Çok azimlisin maşallah bu azmine hayranım doğrusu.Mesajın için de buradan teşekkür edeyim.Merak etme sende bu sabır azim ve istikrarBugün 39. günümü yapcam insanityde günler ne çabuk geçiyor yaa üstelik 2 haftalık bir aram da oldu. İnsanity'ye başlayalı 7 hafta geçmiş hiç bir şey anlamadım başlarken bu iki ay nasıl geçecek diye kara kara düşünmüştüm çok zorlandığım için. Gerçi 2. ayda beni yamulttu birazBacaklarımın arkası tutuldu çok acıyor fena hamladım 3 günde. İlerleyen günlerde geçer diye düşünüyorum. 3 gün içinde bu haftayı da bitirmiş olacağım geriye 3 haftam kalacak. Biraz sekmeye uğrasa da aralık bitmeden insanity'yi bitirmiş olurum. Bugün tartıda 56.3 ü de gördüm meğerse hasta olacağım için şişlik varmış vücudumda :)) Umarım daha da inmiş olur kilom, insanity bittiğinde. Toplamda insanity ve diyetle 2.2 kilo vermiş oldum çok mutluyum :))
benım yag oranım 30,3 tam ust sınırda yanı maaleseflion ben bacak kalça kısmına pek takılmıyorum aslında eskiden kafama çok takardım ama şimdi tek taktığım göbeğim oluyor o inik olduktan sonra gerisini pek sorun etmiyorum bir ara göbeğim çok çıkmıştı insanity ile indi kilom değişmese de karın çalışınca dümdüz oluyor karnım. Bir de kas yapmayı çok seviyorum vücudumda hala çok yağ var. Yağ oranım %29 kas oranımda %30. Baktım da bir siteden normal değerler şöyle diyor:
Gerekli yağ
*Kadın % 10-12
*Erkek % 2-4
Toplam yağ
Sporcular
*Erkek % 6-13
*Kadın % 14-20
Fit sayılan fakat sporcu olmayanlar
*Erkek % 14-17
*Kadın % 21-24
Kabul edilebilir
*Erkek %18-25
*Kadın % 25-31
Fazla kilolu
*Erkek % 26-37
*Kadın % 32-41
Obez
*Erkek % 38 veya fazlası
*Kadın % 42 veya fazlası
Bende fit ama sporcu olmayan kategorisine girsem fena olmaz hani :)) Bunun için de yağ oranımı %21 ile %24 arasına düşürmek istiyorum. Ben böyle manken gibi falan olmak da istemiyorum sevmiyorum çünkü aşırı ince olmayı böyle kemikler falan gözüküyor ya hoşuma gitmiyor.
Bugün 2. ayıma başlayacağım bir de dukan diyetine de başladım umarım ikisi birlikte güzel sonuç alırım :))
Güzel gidiyor :) ben 2. ayın ilk haftasındayım bu hafta, yaklaşık 1,5 kilo verdim ilk ayda. İlk güne göre sıkılaşma var. Benim dışında tuylucerceve başladı yapmaya onun dışında bir kaç arkadaş da başlayacağız diye link istediler ama başladılar mı bilmiyorum.
missguard sen jillian yapıyordun değil mi? 30 günü bitirdin mi onun sonucunu da merak ediyorum ben.
Bugün 39. günümü yapcam insanityde günler ne çabuk geçiyor yaa üstelik 2 haftalık bir aram da oldu. İnsanity'ye başlayalı 7 hafta geçmiş hiç bir şey anlamadım başlarken bu iki ay nasıl geçecek diye kara kara düşünmüştüm çok zorlandığım için. Gerçi 2. ayda beni yamulttu birazBacaklarımın arkası tutuldu çok acıyor fena hamladım 3 günde. İlerleyen günlerde geçer diye düşünüyorum. 3 gün içinde bu haftayı da bitirmiş olacağım geriye 3 haftam kalacak. Biraz sekmeye uğrasa da aralık bitmeden insanity'yi bitirmiş olurum. Bugün tartıda 56.3 ü de gördüm meğerse hasta olacağım için şişlik varmış vücudumda :)) Umarım daha da inmiş olur kilom, insanity bittiğinde. Toplamda insanity ve diyetle 2.2 kilo vermiş oldum çok mutluyum :))
Hadi bakalım maşallah.. Benim de su evde cok ses oluyor ısı olmasa yapacagım ilk program İnsanity de iste.. :\ kilona göre daha cok sıkılasmissindir kesin.. Kolay gelsin bakalım az kaldı.. ^^
Benimkisi de bugün bitir şükür.cok fazla etki göremiyorum ama yarın bir ölçü alacağım bakalım. ^^
ve hala inmeye devam ediyor :44:
Merhabalar
Bugun nihayet Insanity`ye basladim. Oncelikle yapilmasi gereken Fit testi yaptim.
