Insanity Workout "60 günde mükemmel vücut garantili!!"

Bugün 39. günümü yapcam insanityde günler ne çabuk geçiyor yaa üstelik 2 haftalık bir aram da oldu. İnsanity'ye başlayalı 7 hafta geçmiş hiç bir şey anlamadım başlarken bu iki ay nasıl geçecek diye kara kara düşünmüştüm çok zorlandığım için. Gerçi 2. ayda beni yamulttu biraz Bacaklarımın arkası tutuldu çok acıyor fena hamladım 3 günde. İlerleyen günlerde geçer diye düşünüyorum. 3 gün içinde bu haftayı da bitirmiş olacağım geriye 3 haftam kalacak. Biraz sekmeye uğrasa da aralık bitmeden insanity'yi bitirmiş olurum. Bugün tartıda 56.3 ü de gördüm meğerse hasta olacağım için şişlik varmış vücudumda :)) Umarım daha da inmiş olur kilom, insanity bittiğinde. Toplamda insanity ve diyetle 2.2 kilo vermiş oldum çok mutluyum :))

Çok azimlisin maşallah bu azmine hayranım doğrusu.Mesajın için de buradan teşekkür edeyim.Merak etme sende bu sabır azim ve istikrar olduktan sonra hedefine kısa zamanda ulaşırsın tatlım.Kolay gelsin sana

benım yag oranım 30,3 tam ust sınırda yanı maalesef
bende ınsanıty ındırmeye basladim. yarindan itibaren baslayacagim
insallah ise yarar

Bugün de 40. günümü tamamladım ama 2. ay gerçekten çok zorladı beni. İlk hafta olduğu için midir bilmiyorum ama inşallah diğer haftalarda daha rahat yaparım.23 Günüm kaldı yolun sonuna yaklaştım pes edemem dayanmak zorundayım.

Hadi bakalım maşallah.. Benim de su evde cok ses oluyor ısı olmasa yapacagım ilk program İnsanity de iste.. :\ kilona göre daha cok sıkılasmissindir kesin.. Kolay gelsin bakalım az kaldı.. ^^

Benimkisi de bugün bitir şükür. cok fazla etki göremiyorum ama yarın bir ölçü alacağım bakalım. ^^

Son düzenleme:

gözün aydın :) Sonuçlarını bekliyorum.

ve hala inmeye devam ediyor :44:

evet torrent bazen çok yavaş oluyor, seed edilmiyor bazen de beklemeye geçiyor. Ben de bugün ikinci ayın ilk haftasını bitirdim geriye 3 haftam kaldı inanılmaz zorlanıyorum bu 2. ayda bir saatlik bir video var en çok onda zorlanıyorum diğerleri de kısa değil 52 dk falan ama onlar daha kolay sanki. Bir de sevdiğim egzersizler olunca o video çabuk bitiyor sevmediklerm olunca zaman zor geçiyor ondan kaynaklı sanırım :))

Merhabalar

Bugun nihayet Insanity`ye basladim. Oncelikle yapilmasi gereken Fit testi yaptim.
Zor zorlandim, bazi hareketleri cok az yapabildim veya erken birakmak zorunda kaldim. Sanirim cok fit sayilmam
Ter icinde kaldim ve yuzum dustan sonra bile domates gibi kipkirmizi

Eminim Shaun T ile en kisa surede istedigim forma kavusacagim. Limitlerimi zorlayacagim!

Bu arada beslenme rehberine de baktim ama genelde TR de olmayan yemekler onermis. Siz ne yiyor ne iciyorsunuz ?

ilk günler bende öyleydim şimdi fit test bebek oyuncağı gibi geliyor inan
Alışıyor vücut zamanlar rahat rahat yapıyosun hepsini. İlk gün ben kalp atışlarımı beynimde hissetmiştim güm güm güm diye sesler beynimi çınlatmıştı

Ben diyet olarak karbonhidrt az protein ve yağ çoğunluklu besleniyorum kısacası karatay diyeti yapıyorum.

Sabahları 1-2 yumurta kayısı kıvamında haşlanmış, çok haşlama trans yağlar ortaya çıkıyor o zaman.
yanına 1 kayısı ya da hurma 1 avuç kuruyemiş(cevzi, fındık..vs),domates,salatalık,maydonoz,avuç içi kadar peynir,9-10 zeytin yiyorum. Bazen yumurtayı tereyağıyla tavada pişiriyorum omlet şeklinde.

