Insanity Workout "60 günde mükemmel vücut garantili!!"

.Bubble, iyi ki bu konuyu açmışsın sayende insanity ile tanıştım :)) Hayatımda hiç bu kadar çok kalori yakmamıştım :))
3 haftam kaldı 63 günü tamamlamama da.

.Bubble, iyi ki bu konuyu açmışsın sayende insanity ile tanıştım :)) Hayatımda hiç bu kadar çok kalori yakmamıştım :))
3 haftam kaldı 63 günü tamamlamama da.

rica ederim canım sizlere faydam olabildiyse ne mutlu bana :)))
incecik olun koyun buraya fotolarınızı, bende yapmadığım için utanayımm, utandırın beniii :))

twist and shape kesinlikle bacak ve basen için yaratılmış bence :)) ama herkeste yoğunlaştığı yer farklı sanırım duruştan mıdır nedir. bnm mesela bacaklarımın ön kısmı biraz daha kaslıdır ben orda yanma hissediyorum ama başka bi arkadaşım direk bacaklarının arka kısmında ve poposunda acıma hissetti ki aslında bnm istediğim de bu :)) sanırım adım atarken nasıl durduğumuzla ya da kas yapısıyla alakalı bilemiyorum.. yine de ben baya faydasını gördüm incelme ve sıkılaşma konusunda. bnm kullanım amacım spordan önce 20 dk yaparak yağ yakımını başlatmak ve ısınmaktı ki yaptığım videolarda daha fazla yağ yakabileyim :)) kolay gelsin şimdiden fakat ilk seferde 20 dk lara çıkacağım diye zorlama eğer hamsan yoksa bnm gbi 2 gün yatarsın :))

teşekkür ederim bende diyet yapıorum şu an, gerçi ben hep diyette gibiyim zaten :))

bubble ben de teşekkür ederim konu için, hiç ummuyodum aslında insanity ile ilgili bi başlık bulacağımı :)) sen de devam etmelisin bence hatta dediğim gibi çok ağır gelmeyecekse önden yapabildiğin kdr twist and shape, sonra da insanity videosu.. ben de gaza geldim insanity nin zorluğunu bilmediğimden ama sonra terminatöre bağlamasak bari..

Rica ederim canım umarım faydalı olur insanity senin için.
ama ben insanityi tek başına yapamazkenn bide önden twist and shapele yapabileceğimi hiç sanmıyorum :))) benm insanityi yapamamam hamlığımdan değil ritim bozukluğum olması. Kalp krizi geçiricem en sonunda diye korkuyorum :)
Bence dediğin yanma olayıda duruşla alakalı. yani dik basmakla öne doğru eğilerek basmak arasında fark vardır bence. Ben zamanla keşfederim nasıl basmak neremi çalıştırıyo ona göre yaparım

aman diyim ozmn dikkat et geçmiş olsun aynı zamanda.. zaten abartmak hemen pes etmeye neden oluyo ben heyecan yaptım yeni bişey denicem diye ama muhtemelen yarın böyle polyannacılık oynayamıcam :)) bu gece şu fit test neymiş onu inceleyim bari.. şu an devam eden kaç kişi var çok merak ediyorum doğrusu

Merhaba NortiSe

Ben de daha fıt testı yaptım. Yarın baslayacagım kı pazar gunleri rest gunum olsun. Aman dıkkat. Fit test bile kas tutulması yapıyor :)

merhaba selisha..

o zmn ikimizde aynı gün başlamış olucaz..gerçi ben fit testi henüz yapmadım ama ham da sayılmam bakalım ne olacak. tabi bnm kilo fazlam çooook olduğu için fazla dayanamayabilirim malesef.. yarın tartılıp kilo çizelgesi yapıcam.. ne kadar etkiliymiş bu insanity çok merak ediyorum :))

kızlar ben uzun süre insanity'ye ara vermek zorunda kalcam sanırım ( 2-3 hafta yatılı misafirimiz olacak yapamıycam spor falan. Neyse Siz yeni başladınız zaten :)) Bana yetişirsiniz beraber bitiririz inşallah :))

Ama bu akşam gelecek misafirler o yüzden şimdi 43. günümü yapcam. Sonra kaldığım yerden günlere bakmadan devam ederim artık.

