Insanity Workout "60 günde mükemmel vücut garantili!!"

Son düzenleme:
oooofffff ben pes ettim kızlar hata veriyo yeterli disk alanı yok diye temizliyorum yine aynı neyse bende elimdekilerle yetinicem artık.Çok zorluyo belli bu tempoya ayak uydurmak güç efor ve enerji istiyo izlediğim kadarıyla.

Veee bugün başladım.
1.gün Fit Testi az önce bitirdim
benmi onu bitirdim omu beni bitirdi emin değilim. Spora başlamadan önce üşüyodum şimdi su içindeyim.
Onların yaptıklarının yarısı kadarını bile yapamadım ama olsun zamanla sayı çoğalıcak. Zaten fit testin amacıda bu zaman içerisinde aynı hareketleri kaç tekrar yükseltebiliceğini görmek.
Yarın sırada 2. bölüm Cardio Circuit var. Bakalım o nasıl olucak

Nasil agrilar acilar icinde uyuduysam extra aciyla uyandim brazili eklememeliydim galiba ustune tiffany yaptim bidE bacaklar Popo yaniyo anam bu ne beee birakin 2.gun hareketlerni yaPmYi oturamiyorum bile naapmisim ben oyle vay bee pestilim cikmisss ama yapcm 2.sinide

Zahiri,
upload etme işine ne diyosun? bu tarz sitelerden birine yüklesen videoyu da biz de oradan indirsek?

2.gün tamamlandı.. çok eglendim bide 3 set yapmasa da kalbim yerinden çıkmasa çok iyi olurdu

canım bende 14 video var bubble da 10 kayra 16 hangisi doğru ama? bilsem de upload etsem.. denerim ben ama önce sen benim dediğimi denedinmi? torrent indir sonra google dan torrent insanity workout diye bi arat bakalım link bulamazsan yine ben yardımcı olmaya çalışırım

Insanity Workout - Extreme Home Workout DVD - Insanity Workout Reviews - beachbody.com

burdan bakabilirsiniz İnsanity 10 cd.
belki siz deluxe olanını falan indirmişsinizdir.
16 cd ne varki acaba :44:

evet kayranın indirdiği deluxe yani linkte öyle yazıyo. Aradaki fark ne ki? Deluxe daha üst level mi yani?

şimdi,
yaptığım araştırmalara göre, insanity ile insanity deluxe arasında ana videolar bazında bi fark yok. Kısaca kayracığım boşu boşuna indirmemişsin Deluxe olan ilave olarak 3bonus dvd daha içeriyor. Zaten zor ama alın size daha da zoru demiş bi nevi. Öğrendiğim kadarıyla o ilave 3 videonun isimleri :
1) Max interval sports training
2) Insane abs
3) Free Upper Body Weighted Workout

bu da deluxe ait tanıtıım yazısını download edebileceğiniz link : Insanity Deluxe package: Shaun T's Insanity Workout 13 DVDs US Version

şimdi bu deluxe'un toplamda 13 DVD olması gerekiyor bu durumda. Ama kayra sen 16 indirmiştin:44:
Acaba o dosyalardan bazıları, yeme planı (nutrition plan) workout calender ve work out page olabilir mi? Eğer öylese tüm gerekli dosyalar elinde mevcut demektir. Eğer yok ise,

workout calender (çalışma takvimi) hangi gün hangi dvd yapılacağını gösterir takvimi buradan inderebilirsin. Hatta diğer ihtiyacın olan tüm dökümanları da bu sitede bulabilirsin.

Insanity Workout Calendar

araştırmalarım devam edecek

Araştırmalarıma nokta koydum kayracığım senin 16 dosyadan oluşan program doğru INSANITY
Olması gereken içerik de aşağıdaki gibi ;

Disc 1 - Dig Deeper & Fit Test - Shaun T put your body to the test to see what you are made of.

Disc 2 - Plyometric Cardio Circuit - Burn fat with intervals of intense lower-body plyo and sweat-inducing cardio

Disc 3 - Cardio Power & Resistance - Build lean muscle and upper-body definition with strength-training and power moves.

Disc 4 - Cardio Recovery - Shaun goes easier on you once a week so you're ready for the next round.

Disc 5 - Pure Cardio & Abs - Skip the intervals�this nonstop cardio workout is all extreme.

Disc 6 - Cardio Abs - Do explosive intervals of cardio and core moves for rock-hard abs.

Disc 7 - Core Cardio & Balance - Take a break after month 1 and gear up for month 2 with this workout.

Disc 8 - Max Interval Circuit - The interval circuit that's more intense than anything you've ever done before.

Disc 9 - Max Interval Plyo - Push your legs 'til they beg for mercy with power and plyo, all at your MAX.

Disc 10 - Max Cardio Conditioning & Abs - Get pushed to your limit with this extreme cardio workout.

Bonus Insanity DVDs with Deluxe Package
Bonus Disc 1 - Max Interval Sports Training - Interval workouts designed for elite athletes.

Bonus Disc 2 - Insane Abs - That six-pack was just the beginning. When you do this intense ab routine, you're going to find muscles you never knew you had.

Bonus Disc 3 - Upper Body Weighted Workout - Because even Shaun T lifts weights on occasion! Go one on one with Shaun to work your entire upper body�chest, back, arms, and shoulders.

To Help Keep You On Track Insanity Comes With
**Elite Nutrition Plan Designed to fuel your body for these intense workouts.

**Fitness GuideShort and to the point. It's just the information you need. We want you working out�not reading.

**INSANITY Calendar Organized into month 1 & month 2 to track your progress, set workout goals, and keep you motivated.

Kiz sana helal olsun

süpersinn!!

ama şöyle bu durum varki şahane yakışıklıp) antrenörümüz Shaun t bey takvime eklemmemiş o bonusları.. yani adamın oluşturduğu aylık çalışma programları bonusları içermiyo yada benim calendar yanlış

takvimi tam incelemedim, şöyle üstün körü bi baktım. Ama eklememesi normal. Bence senin calender doğrudur.
Ne de olsa bonus video onlar. Zaten ana program ile tüm vücut mükemmel bi şekle girecek, ekstralarla kimse uğraşmak istemez bence. En azından ben de istemem

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…