Öğlenleri evde ne yemek varsa 1 tabak yemek sebze yada et yemeği. Doymazsam yanına 1 avuç kuruyemiş.

Akşamları da aynı şekilde evde ne yemek varsa 1 tabak yemek, ya da bazen sadece meyve yiyorum. Çorba varsa 1 tabak yemekten önce 1 tabak çorba içiyorum.

Yemediğim şeyler ise: abur cubur, hamur işi, karpuz kavun, mısır, ekmek, pirinç pilavı,kızartmalar, patates,içinde şeker bulunan her türlü gıda tatlılar 3ü bir arada kahveler gibi...

Bulgur pilavı yiyorum illa pilav yiyeceksem, dışarda yiyeceğim zamanlar kalorsi düşük diye lahmacunu tercih ediyorum.

Haa arada çok sıkılırsam kaçamak da yapıyorum hani :)) Sürekli diyet nereye kadar dimi ama :))

Ha unutmadan, günde 10 bardak su içiyorum, yemekleri 4-5 saat ara ile yiyorum bir de akşam yemeğini 7-8 den önce bitiriyorum yatana kadar su dışında bir şey içmiyorum asla da bir şeyler yemiyorum.

Son düzenleme:
Hala devam eden kızlar azminize hayranım.
Ben topiği açtım ama 3 kez anca yapabildim
Twist shape aletinden sipariş verdim pazartesi geliyor artık kilo vermek ve incelmek adına son umutlarımı ona bağladım umarım bir işe yarar :)
aslında leg magic alıcaktım ikisinin arasında kaldım ama sonunda kararımı twist shapeden yana kullandım.
Kullanan varmı burada?

herkese merhabaaaa..

ben yeni üyeyim ve ilk mesajım bu konuya olacak :)) pazartesi insanity programına başlıyorum, devam edenler sonuçlardan memnunlarmı. youtube da baya araştırdım before after videoları çok etkileyici ama insan pek inanamıo böyle kısa sürede büyük sonuçlar vadeden şeylere. sanırım en iyisi bi an önce başlayıp sonuçları kendi gözlerimle görmek.. yine de memnun kalanların, devam edenlerin yorumları olursa çok mutlu olurum :))

twist and shape bende var çok da seviyorum ama işte sıkılgan bi yapım olduğu için çoook uzun devam edemiyorum. yine de kullandığım süre içinde hiç terleyemeyen ben 10 dk sonra şıpır şıpır terlediğimi biliyorum. adım mesafelerini kısa ve hızı yüksek tutarak ve 5-10 dk da bir en fazla 20 saniye mola vererek en az 25 dk yaparım formda olduğum zamanlar. yılmayıp düzenli devam edersen memnun kalırsın bence :)) unutmuştum ne zamandır çünkü açık havada terleme eşofmanıyla yaptığım yürüyüşler daha keyifli geliyo bu aralar :))

eğer gerçekten o videodakiler gibi sonuç almak istiyorsan kesinlikle diyet yapmalısın. Burda yapan bir sürü arkadaş vardı ben dahil diyetsiz bir gram kilo veremedik. Ben diyete başladım anca o şekilde iki kilo gidebildi. Onda da çok sıkı bir diyet yapmıyorum. Ama güzel bir sıkılaşma oldu, vücut daha da güzelleşiyor insanity ile.
Gunaydin Herkese

Dunku fit testen sonra sirtim tutulmus biraz
Sizin ilk gununuz nasilsi ?
Normal bu, ilk hafta her yerin ağrır hatta yürümekte güçlük çekebilirsin 2. haftaya başlayınca geçer hepsi.

Ben bu programin cok zor olacagini tahmin ediyordum - cok sasirmadim bu yuzden Denemem. Bugun tekrar fit test yapacagim ki programa yarin baslayayim ve pazarlari rest gunum olsun.
Sen ne zaman yapiyordun rest gununu?

Ben bu programin cok zor olacagini tahmin ediyordum - cok sasirmadim bu yuzden Denemem. Bugun tekrar fit test yapacagim ki programa yarin baslayayim ve pazarlari rest gunum olsun.
Sen ne zaman yapiyordun rest gununu?
ben pazarları yapıyorum pazartesi başladım yani bugün yatıştayım :))

kullanım önerilerini dikkate alacağım teşekkürler :)
sende nasıl etkileri oldu twist and shapein? bacakları ve basenleri inceltiyormu? benim için en önemlisi bu çünkü :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…