youtubedan videolarını izledim napıyo bunlar ya kopmuşlar iyiceoluşan görüntüye şaşırmamak lazım o hıza o hareketlere normal bence. ama kendimde bunları yapcak cesareti bulamıyorum bunu yapmam için in insanity olmam lazım
canım imkan yok şu seviyede tamamını yapamayız,ordakiler bile spor geçmişleri olmasına sagmen shaunt bile yerlere serilio yanıyo çıkıo adam:)) biz nası yapalım,ama yapa yapa inanıyorumolcak.ben kendimden çok ümitlendim geçen hafta totoma girmeyen eşofman kalçamın yarısında kalan bu hafta yukarı çıktı:) deli bi program akşamları yapabilirsen kesinlkle yap ben bu programın bu kadar kısa sürede ieş yarayacaını bilseydim çok daha önce yapardım,nişanlım bile yapmayı istedi,sonuçlar bence gerçek:)oda başlıo ınsanıtye:) ki onun vucudu fit 3-5 kilo fazlası var,erkeklerde çok daha fazla işe yarıyo daha çabuk kendini gösterio o kesin kas fazlalaıından yağ yakımıda hızlı tabi:) ama gerçekten ieş yarıyo ve sonucunu merak ettiimden sırf inadımdan devam edicem işe yaramadıını görseydim bırakırdım ama şimdi heycanla bi sonraki haftayı görmek istiyorum:) yediklerimede dikkat ettim bu arada:) sabah peynir domates felan yedim öğlen haşlama şeyler,bazen yumurta haşlaması yiyorum sadece,yoğurt süt felan kesinlkle gün içinde tüketiyorum.spor ağır ve proteine ihtiyacımız oluyo tansiyon felan düşüo:)
bir proğram var hangi gün hangi videoyu yapacaksın orda yazıyorArkadaşlar bu programı tam olarak nasıl yapıyoruz, bilgi verir misiniz? (;
bir proğram var hangi gün hangi videoyu yapacaksın orda yazıyor
Tanıtım videosunu izledim, inanılmaz tempolu, bu programı yaparsam yok olabilirim sanırsam..
O sebepten en iyisi ben diğer egzersizlerime devam edeyim..
ben de jilyından devam edeyim diyordum hatta 6w6p e başladım ama bunda her gün farklı vidoe olması daha eğlenceli gibi sanki.
ben dün fit testi yaptım anam ağladı ama çok hızlı etki ettiği için devam etmeyi düşünüyorum hoşuma gitti before-after videolarını görünce
Kondisyonun kaldırırsa yap canım ama sakın zorlama kendini..
Ben kondisyonuma iyi diyorum ama açıkçası bununla kendimi zorlamaya cesaret edemem şuan..
Zayıfım çünkü tansiyonum oynayabilir..
Sizler de dikkatli yapın, hiçbirşey sağlığınızdan önemli değil..
1 ayda değil de 2 ayda fit olun ama sağlığınız yerinde olsun canım.. (;
canım 100 mesaj gerekliymiş özelden mesaj atmak için.burdan gönderiyim dedim linkiben de jilyından devam edeyim diyordum hatta 6w6p e başladım ama bunda her gün farklı vidoe olması daha eğlenceli gibi sanki.
kesinlikle çok iyi bir program beni ip ince bir hale getirdi basenlerimden tamamen kurtuldum diyebilirim. Gerekli güzel beslenme ile harika sonuç veriyor nasıl besleneceğimi de www.sporcu.biz sitesinden öğrendim orada bu tür ev programları için hazırlanmış bir site çok işime yaradı açıkcası kızlar
canım 100 mesaj gerekliymiş özelden mesaj atmak için.burdan gönderiyim dedim linki
Index of /p90x/Shaun T Insanity
indirme linkini verebilir misiniz?
yukardaki linkten indirebilirsin gözdecim