pffff zynp... okadar uğraştım yazdım anlattım ama gönder dedikten sonra özel mesaj gönderebilmek için forumda 100 mesajınız olması gerekli yazısı çıktı:96:
arama motoruna torrent nasıl kullanılır yazıp aratırsan çıkan sonuçlar sana yardımcı olacaktır diye düşünüyorum.. çok üzgünüm gerçekten,,yardımcı olamadım
aynen bnde oyle ya ozelden msj atamıyorm cok gıcık
cok tesekkur ederım yardımların ıcın :)
en kısa zamanda baslıyaacaağıııım ı.w e
sorma hem de nasıl sinir bi durum,,çok sağol denememben de kara kara düşünüodum nasıl yardımcı olurum diye.. malum sitede yeni olunca bi de okuduğum çoğu konuda link yasak ona göre! fln diye görünce link ekleyemedim.. ben de torrent aramalarını "isohunt" sitesinden yapıyorum,,baya iyi bi site.. ordaki arama çubuğuna insanity yazınca çıkan ikinci dosyayı indirmiştim..
bu arada ben de fit test yaptım,,yani yapamadım aslında o ne öyleeeiki gün bacaklarım tutmadı ve ertesi gün yapamadım işte bu yüzden..olsun yılmak yok başarıcam
senin nasıl gidiyor denemem,,bi fark hissediomusun ?
gittikçe zorlaşıyor kerata :) kızlar ayakkabı giymeyi ihmal etmeyin ve size tavsiyem 1 gün arayla yapın.yoksa dizleriniz zarar görebilir.
başladıktan sonra yorumlarını bekliyoruz ozmn,,kolay gelsin :107:
evet ben de gündüz yaptığım yürüyüşün yerine insanity koydum çünkü akşam çok ağır geliyo.. akşamları soğuk oluyo artık diye yürüyüşe çıkmak istemiodum ama miskinlik yokgerçekten 30 dk bile olsa yürüyüş terapi gibi :109:
47. günümü de zar zor tamamladım çok yoruldum yaklaşık 70 dk spor yapmış oldum.Bu aralar diyeti bıraktım ama kilo vermesem de en azından kilo almam :))