Insanity Workout "60 günde mükemmel vücut garantili!!"

ben buraya uzun uzun torrent indirmeyi anlatırken aklıma yasak olup olmadığı geldi.. torrentin de ne kdr yasal olup olmadığını bilmiyorum açıkçası

özelden anlatmak gerek sanırım...

pffff zynp... okadar uğraştım yazdım anlattım ama gönder dedikten sonra özel mesaj gönderebilmek için forumda 100 mesajınız olması gerekli yazısı çıktı:96:

arama motoruna torrent nasıl kullanılır yazıp aratırsan çıkan sonuçlar sana yardımcı olacaktır diye düşünüyorum.. çok üzgünüm gerçekten,,yardımcı olamadım

çok sinir oluyor dimi :)) Benim de kaç kere uzun mesaj yazıp gönderemediğim oldu :)) link vermek yasak değil burdan benim bildiğim daha önce de b,r sürü link paylaşmıştım burdan. Ben paylaşayım yine:
uTorrent ndir - Gezginler burdan torren programını indir kur sonra http://kat.ph/shaun-insane-workout-t6329064.html burdan da insanity torrentini indir inince aç otomatik torrente aktarıp indirmeye başlar bu kadar.

aynen bnde oyle ya ozelden msj atamıyorm cok gıcık
cok tesekkur ederım yardımların ıcın :)
en kısa zamanda baslıyaacaağıııım ı.w e

sorma hem de nasıl sinir bi durum,,çok sağol denemem ben de kara kara düşünüodum nasıl yardımcı olurum diye.. malum sitede yeni olunca bi de okuduğum çoğu konuda link yasak ona göre! fln diye görünce link ekleyemedim.. ben de torrent aramalarını "isohunt" sitesinden yapıyorum,,baya iyi bi site.. ordaki arama çubuğuna insanity yazınca çıkan ikinci dosyayı indirmiştim..

bu arada ben de fit test yaptım,,yani yapamadım aslında o ne öyleee iki gün bacaklarım tutmadı ve ertesi gün yapamadım işte bu yüzden..olsun yılmak yok başarıcam

senin nasıl gidiyor denemem,,bi fark hissediomusun ?

link konusunda bende başlarda çekiniyordum ama sanırım direkt indirme linki vermek yasak ama başka siteleri referans gösterebiliyoruz sanırım. Kpss topiğinde takılıyordum orda kitap linkleri paylaşılıyordu ordan biliyorum.

bizim misafirlerimiz var en son 44. günü yapabildim hafta içi yarından itibaren de hem dışarda işlerim var hem de misafir sayımız artacak bu aralar maalesef geçici olarak bıraktım sporu ama 1-2 hafta sonra ev boşalır boşalmaz başlayacağım tekrar insanity'ye zaten 19 günüm kaldı biraz hamlık olacak tabi o kadar uzun süre ara verince, diyeti de bozdum neyse ki aşırı bir kilo almadım. Çok yiyorum hiç bir şeyden kısmadan ama tek sırrım saat 5 ten sonra ağzıma hiç bir şey sürmüyorum. Bugün tartıldım 56.9 çıktım. toplamda 600 gr almışım diyeti bozmama rağmen ki o da büyük ihtimal ödemdir, fazla karbonhidrat tüketince ödem yapıyor çünkü. Bugün saat 3 te yemek yedim saat 5 ten önce de 1 tane mercimek köftesi yedim acıkmadım da başka bir şey yemedim. İnsanity'ye başlayınca yine kilom düşmeye başlar sanırım. İnsanity nin 2. ayında sürekli her yerim ağrımaya başladı ama gerçekten birinci ay çok kolaymış demeye başladım oysa 1. aydayken de bu ne manyak bir şey diyordum :)) Çok zor diyordum ama 2. aya kıyasla 1. ay çok çok kolay :))

Sende pes etme bitir 2 aylık bir süre sonuçta.

eyvaah kolaylaşacak diye bi durum yok yani.. aslında çok uzun ara vereceğin için yürüyüş yapmanda fayda var.. akşamları evdeki misafirleri de tak peşine ne güzel,,saat 5ten sonra yememeyi ben de başarsam benim de kilo vermem hızlanacak ama akşam içimdeki canavarı susturmak mümkün olmuyor bi türlü..:44:bu hafta çok düzenli yapıp umarım olumlu sonuçları paylaşacağım burdan senin gibi

gittikçe zorlaşıyor kerata :) kızlar ayakkabı giymeyi ihmal etmeyin ve size tavsiyem 1 gün arayla yapın.yoksa dizleriniz zarar görebilir.

gittikçe zorlaşıyor kerata :) kızlar ayakkabı giymeyi ihmal etmeyin ve size tavsiyem 1 gün arayla yapın.yoksa dizleriniz zarar görebilir.

