Insanity Workout "60 günde mükemmel vücut garantili!!"

tabi şekillenme oldu ama 2. ayı çok aralıklı yapıyorum pek uygun olamıyorum ya misafir oluyor ya da dışarda işlerim oluyor aksıyor maalesef birinci ayda düzenli yapmıştım.

jillianı hiç yapmadım bilmiyorum yorum yapmayım izledim ama yapmadan izlemekle olmuyor. izlerken kolay görünüyor çünkü :))
ben insanityden önce pilates yaptım o da çok etkili benim de göbeğim vardı bir ara şimdi pek yok karın çalışa çalışa kaslar çıktı göbeğim düzleşti. Tabi sporu bırakınca yine çıkıyor düzenli yapmak çok çok önemli, düz bir karın için. Bir de hangi sporu yaparsan yap karnı içeri çekerek yapmak çok önemli yoksa karın kasları dışa doğru büyüyebilir. Daha da göbekli görünebilirsin.

kesinlikle mesela mekik çekerken sıkabildiğin kadar sıkman gerekıyor karın kasını canını cıkartyor ınsanın..
yada yürüyüş yaparken poponu sıkabıldıgı kadar sıkman lazım sonrası acıyla bıtıyo ama bana cok buyuk bı zevk verıyor çünkü işe yaradğını gösterıyor sonuçta :)
bende inanılmaz şişkinlik var mesela göbek var bıraz ama şişkinlik daha da çok dr a gıtmem lazım aşırı rahatsız edici bi durum su içmeye korkar oldum ki o kadar cok yemek yiyen biri değilim
plates mukemmel aslında ama onuda yapamadım bi türlü
jillianı bı gün denedım bacaklarım kopuyorduuu ama eğlenceli

zynp senin nasıl gidiyor insanity?

ben bugün 48. günümü tamamladım 49. gün rest o yüzden vakit buldukça 50. günden devam etcem. Misafirlerimiz gitmişti geri geliyorlar bugün o yüzden pek fırsat bulamıyorum spor yapmaya son zamanlarda. Ne zaman gidecekleri de hiç belli değil belki yılbaşına kadar bizde kalırlar bendde bu programı 2013te bitiririm hedefim bu ay içinde bitirmekti aslında ama olmayabilir. Aslında sadece 2 haftam kaldı bitmesine son 2 hafta

ne zamandır giremedim ama bu süre zarfında insanity'yi test etmeye devam ettim fakat netice kötü,, şöyle ki ben bu insanity'ye ayak uyduramayacağım! bi gün yapsam ertesi gün tutuluyorum, yaparken de kalbim ağzımda sürekli çünkü her hareket hoplamalı zıplamalı,, e göbek de benle zıplayınca çok zorlanıorum... ordaki kızlar fln kaslı baklavalı tipler. anladım ki kilonuz ideal veya ideale yakınsa, fit olmak, toparlanmak, biraz da kas yapmak istiyorsanız tam size göre..ama yok benim 20-30 kilo fazlam var, sıkı değilim, kondisyonsuzum, yağlarımda benle zıplıyo (benim gibi ) diosanız başka sporlara yönelin. yarardan çok zarar bu benim için, öyle hissediyorum malesef..

hiç sevmem ama durumu kabullenip pilates gibi sıkılaştırıp toparlayan, leslie gibi hafif cardio yaptıran şeylere yöneliyorum.. yaptığım spor zor olup düzensiz olacağına hafif de olsa düzenli olsun nasihatine kulak vericem..ooof off.. devam edenlere kolaylıklar diliyorum

Nortise düzensiz yapınca insanity'yi ne kondüsyon sağlayabilirsin ne de hamlığın gider. Düzenli yaptığında hiç bir yerin tutulmaz çünkü bedenin alışıyor ayrıca kondüsyonun da sürekli artar. Son zamanlarda bende vakit buldukça yapmaya başladım o yüzden her video da çok zorlanıyorum düzenli yaptığım zamanlar o kadar zorlanmıyordum araya süre girince kondüsyon tekrar düşüyor maalesef. Her seferinde tutulmalar da oluyor maalesef. Benim de tutuluyor o yüzden. Kendini zorlamana gerek yok, sevdiğin başka bir sporu da deneyebilirsin. Kendini zorlarsan hem bir yerini incitebilirsin hem de spordan zevk almak yerine sana işkence gibi gelir.

