sürünüyorsun ilk hafta:KK1:
2 aydrı falan spor yapıorum ama ınsanty baya agıra benzıyor :26:

2 aydrı falan spor yapıorum ama ınsanty baya agıra benzıyor :26:

ağır ama korkulacak kadar değil ben ilk bi kaç gün zorlanmıştım ondan sonrası geliyor zaten 1haftada bacak kaslarım ortaya çıktı karnım şekil aldı gerisini sen hesap et artık:KK34:

Ağustostan beri yazan olmamış, kimse yapmıyo mu acaba insanity?
Bugün başlamayı düşünüyorum ama yapan kimse yok sanırım :)

X