Insanity Workout "60 günde mükemmel vücut garantili!!"

youtubedan videolarını izledim napıyo bunlar ya kopmuşlar iyice :KK43: oluşan görüntüye şaşırmamak lazım o hıza o hareketlere normal bence. ama kendimde bunları yapcak cesareti bulamıyorum :KK43: bunu yapmam için in insanity olmam lazım :KK70:

bende ilk gün manyak bu dam die bağıra bağıra yaptım sonraki gün yok yapamıcam dedim inadımdan yaptım yaptım zar zor yarı yaptım yarı yapamadım,yerde süründüm,ama 1 haftada işe yaradıni gördüm,kısa sürede şekillenip kilo vermek istiyosan bence kesinlkle denemelisin:KK66: zor yalan yok,hatta deli zor ama kesinlkle işe yarıyor:KK66:

canım imkan yok şu seviyede tamamını yapamayız,ordakiler bile spor geçmişleri olmasına sagmen shaunt bile yerlere serilio yanıyo çıkıo adam:)) biz nası yapalım,ama yapa yapa inanıyorumolcak.ben kendimden çok ümitlendim geçen hafta totoma girmeyen eşofman kalçamın yarısında kalan bu hafta yukarı çıktı:) deli bi program akşamları yapabilirsen kesinlkle yap ben bu programın bu kadar kısa sürede ieş yarayacaını bilseydim çok daha önce yapardım,nişanlım bile yapmayı istedi,sonuçlar bence gerçek:)oda başlıo ınsanıtye:) ki onun vucudu fit 3-5 kilo fazlası var,erkeklerde çok daha fazla işe yarıyo daha çabuk kendini gösterio o kesin kas fazlalaıından yağ yakımıda hızlı tabi:) ama gerçekten ieş yarıyo ve sonucunu merak ettiimden sırf inadımdan devam edicem işe yaramadıını görseydim bırakırdım ama şimdi heycanla bi sonraki haftayı görmek istiyorum:) yediklerimede dikkat ettim bu arada:) sabah peynir domates felan yedim öğlen haşlama şeyler,bazen yumurta haşlaması yiyorum sadece,yoğurt süt felan kesinlkle gün içinde tüketiyorum.spor ağır ve proteine ihtiyacımız oluyo tansiyon felan düşüo:)

hadi yaaa acaip gaza gelmiş durumdayım şu anda ben çok hamım olmaz falan diyordum ama tamamdır kesinlikle başlıyorum benimde 7kilo gibi bir fazlalığım var gerçi bana göre fazla. vki ye göre normal kilodayım ama o kadar yumuşağım ki acaip kilolu gözüküyorum kesinlikle yapıyorum akşama doğru söylüyorsun iyi beslenmke gerekiyor aslında hazır gıdalardan ve geç yemekten uzaklaşsak rahat vereceğiz kilolarımızı ama duramıyorum işte:KK9:

ben eşim 43. gündür insanity workout programını hiç aksatmadan yaptık ve yediklerimize de çok dikkat ettik hayatımızda ekmeği, şekeri,tuzu, hamur işlerini, makarna ve pilavı çıkardık. bu programı takvimine göre harfi harfiyen uyguladık ben 8 kilo verdim eşim 9 kilo verdi ben 12 cm tüm vücut olarak inceldim eşim 10 cm inceldi kaslar yavaş yavaş belirmeye başladı. kızlar biz insanların yapamayacağı hiç bir şey yok. eminim bunu da yaparsınız ilk başlarda çok yoruluyorsun tabiki de fakat güzel bir vücut ve sağlıklı olmak istiyorsanız lütfen hemen başlayın derim.

Tanıtım videosunu izledim, inanılmaz tempolu, bu programı yaparsam yok olabilirim sanırsam..
O sebepten en iyisi ben diğer egzersizlerime devam edeyim.. :-)

ben dün fit testi yaptım anam ağladı ama çok hızlı etki ettiği için devam etmeyi düşünüyorum hoşuma gitti before-after videolarını görünce:KK52::KK52::KK52:

ben de jilyından devam edeyim diyordum hatta 6w6p e başladım ama bunda her gün farklı vidoe olması daha eğlenceli gibi sanki.

ben dün fit testi yaptım anam ağladı ama çok hızlı etki ettiği için devam etmeyi düşünüyorum hoşuma gitti before-after videolarını görünce:KK52::KK52::KK52:

Kondisyonun kaldırırsa yap canım ama sakın zorlama kendini..
Ben kondisyonuma iyi diyorum ama açıkçası bununla kendimi zorlamaya cesaret edemem şuan..
Zayıfım çünkü tansiyonum oynayabilir..
Sizler de dikkatli yapın, hiçbirşey sağlığınızdan önemli değil..
1 ayda değil de 2 ayda fit olun ama sağlığınız yerinde olsun canım.. (;

Kondisyonun kaldırırsa yap canım ama sakın zorlama kendini..
Ben kondisyonuma iyi diyorum ama açıkçası bununla kendimi zorlamaya cesaret edemem şuan..
Zayıfım çünkü tansiyonum oynayabilir..
Sizler de dikkatli yapın, hiçbirşey sağlığınızdan önemli değil..
1 ayda değil de 2 ayda fit olun ama sağlığınız yerinde olsun canım.. (;

evet canım doğru söylüyorsun ama ben aşılama yaptırıyorum bu ay zaten yapıp yapabileceğim en fazla 12gün sonrada erittiklerimi alacağım yatarak herhalde:KK1:

Pazartesi günü ben de başlamayı düşünüyorum. Sorum şu, bu egzersizlerle birlikte Muzaffer Kuşhan'ın 2 haftalık diyetini de uygulasam ağır mı gelir? Daha mı fazla yemeliyim bilemedim..

kesinlikle çok iyi bir program beni ip ince bir hale getirdi basenlerimden tamamen kurtuldum diyebilirim. Gerekli güzel beslenme ile harika sonuç veriyor nasıl besleneceğimi de www.sporcu.biz sitesinden öğrendim orada bu tür ev programları için hazırlanmış bir site çok işime yaradı açıkcası kızlar

kesinlikle çok iyi bir program beni ip ince bir hale getirdi basenlerimden tamamen kurtuldum diyebilirim. Gerekli güzel beslenme ile harika sonuç veriyor nasıl besleneceğimi de www.sporcu.biz sitesinden öğrendim orada bu tür ev programları için hazırlanmış bir site çok işime yaradı açıkcası kızlar

tşk canım beslenme programı konusunda desteğin için bir türlü bulamamıştım çok iyi oldu:KK16:

Ben de sanirim gaza geldim baslicam :) jillian shredin bitmesine 15 gun kaldi sonra baslamayi dusunuyorum onlarin yaptiginin yarisini bile yapsam yeter bence yalniz iki ay.yapamayabilirim bir ay yapsam bisey olurmuki :KK43:

X