Artık misafirlerimiz gitti sporuma kaldığım yerden başladım bugün 50. günümü bitirdim geriye 13 gün kaldı :)) Eğer bir aksilik çıkmazsa 2 haftaya bitiririm insanity yi :))

ınsanıty workout banada yaramadı bacaklarım zaten ağrıyordu daha kotu oldu bunun sporla alakası yok ödem vardı bacaklarımda gece uyuyamıyordum bile sanırım yıne odem var..
ınsanty e de yuklenınce fena oldum sağlık durumum daha onemlı oldugu ıcın devam edemıycem ona
ama günde 500 tane 1kg agırlıkla yanlara eğilip kalkma - 1000 tane sopa çevirme-100 tane mekik çekme ve 40 45 dkyürüyüş yapıyorum artık simit bölgesi ve göbek cok fena calısıyor
sanırım işe yarıyorkı cok sızlıyor
yarın da nesfit 14 gün diyetine başlıyorum ilk defa deniyeceğim umarım ıyı olur
gidicek olan sadeece 10 kg cuk

merhaba kızlar; nasılsınız? ben 3 aydır diyet spor 10 kilo verdim 82den 71,5e indim. 2 aydır jillian yapıyorum, aslında lvl 3ü bitirdim ama dişime göre bişiler bulamadığım için lvl 3ten devam ediyorum. on zamanlarda biraz sıkılmaya başladım aslında işe yarıyor ama hergün aynı şeyi yapmaktan bıkıyor insan bir süre sonra. vermem gerekekn 12 kilom daha var ve motivasyonum düşmeden yeni bişeye başlamam lazım. bugün insanityi indirmeye başladım1-2 güne iner ama kilomdan dolayı biraz endişeliyim yapabilir miyim sizce? jilliandan zor mu hareketler? ben biraz daha kilo vermeme yardımcı olacak ve kalça bölgemi şekle sokacak bişeyler arıyorum aslına bakarsanız.. ne diyorsunuz ihtiyaçlarımı karşılar mı insanity?

merhaba canım, aslında ben soru sormaya gelmiştim ama yazını görünce dayanamadım eğer kabul edersen nacizane fikrimi yazmak isterim. ben (yukarda yazdığım gibi) 82yle başladım ilk 1 ay sadece leslie yaptım 3 mile walk 45 dk olanı, çok yardımcı oldu kilo vermemde neredeyse 5 kilo felan verdim ilk ay. sonra jilliana başladım çok zorlandım ama devam edince her gün daha iyi yapabildiğimi farkettim hareketleri bu beni daha çok motive etti. eğer sen de insanityde zorlanıyorsan kaç kilosun bilmiyorum ama kalbine de zarar vermeden leslie gibi daha kontrollü devam edebileceğin bi programa başla ve insaitiyi 1 ay sonra tekrar dene eminim sana çok zor gelen hareketler bu sefer çok daha kolay gelecek. leslie yüksek kiloda olan insanlar için daha uygun özellikle spora da yeni başladıysan. diyetine de dikkat ettinmiydi 1 ayda en az 5 kiloyu garanti ediyorum :)

Artık misafirlerimiz gitti sporuma kaldığım yerden başladım bugün 50. günümü bitirdim geriye 13 gün kaldı :)) Eğer bir aksilik çıkmazsa 2 haftaya bitiririm insanity yi :))

kaç kilo verdin canım? ne kadar güzel azimle devam etmişsin :) öncesi sonrası fotolarını yayınlayacak mısın? :)

bu videonun tanıtımını izledim de bunu yapn insan olamaz şaka bir yana çok ağır geldi bana. yapanları tebrik ediyorum Videoları nerden indirebilirim?

