- 3 Eylül 2011
- 9.836
- 34
O sitenin neresinden iniyor canım ?
linke tıkladığında 14 satırlık bşir sayfa çıkıyor karşına üzerinde sağ tıklayıp farklı kaydet dersen iner canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O sitenin neresinden iniyor canım ?
linke tıkladığında 14 satırlık bşir sayfa çıkıyor karşına üzerinde sağ tıklayıp farklı kaydet dersen iner canım
Tamam canım teşekkür ederim
rica ederim inşallah faydasını görürsün
Ben şuan yapamam insanity ama indirip hazır etmek istedim. dizimden rahatsızım şuan daha hafiif şeyler yapıyorum. hayırlısı olsun inşallah iyileşince bende yapacağım insanity
geçmiş olsun canım
bugun baslıyorum buna kızlar yapanlardan tavsıye ıstıyorum nasıl bı yol ızlenmelı , once hangı bolumden baslanmalı yardımcı olabılırmısınz:26:
belli bir sırası var zaten canım videoları o sıraya göre yapıyorsun ilk gün fit test yapıyorsun sonra ara ara yine fit test yapıp nasıl ilerlediğini görüyorsun eğer linkten indirdiysen listesini de görmüşsündür zaten
ındırılme lıstesındekı gıbı dımı cnm pekı her bırı kac gun yapılacak gercı ben sımdı hiphop abs yapayım dıyorum
2 aydrı falan spor yapıorum ama ınsanty baya agıra benzıyor :26:ilk başta o sıraya göre gidiyorsun ama sonra sıralama değişiyor canımcım listesi var zaten o linklerin içinde göreceksin o listeye göre gidersin hergün kondisyonun ne durumda bilmiyorum ama insanity yapmadan önce biraz başka videolar yapıp kendini alıştırman gerekiyor yoksa yerlerde sürünüyorsun ilk hafta
2 aydrı falan spor yapıorum ama ınsanty baya agıra benzıyor :26:
ağır ama korkulacak kadar değil ben ilk bi kaç gün zorlanmıştım ondan sonrası geliyor zaten 1haftada bacak kaslarım ortaya çıktı karnım şekil aldı gerisini sen hesap et artık
bugun baslıyorum hemen