Evvet gelelim sporumuza...
Bugün max30 2. Ay 2. Gün MAX OUT POWER ı yaptım.
Anam Seda sen bu programı hiç görme kızzz :))
10. Dakikadan sonra hep yerdesin. Kollarım koptu anam. Aslında Tabata Power gibi ama hareketlerin hepsini az çok değiştirmiş. Tabata tarzı gene 30 sn ye hızlı 30 sn dinlenme 30 sn tekrar devam .. Şeklinde... Zor olsada zevkle acı çeke çeke sonuna kadar bitirdim Şükürler olsun :)
Sonrasında da 10 day flexbilty Challenge 5. Gün esnemeyi ekledim. Bütün zor hareketleri yaptı kız . Bide yırtık kilotlu çorap ve ve ayağına ayrıca yırtık çorap giymiş , ula kızım kamera çekiyooo aloo az dikkatli giyin !! Onada gülesim geldi. Komplex diye bişey yok insanlarda gördüğünüz gibi, kıyafete falan takılmayıp işlerine bakıyorlar. Ama kilotlu çorabın tam apış arası yırtılmış yaa kamara buzlamış bazı yerlerde... Neyse işde ısınmadan yapılamazdı direk ayakları baştan ileri ye atarak başladı programa, ısınmış olmasa insan yapamaz... Ama iyi geldi vücudumda bi rahatlama dinlenme oldu ...
Şimdi tekrar bi yeşilçay içiyorum. Kahvem bitmiş evde ya, filtre kahve makinasınıda epeydir kullanmıyorum.. Tozu gitsin diye bi başdan aşagı yıkamak lazım üşendim.. Yeşilçaya devam ...