Hala devam eden kızlar azminize hayranım.
Ben topiği açtım ama 3 kez anca yapabildim
Twist shape aletinden sipariş verdim pazartesi geliyor artık kilo vermek ve incelmek adına son umutlarımı ona bağladım umarım bir işe yarar :)
aslında leg magic alıcaktım ikisinin arasında kaldım ama sonunda kararımı twist shapeden yana kullandım.
Kullanan varmı burada?
.Bubble, iyi ki bu konuyu açmışsın sayende insanity ile tanıştım :)) Hayatımda hiç bu kadar çok kalori yakmamıştım :))
3 haftam kaldı 63 günü tamamlamama da.
eğer gerçekten o videodakiler gibi sonuç almak istiyorsan kesinlikle diyet yapmalısın. Burda yapan bir sürü arkadaş vardı ben dahil diyetsiz bir gram kilo veremedik. Ben diyete başladım anca o şekilde iki kilo gidebildi. Onda da çok sıkı bir diyet yapmıyorum. Ama güzel bir sıkılaşma oldu, vücut daha da güzelleşiyor insanity ile.
aman diyim ozmn dikkat et geçmiş olsun aynı zamanda.. zaten abartmak hemen pes etmeye neden oluyo ben heyecan yaptım yeni bişey denicem diye ama muhtemelen yarın böyle polyannacılık oynayamıcam :)) bu gece şu fit test neymiş onu inceleyim bari.. şu an devam eden kaç kişi var çok merak ediyorum doğrusu
Merhaba Arkadaslar
BUgun Insanity ile ilk dersim idi. Ancak 15 dakika yapabildim ve formsuzluktan birakmak zorunda kaldim.
Zaten fit testi sonrasi her yerim tutulmustu. Kas gevsetici almak zorunda kalmistim. Su an kaslarim o kadar cok aciyor ki zor yuruyorum.
Yine kas gevsetici aldim.
Benim icin bir dersi tamamlayamamak cok buyuk hayal kirikligi oldu...
Misafirlerimiz dışarı çıktı fırsattan istifade edip hemen 44. günümü de tamamladım :)) Geriye kaldı 19 gün.
farkı farkediyo musun peki merak ettim de..
Selisha sakın bırakma ilk günler bende öyleydim. Bazen durup sadece videoyu izledim her hareketi bir kere yapıp bırakmıştım. Ve ilk hafta yürüyemiyordum acıdan ama pes etmedim ve ikinci haftaya başlayınca geçti bu durum hareketleri 2 şer 3er kez yapmaya başladım ve şimdi neredeyse videoların tamamını yapabiliyorum alışıyosun kondüsyonun inanılmaz artıyor zamanla.
evet nortise'nin dediği gibi torrentten indir bencede.merhaba konuyu yeni tespit ettim :)
sayfalara biraz bakındım ve ınsanity workout un yararlı bırsey oldugunu gordum nette araştırdım fakat bulamadım download edebileceğim bir site..
mümkünse nereden indirdiğinizi banada atabılırmısın tesekkurler
ozel mesaj atamıyorum ındırebılen arkadaslara bırılerı yardımcı olabılırse cok makbule gecer :)
torrent programı kullanıyorsan yardımcı olabilirm ama onun haricinde nasıl indirilir ben de bilmiyorumtorrent çok karşıma çıkıyo ben de istiyorum o programı dersen o konuda da yardımcı olabilirm :)