Merhaba Arkadaslar
BUgun Insanity ile ilk dersim idi. Ancak 15 dakika yapabildim ve formsuzluktan birakmak zorunda kaldim.
Zaten fit testi sonrasi her yerim tutulmustu. Kas gevsetici almak zorunda kalmistim. Su an kaslarim o kadar cok aciyor ki zor yuruyorum.
Yine kas gevsetici aldim.

Benim icin bir dersi tamamlayamamak cok buyuk hayal kirikligi oldu...

Selisha sakın bırakma ilk günler bende öyleydim. Bazen durup sadece videoyu izledim her hareketi bir kere yapıp bırakmıştım. Ve ilk hafta yürüyemiyordum acıdan ama pes etmedim ve ikinci haftaya başlayınca geçti bu durum hareketleri 2 şer 3er kez yapmaya başladım ve şimdi neredeyse videoların tamamını yapabiliyorum alışıyosun kondüsyonun inanılmaz artıyor zamanla.

Misafirlerimiz dışarı çıktı fırsattan istifade edip hemen 44. günümü de tamamladım :)) Geriye kaldı 19 gün.

farkı farkediyo musun peki merak ettim de..

çok kilo vermesem de karın bölgemde ve bacaklarımda sıkılaşma oldu. Zaten 2 aylık spor yapıp mucize beklemek olmaz. Büyük bir fark olması için yıllarca spor yapmak gerekiyor.

En büyük fark önceden hiç koşamazdım ben , çoğu egzersizi yapamaz nefes nefese kalırdım şimdi bayağı bir açıldım rahat yapıyorum çoğu egzersizi. Çocukken hiç yorulmazdım sürekli zıplar koşar oyun oynardım, insanityden sonra o günlere döndüm resmen. Zıplıyorum yerimde durmuyorum ve de yorulmuyorum da kolay kolay.

Merhaba Denemem
Yazdiklarin beni ne kadar mutlu etti inanamazsin. inanilmaz moral oldu bana. Ben de pes etmeyecegim. Yola devam!

merhaba konuyu yeni tespit ettim :)
sayfalara biraz bakındım ve ınsanity workout un yararlı bırsey oldugunu gordum nette araştırdım fakat bulamadım download edebileceğim bir site..
mümkünse nereden indirdiğinizi banada atabılırmısın tesekkurler
ozel mesaj atamıyorum ındırebılen arkadaslara bırılerı yardımcı olabılırse cok makbule gecer :)

merhaba konuyu yeni tespit ettim :)
sayfalara biraz bakındım ve ınsanity workout un yararlı bırsey oldugunu gordum nette araştırdım fakat bulamadım download edebileceğim bir site..
mümkünse nereden indirdiğinizi banada atabılırmısın tesekkurler
ozel mesaj atamıyorum ındırebılen arkadaslara bırılerı yardımcı olabılırse cok makbule gecer :)

torrent programı kullanıyorsan yardımcı olabilirm ama onun haricinde nasıl indirilir ben de bilmiyorum torrent çok karşıma çıkıyo ben de istiyorum o programı dersen o konuda da yardımcı olabilirm :)

evet nortise'nin dediği gibi torrentten indir bencede.

torrent programı kullanıyorsan yardımcı olabilirm ama onun haricinde nasıl indirilir ben de bilmiyorum torrent çok karşıma çıkıyo ben de istiyorum o programı dersen o konuda da yardımcı olabilirm :)

olabılırsen memnunıyetle yardımını kabul ederım tabıkıde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…