Zor zorlandim, bazi hareketleri cok az yapabildim veya erken birakmak zorunda kaldim. Sanirim cok fit sayilmam
Ter icinde kaldim ve yuzum dustan sonra bile domates gibi kipkirmizi
Eminim Shaun T ile en kisa surede istedigim forma kavusacagim. Limitlerimi zorlayacagim!
Bu arada beslenme rehberine de baktim ama genelde TR de olmayan yemekler onermis. Siz ne yiyor ne iciyorsunuz ?
herkese merhabaaaa..
ben yeni üyeyim ve ilk mesajım bu konuya olacak :)) pazartesi insanity programına başlıyorum, devam edenler sonuçlardan memnunlarmı. youtube da baya araştırdım before after videoları çok etkileyici ama insan pek inanamıo böyle kısa sürede büyük sonuçlar vadeden şeylere. sanırım en iyisi bi an önce başlayıp sonuçları kendi gözlerimle görmek.. yine de memnun kalanların, devam edenlerin yorumları olursa çok mutlu olurum :))
twist and shape bende var çok da seviyorum ama işte sıkılgan bi yapım olduğu için çoook uzun devam edemiyorum. yine de kullandığım süre içinde hiç terleyemeyen ben 10 dk sonra şıpır şıpır terlediğimi biliyorum. adım mesafelerini kısa ve hızı yüksek tutarak ve 5-10 dk da bir en fazla 20 saniye mola vererek en az 25 dk yaparım formda olduğum zamanlar. yılmayıp düzenli devam edersen memnun kalırsın bence :)) unutmuştum ne zamandır çünkü açık havada terleme eşofmanıyla yaptığım yürüyüşler daha keyifli geliyo bu aralar :))
Normal bu, ilk hafta her yerin ağrır hatta yürümekte güçlük çekebilirsin 2. haftaya başlayınca geçer hepsi.Gunaydin Herkese
Dunku fit testen sonra sirtim tutulmus biraz
Sizin ilk gununuz nasilsi ?
eğer gerçekten o videodakiler gibi sonuç almak istiyorsan kesinlikle diyet yapmalısın. Burda yapan bir sürü arkadaş vardı ben dahil diyetsiz bir gram kilo veremedik. Ben diyete başladım anca o şekilde iki kilo gidebildi. Onda da çok sıkı bir diyet yapmıyorum. Ama güzel bir sıkılaşma oldu, vücut daha da güzelleşiyor insanity ile.
Normal bu, ilk hafta her yerin ağrır hatta yürümekte güçlük çekebilirsin 2. haftaya başlayınca geçer hepsi.
ben pazarları yapıyorum pazartesi başladım yani bugün yatıştayım :))Ben bu programin cok zor olacagini tahmin ediyordum - cok sasirmadim bu yuzden Denemem. Bugun tekrar fit test yapacagim ki programa yarin baslayayim ve pazarlari rest gunum olsun.
Sen ne zaman yapiyordun rest gununu?
herkese merhabaaaa..
ben yeni üyeyim ve ilk mesajım bu konuya olacak :)) pazartesi insanity programına başlıyorum, devam edenler sonuçlardan memnunlarmı. youtube da baya araştırdım before after videoları çok etkileyici ama insan pek inanamıo böyle kısa sürede büyük sonuçlar vadeden şeylere. sanırım en iyisi bi an önce başlayıp sonuçları kendi gözlerimle görmek.. yine de memnun kalanların, devam edenlerin yorumları olursa çok mutlu olurum :))
twist and shape bende var çok da seviyorum ama işte sıkılgan bi yapım olduğu için çoook uzun devam edemiyorum. yine de kullandığım süre içinde hiç terleyemeyen ben 10 dk sonra şıpır şıpır terlediğimi biliyorum. adım mesafelerini kısa ve hızı yüksek tutarak ve 5-10 dk da bir en fazla 20 saniye mola vererek en az 25 dk yaparım formda olduğum zamanlar. yılmayıp düzenli devam edersen memnun kalırsın bence :)) unutmuştum ne zamandır çünkü açık havada terleme eşofmanıyla yaptığım yürüyüşler daha keyifli geliyo bu aralar :))