Insanity Workout "60 günde mükemmel vücut garantili!!"

herkese selam kızlar. Hala devam eden var mı insanitye?
konuyu takip edenler bilirler ilk başladığımda 2-3 günde bıraktım çünkü vücudum kaldırmamıştı.
Ama şimdi kondüsyonum arttı ve yapabiliceğime inanıyorum. Spor salonundaki üyeliğim bitiyor ve yarın insanitye başlıyorum.
Gaza gelmek için sürekli before-after fotolara bakıyorum :KK52:

aynen bende sabah aksam bakıyorum yarın baslıyorum bende ıns bakalım nasıl yapıcak benıde bu hafta sureklı
lesı yaptım alıstırma bakalım bızde nasıl etkı yapıcak :KK37:

ilk baştan zorlamazsak kendimizi zamanla alışırız diye düşünüyorum :)
Güçlendikçe daha iyi yaparız :)

evet aynen ama hırslanalım ve buraya resımlerımızı koyalım bızde örnek olmak ıcın atlama zıplama ohh butun stresı at :KK76:

Selamlar
Ben insanity e dün basladim ve tabiki cok zorlandim ziplama hareketlerini cok fazla yapamiyorum cok ses oluyor ama diger bütün hareketleri elimden geldigince yapmaya calisiyorum
Haliyle bugün 2.gün Plyometric Cardio Circuit`yu yaptim eksiklerim tabiki olacaktir ziplama hareketlerinden ve sinavlardan :KK50: son 15 dakika kala biraktim zaten nefes nefese kaliyosun .Ilk 15 dk icinde olan isinma bile beni bitirmeye yetiyor ins ilerdeki günlerde biraz daha güclenirim .

Hergün buraya yazmaya calisicam birbirimize destek oluruz böylece :KK5:

Basladigimi yazmistim ama cok zor :KK50: uzun vadede dayanamiycam ama abs icerikli olanlar ve recorvery olan videolarina baktim harikalar onlari mutlaka her hafta 3 gün yapmaya calisicam ilk haftami tamamliycam yinede yan 3 günüm kaldi sonra brazil butt lifte gecmek istiyorum benim icin daha uygun olucak

Ama full tamamlayanlar vardir mutlaka bravo:KK9:

Kimler insanity yaapıyorrrrr bakalım,
başladım ben bu gün 5. gün bitti , devamı gelir umarım zor ama faydalı olacağı kesinn, ben youtubedan izleyerek yapıyorum videoları indirmedim, videolarda egzersizler boyunca neler tüketilmesi gerektiği de yazıyor mu?:nazar:

sizlere tavsiyem hergün yapmayın bir gün arayla yapın varsın 60 değil 120 gün sürsün ama benim dizlerim fena sakatlandı.zor iyileştim.

bende başlayıp bırakanlardanım ama yaparsanız l.carnitin kullanın.... hem enerji veriyor hemde cok yağ yakımı sağlıyor...ben l.carnitini jillianda kullanmıştım.. yanlış yapmışım bunda kullanmalıymışım

Kızçeler insanity yapalı 1 hafta oldu bugün dinlenme günüm sadece şunu söylemek istiyorum o kadar çok spor dvdsi indirip denedim inanamazsınız ama en etkilisi kesinlikle bu diyebilirim 1 hafta olmasına ragmen bacaklarım ıncelmeye basladı sezeryan göbeğimi bile toplamaya başladı gerçi yanında callaneticste yapıyorum ama kesınlıkle tavsıye edıyorum kızlarrrr....:KK52::KK52:

hey kızlar

Insanity hiç yapmadım. Bana biraz ağır geliyor :p ama ben p90x, brazil butt lift ve turbo fire yaptım. Ve su anda les mills combat'e başladım. Burda onu yapan varmı acaba?

Beachbody'ın spor programların diyetler genellikte biraz aynı oluyor da..merak ediyorum..siz o diyetlere takıp ediyormusunuz?
Neler yiyorsunuz? Türkiyede herşey bulunmuyor diye farkettim da..

bende başlayıp bırakanlardanım ama yaparsanız l.carnitin kullanın.... hem enerji veriyor hemde cok yağ yakımı sağlıyor...ben l.carnitini jillianda kullanmıştım.. yanlış yapmışım bunda kullanmalıymışım

lcarnitin ne ola kii:2:

ya ben youtubdan yapıyodum linkler silinmişş napıcam ben şimdiiiiiii:44:

sağol Gülay ama İnsanity videoları vardı onlar gitmiş bu da güzel sağol..

insanity videolar youtube ta olmaz ki. yasak zaten hemen silinir. Onlar aslında sadece parayla alınır beachbody.com 'dan.
torrent olarak bulunabilir. Ama oda yasak tabiki da...

biri gün gün eklemişti tabii yasak oldugundan youtube kaldırmış adamın eklediği videoları:)

20 güne yakın yaptım ama şimdi alçı boya işleri başladı evde bittiğinde devam ederim anca

Merhaba herkese birşey sorcam size kızlar bende bu programa başlamak istiyorum acaba yapanlar basen konusunda ciddi incelme sağladılar mı? bacağı şekillendirmede nasıl bu program?:KK17:

Merhaba herkese birşey sorcam size kızlar bende bu programa başlamak istiyorum acaba yapanlar basen konusunda ciddi incelme sağladılar mı? bacağı şekillendirmede nasıl bu program?:KK17:
Diyetle beraber desteklersen bacakların da incelir.Ben diyet yapmadığım halde toparlanmıştı bacaklarım.Diyet yapmazsan boşuna kürek çekmiş olursun.Spor hocasına sordum Insanıty i oda protein ağırlıklı beslen muhakkak diyet yaparsan depodan yakarsın ama yapmazsan sadece yediklerini yakarsın demişti.Bacakları da acayip çalıştırıyo zaten dermanın kalmıyo.

Normalde de dikkat ediyorum yediklerime zaten ama insanitynin bir yeme programi var mi acaba bildiginiz? :)

X