Insanity Workout "60 günde mükemmel vücut garantili!!"

MFP isimli yabancı bi forumda insanity yapanların yorumlarını okuyorum, öncesi sonrası fotoğraflarına bakıyorum.Bugünümü insanitye ayırdım desem abartmış olmam inanın. İnanılmaz değişim yaşamış herkes. Hele şu kızın aynı kişi olduğundan bile şüphelenerek baktım.

Eklentiler

• $beforecollage.jpg
    $beforecollage.jpg
    71,9 KB · Görüntüleme: 140
  • $goalw.jpg
    $goalw.jpg
    41,3 KB · Görüntüleme: 126
Ben sadece takvimi indirebildim :KK50: forum donanımdaki elemanlarda oraya eklemişler .

Egzersizi indiremedim bir türlü :KK43: sürekli hata veriyor ,torrentden indirme yarıda kalıyor :KK50: offffffff ne iş anlamadım .Eve gidince tekrardan bir deneyeceğim .

1- dig deeper COPY
2-dig deeper
3- fit test
4-"pylometric cardio circuit
5-cardiyo power resistant
6-cardiyo recovery
7-pure cardiyo
8-cardiyo abs
9-core cardiyo balance
10-max interval circuit
11-max interval plyo
12-max cardiyo conditioning
13max recovery
14 insane abs
15 - Max Interval Sports Training
16- Upper Body Weight Training-

indirilenler sırasıyla böyle anladığım kadarıyla faladan videom var

Son düzenleme:
aynını eklemişim silemedim........... neyse bir tane daha takvim var 1 de yemek listesi vat.. onlar büyük eklenmiyor... peki ben bu takvimemi uyacağım

Son düzenleme:
benim torrentim yok, hatta indirebilme ihtimalim bile yok:KK53:

bana bir flash bellek yollayabilirmisin... 10 gb lik

ben bugün fit test i yaptım inşallah doğru yaptım... 25 dakika sürdü... hareketler zor değildi ama yorulduğum icin eksik yaptım bazı hareketleri............ ama sonuna kadar yaptım ... onlar 10 yaptıysa ben 7 yaptım mesela

bana bir flash bellek yollayabilirmisin... 10 gb lik

ben bugün fit test i yaptım inşallah doğru yaptım... 25 dakika sürdü... hareketler zor değildi ama yorulduğum icin eksik yaptım bazı hareketleri............ ama sonuna kadar yaptım ... onlar 10 yaptıysa ben 7 yaptım mesela

kaç gb 8 mi? anladığım kadarıyla parça parça zaten. 3 dvd ye sığmamı?

yada parçalar kaçar mb yada gb?

Son düzenleme:
kayracım,

kardeşimden rica ettim, indirmeyi deneyecek senin linklerden...Eğer yapamaz ise seninle irtibata geçicem :KK66: Samimiyetin ve iyi niyetin için teşekkürler canımm.

Sen ne yaptın başladın mı?
Ben akşam eşimi ikna ettim..İkimiz birlikte başlayalım dedim, tamam dedi :)) En azından birbirimizden güç alırız:KK4:

kayracım,

kardeşimden rica ettim, indirmeyi deneyecek senin linklerden...Eğer yapamaz ise seninle irtibata geçicem :KK66: Samimiyetin ve iyi niyetin için teşekkürler canımm.

Sen ne yaptın başladın mı?
Ben akşam eşimi ikna ettim..İkimiz birlikte başlayalım dedim, tamam dedi :)) En azından birbirimizden güç alırız:KK4:

beni de alın aranıza ben koca göbekli kaldım:KK14: eşini bile ikna ettin vallahi helal :KK42: anam birazda bana ver şu gazı :KK34:

kayracım selam; arkadaşım ogltkn teşekkür ettiyse bende ederim ...sürü pisokolejisi var bende:KK1::KK1::KK1:

ha tekirdağlı sen son kez kargo yap söz başlıyacağım:)))) 60 günde heryerim manken gibi olur mu?????????

Son düzenleme:
Jelesec'im, ajanım benim beğen yapıp kaçma hemen..
gel sen de arkadaş ol bana, yapalım beraber?

demiştim ama sonraki yazdığını bu mesajı gönderince gördüm :)) ve şu an gülmekten gözümden yaş geldi :)) sende sürü psikolojisi olsa benimle çoktaan 30ds yapardın. Ama bak gel bunu birlikte yapalım..inan 2 ayda en az 15kg vereceksin !

Son düzenleme:
Jelesec'im, ajanım benim beğen yapıp kaçma hemen..
gel sen de arkadaş ol bana, yapalım beraber?

tamam yapalım:KK19: anam ben ne indirmeden nede bindirmeden anlıyorum...sen beni tanıyorsun bu konularda fazlaca cahilim ,oğlana parada kaptırmam battım:KK9: sen indirir al dersen pek bi kıymete geçer :KK6:

Kızlar çabalarınız için hepinize teşekkürler inşallah indirebilirsiniz hepiniz :nazar:
dün akşam yapamadım çünkü hasta gibiydimm halsiz ve uykusuzdum eve gider gitmez uyudum.
Artık 2. günümü bugün yapacağım program kaymış oldu ama yapacak bişey yok..

başladınmı indirmeye? kayranın linkten mi?

evet kayranın linkten indiriyorum. bilgisayar benim değil ama dvd falan bi şekilde aktarıp eve götürmeye çalışacam :)) kuzenimin bilgisayarına torrent kurdum ya meraktan :KK1: %15 inmiş bu arada

Son düzenleme:
Kızlar çabalarınız için hepinize teşekkürler inşallah indirebilirsiniz hepiniz :nazar:
dün akşam yapamadım çünkü hasta gibiydimm halsiz ve uykusuzdum eve gider gitmez uyudum.
Artık 2. günümü bugün yapacağım program kaymış oldu ama yapacak bişey yok..

geçmişler olsun:KK71: bir iki günden birşeycikler olmaz...

tamam yapalım:KK19: anam ben ne indirmeden nede bindirmeden anlıyorum...sen beni tanıyorsun bu konularda fazlaca cahilim ,oğlana parada kaptırmam battım:KK9: sen indirir al dersen pek bi kıymete geçer :KK6:

senin oğlan bunu indirmek için en az 100TL ister :)) 12 saat sürüyomuş inmesi. Ben,küçük kardeşimden rica ettim indirmeyi denicek, eğer yaparsa dvd ye yazdırıp gönderirim (gerçi kayra dvd'ye aktarmış ama dvd den çalışmamış), en kötü ihtimal istanbula gelirken flash bellekle yanımda getiririm, senin laptoba aktarırız :KK66: ama yapacaksın, yoruldum, tutuldum, aman çoook zor demek yok !

Tamam mı? :KK4::KK4::KK4::KK4: (bu ikonu özellikle seçtim, biri diğerini sürüklüyo, sürü psikolojisi yaneee:KK51:)

X