canım imkan yok şu seviyede tamamını yapamayız,ordakiler bile spor geçmişleri olmasına sagmen shaunt bile yerlere serilio yanıyo çıkıo adam:)) biz nası yapalım,ama yapa yapa inanıyorumolcak.ben kendimden çok ümitlendim geçen hafta totoma girmeyen eşofman kalçamın yarısında kalan bu hafta yukarı çıktı:) deli bi program akşamları yapabilirsen kesinlkle yap ben bu programın bu kadar kısa sürede ieş yarayacaını bilseydim çok daha önce yapardım,nişanlım bile yapmayı istedi,sonuçlar bence gerçek:)oda başlıo ınsanıtye:) ki onun vucudu fit 3-5 kilo fazlası var,erkeklerde çok daha fazla işe yarıyo daha çabuk kendini gösterio o kesin kas fazlalaıından yağ yakımıda hızlı tabi:) ama gerçekten ieş yarıyo ve sonucunu merak ettiimden sırf inadımdan devam edicem işe yaramadıını görseydim bırakırdım ama şimdi heycanla bi sonraki haftayı görmek istiyorum:) yediklerimede dikkat ettim bu arada:) sabah peynir domates felan yedim öğlen haşlama şeyler,bazen yumurta haşlaması yiyorum sadece,yoğurt süt felan kesinlkle gün içinde tüketiyorum.spor ağır ve proteine ihtiyacımız oluyo tansiyon felan düşüo:)