arkadaşlar videoları indirebileceğimiz bir yer varmı ? özel msjla linki olan arkadaşlar mesaj atarsa bana çok sevinirim.

dizlerinize güvenmiyorsanız yapmanızı tavsiye etmiyorum. benim dizlerim sakat hala ne çökebiliyorum ne başka birşey yapabiliyorum. yaparsanızda hergün değil dinlenerek yapın derim ben.ama mümkünse yapmayın

Arkadaşlar slm.ben insanity 2 aydır yapıyorum herkese de şiddetle tavsiye ediyorum.ankarada yaşayan arkadaşlar bu sporu hoca eşliğinde yapabilir.sertifikalı hoca hemde lisanslı..sadece hergün yarim saatle bir saatinizi ayırıyorsunuz.spordan çıkınca bildiniz pamuk gibi çıkıyorsunuz.sinir stres hicbirsey kalmıyor.evde denemenizi tavsiye etmiyorum en ufak yanlış bir hareket sakatlanmaniza yol açabilir.benim ikinci ayında bitmek üzere vücudum yayinladiginniz resimler gibi oldu bile.biraz pahalı bir spor ama 2 ayda istenilen sonucu yakalıyorsunuz sarkık hiçbir yeriniz kalmıyor

Ben işe başlayınca bıraktım maalesef hiç halim kalmıyor eve gelince. Ben 50 günümü tamamladım insanityde. onun yerine daha basit bir spor olan pilatesle devam ediyorum. İnsanityin karın egzersizlerini evde arasıra yapıyorum çok güzel. İnsanity yi tavsiye ederim ama dizde sorun çıkarabiliyor gerçekten dikkatli olmak ve aşırı zorlamamak lazım. Aşırı kilolulara da tavsiye etmem pek. Diz kapağına aşırı yük biniyor bu sporda çünkü.

indirmek isteyenler torrentten indirebilir.

kaç kilo verdin canım? ne kadar güzel azimle devam etmişsin :) öncesi sonrası fotolarını yayınlayacak mısın? :)

açıkçası çok da kilo vermedm :)) 50 gün yaptım ve bırakmak zorunda kaldım. İlk iki haftada insanity ile bir kilo aldım sonra 2 kilo verdim falan :)) SEbebi ise insanity inanılmaz yorucu bir spor olduğu için çok halsiz düştüm yoruldum ve iştahım da açıldı normalde yediğimin iki katı yemek tükettim diyebilirim

Dolayısıyla diyetsiz bu spor bile işe yaramıyor diyet şart ama bu sporla diyet yapmak da çok zor oluyor. Bir ara eklemiştim fotoğraf geri sayfalarda mevcut şu an elimde fotoğraf yok silmiştim onları.

Kilo vermekten daha çok kas yaptım sıkılaştım ve daraldım vücudum güzelleşti bu sporla ama kilo veremedim bir de kas yaptığı için kaslar da yağlardan daha ağır olduğu için tartıda pek bir oynama olmuyor açıkçası.

coook zor görunuyor. ve bu gibi seyleri tek basina yapmak cok zor. hoca ve grup baskisi cok önemli pes etmemek icin

coook zor görunuyor. ve bu gibi seyleri tek basina yapmak cok zor. hoca ve grup baskisi cok önemli pes etmemek icin

irade ile alakalı iradeli olduktan sonra her şey mümkün. Ayrıca spor o kadar da zor değil aslında ilk başlarken çok zor oluyor evet ama ilerledikçe alışıyor beden. Ben ilk bir ay aşırı zor diyordum ama 2. aya geçince ilk ay çok kolaydı yaa demeye başladım. 2. ay daha zordu çünkü. Beden alıştıkça zor gelmiyor yani ama bunun için düzenli yapmak şart.

bende indirebilirim bunu :) link paylasırmısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…