Evet bende acele etmiyorum bitircem mutlaka ama haftasonları yaparım belki sadece dinlene dinlene bitircem insanity yi.

başladıktan sonra yorumlarını bekliyoruz ozmn,,kolay gelsin :107:

daha yeni indirmeye başladım i.w henuz yarılandı sabah a kadar inmiş olur :)
bir aksilik çıkmazsa başlıycam yarın aksam yada çarşamba gibi
ı.w le değişime uğramıs hatunları gorunce bızım nee eksiğimiz varkı diee hıhhlanyorum kendı kendımee :)
kararlıyımm resimlere bakıp bakıp bende o çılgınlığa katılmam gerektiğini düşünüyorum
yınee cok tesekkr ederım yardım ıcın :)

arkadaşlar size şu kadarını söyluyebılırım ki tam anlamıyla ölüm fıt test yaptım ama şuan ölüyorum ve ben haftanın 4/5 günü koşu bandında tempolu yürüyüş ve ayrıca evde egzersiz yapan birisi olarak çok zorlandığımı söylyeblirim
vıdeonun sonunda i.w hıphop abs dans la zayıflayanlar vardı o daha eglencelı bı vıdeoya benzıyor
ama kesınlıkle ılk 3 dk da deli terliyebılıyorsunuz
hatta bazı hareketlerı tam anlamıyla sonuna kadar yapamadığımı gördüm
kalbim yerinden çıkıyordu :18:

şu hareketlerın sadece 3-4 nu yapsan gün içinde yine kılo verebılırsın heralde vıdeo ızlerken aa ne var yaparım dıyebılırsınız belkı ama yapınca anlıyorsunuz
yinede o acıya rağmen denemeye değer diyorum tabi ertesi gün işe gidecek olanlar yandı gibi bişey

evet ben fit testten sonra zor toparlandım hala da tam olarak her hareketi yapamıyorum zaten ama sıkılaştığımı hissediyorum,,gerçi ne zamandır düzenli yürüyüş yaptığım için olabilir çünkü insanity henüz rayına oturamadı,,ama yılmadım yine deee hepimize kolay gelsiin

Ve ben o fıt testten sonra hala bacaklarımı hıssetmıyorum desem yeridir yani o derece :) suan 3. günüme devam edıcek olucakdım ki dün ve bugun evde değildim geç gelince de olmuyo malum hoplamalı zıplamalı yarın 2. vıdeodan devam..
aslında sabah bu ınsanıty yapıp aksam yuruyus yapılsa daha etkılı olur dıye dusunuorum yarım sa bı tempolu yuruyus bıle cok etkılı..

evet ben de gündüz yaptığım yürüyüşün yerine insanity koydum çünkü akşam çok ağır geliyo.. akşamları soğuk oluyo artık diye yürüyüşe çıkmak istemiodum ama miskinlik yok gerçekten 30 dk bile olsa yürüyüş terapi gibi :109:

aynen yoga moga hikaye kalıyor sporun yanında rahatlamak için spor :) bu gisişle o hatunları geçeriz gibime geliyooo ne dersin göbişler inse yeteer etrafımdakıler kılolusun bılmem ne demıyor heryerım orantılı dıyebılırım sanırım oyuzden ama yınede spor spor spor düz olmak gibisi varmı :)
kesinlikle irade diyorum ve ınsanıty workout 2. günüme başlıyorumm :)

Benim hem işlerim var hem de misafirlerimiz eksik olmuyor bu aralar tahminimce 1-2 hafta sonra bende kaldığım yerden insanity'ye devam edebilirim :)) İyice de hamladım artık başlayınca kesin her yerim tutulcak.

47. günümü de zar zor tamamladım çok yoruldum yaklaşık 70 dk spor yapmış oldum.Bu aralar diyeti bıraktım ama kilo vermesem de en azından kilo almam :))

47. günümü de zar zor tamamladım çok yoruldum yaklaşık 70 dk spor yapmış oldum.Bu aralar diyeti bıraktım ama kilo vermesem de en azından kilo almam :))

harikasın valla peki vücut şekle girdimi baya olmuş çünkü.
ımm bide jillian var onu da duymuşsundur ınsanıty workout u arastırırken
o nasıldır sence ?
aslında ben level 1 ı bı gun denedım oda etkılı gibi
ı.w yaparken kalpden gıdıcegımı sanıyorum biraz göbek olunca yaparken zorlanıyorum
jillian de 30 dk ve karın sımıt calıstırıomus.
ama level 1 denedıgımde kol bacak göbek popo heryerı calıstı yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…