harikasın valla peki vücut şekle girdimi baya olmuş çünkü.
ımm bide jillian var onu da duymuşsundur ınsanıty workout u arastırırken
o nasıldır sence ?
aslında ben level 1 ı bı gun denedım oda etkılı gibi
ı.w yaparken kalpden gıdıcegımı sanıyorumbiraz göbek olunca yaparken zorlanıyorum
jillian de 30 dk ve karın sımıt calıstırıomus.
ama level 1 denedıgımde kol bacak göbek popo heryerı calıstı yanı
tabi şekillenme oldu ama 2. ayı çok aralıklı yapıyorum pek uygun olamıyorum ya misafir oluyor ya da dışarda işlerim oluyor aksıyor maalesef birinci ayda düzenli yapmıştım.
jillianı hiç yapmadım bilmiyorum yorum yapmayım izledim ama yapmadan izlemekle olmuyor. izlerken kolay görünüyor çünkü :))
ben insanityden önce pilates yaptım o da çok etkili benim de göbeğim vardı bir ara şimdi pek yok karın çalışa çalışa kaslar çıktı göbeğim düzleşti. Tabi sporu bırakınca yine çıkıyor düzenli yapmak çok çok önemli, düz bir karın için. Bir de hangi sporu yaparsan yap karnı içeri çekerek yapmak çok önemli yoksa karın kasları dışa doğru büyüyebilir. Daha da göbekli görünebilirsin.
ne zamandır giremedim ama bu süre zarfında insanity'yi test etmeye devam ettim fakat netice kötü,, şöyle ki ben bu insanity'ye ayak uyduramayacağım! bi gün yapsam ertesi gün tutuluyorum, yaparken de kalbim ağzımda sürekli çünkü her hareket hoplamalı zıplamalı,, e göbek de benle zıplayınca çok zorlanıorum... ordaki kızlar fln kaslı baklavalı tipler. anladım ki kilonuz ideal veya ideale yakınsa, fit olmak, toparlanmak, biraz da kas yapmak istiyorsanız tam size göre..ama yok benim 20-30 kilo fazlam var, sıkı değilim, kondisyonsuzum, yağlarımda benle zıplıyo (benim gibi) diosanız başka sporlara yönelin. yarardan çok zarar bu benim için, öyle hissediyorum malesef..
hiç sevmem ama durumu kabullenip pilates gibi sıkılaştırıp toparlayan, leslie gibi hafif cardio yaptıran şeylere yöneliyorum.. yaptığım spor zor olup düzensiz olacağına hafif de olsa düzenli olsun nasihatine kulak vericem..ooof off.. devam edenlere kolaylıklar diliyorum
ne zamandır giremedim ama bu süre zarfında insanity'yi test etmeye devam ettim fakat netice kötü,, şöyle ki ben bu insanity'ye ayak uyduramayacağım! bi gün yapsam ertesi gün tutuluyorum, yaparken de kalbim ağzımda sürekli çünkü her hareket hoplamalı zıplamalı,, e göbek de benle zıplayınca çok zorlanıorum... ordaki kızlar fln kaslı baklavalı tipler. anladım ki kilonuz ideal veya ideale yakınsa, fit olmak, toparlanmak, biraz da kas yapmak istiyorsanız tam size göre..ama yok benim 20-30 kilo fazlam var, sıkı değilim, kondisyonsuzum, yağlarımda benle zıplıyo (benim gibi) diosanız başka sporlara yönelin. yarardan çok zarar bu benim için, öyle hissediyorum malesef..
hiç sevmem ama durumu kabullenip pilates gibi sıkılaştırıp toparlayan, leslie gibi hafif cardio yaptıran şeylere yöneliyorum.. yaptığım spor zor olup düzensiz olacağına hafif de olsa düzenli olsun nasihatine kulak vericem..ooof off.. devam edenlere kolaylıklar diliyorum
Artık misafirlerimiz gitti sporuma kaldığım yerden başladım bugün 50. günümü bitirdim geriye 13 gün kaldı :)) Eğer bir aksilik çıkmazsa 2 haftaya bitiririm insanity yi :))
kaç kilo verdin canım? ne kadar güzel azimle devam etmişsin :) öncesi sonrası fotolarını yayınlayacak mısın? :)
coook zor görunuyor. ve bu gibi seyleri tek basina yapmak cok zor. hoca ve grup baskisi cok önemli pes etmemek icin