Yok yok şekerim 30 dk, benim bugün normalde Pulse günümdü ondan Pulse' yide ekledim sonuna :)2. ay videoları daha mı uzun anlamadım? amaniiin 30 dk'ya zor dayanıyorum ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok yok şekerim 30 dk, benim bugün normalde Pulse günümdü ondan Pulse' yide ekledim sonuna :)2. ay videoları daha mı uzun anlamadım? amaniiin 30 dk'ya zor dayanıyorum ben
Kesinlikle kasların artıyordur canım, endişelenme zaten fazla verilecek kilon yok yağları kasa çevirmeye çalışıyorsun daha ne :)iyi akşamlar kızlar,
ben de şu an tabata power'ı bitirdim. çok enerjik başladığım için bugün spora, rahat bir antrenman oldu benim için
ya da bilmiyorum, sanırım yavaştan kondisyonu toparlamaya başladım çok şükür
hemen kardiyo saati ölçümlerimi de vereyim;
soğuma ile birlikte toplam 35 dk'da,
220 kalori,
10 gr. da yağ yakımı oldu.
ama kilo vermem durdu benim sporla birlikte ilginç bir şekilde, bunu yağları yakıp kasları kazanıyorum olarak varsaymak istiyorum. umarım öyledir yani
Yok yok şekerim 30 dk, benim bugün normalde Pulse günümdü ondan Pulse' yide ekledim sonuna :)
Kesinlikle kasların artıyordur canım, endişelenme zaten fazla verilecek kilon yok yağları kasa çevirmeye çalışıyorsun daha ne :)
Yap yap canısı esnemede çok iyi geliyor, sevdim bende. Bugün ekliyemedim Pulse girince araya. Normalde gece yapardım ama bu gece çalışıcam vakit ayıramıycam heralde, yarına artık inş eklerim diye düşünüyorum.hıı, iyi madem. dedim eyvah, nasıl yapacağız biz uzun uzun ben de biraz dinlendikten sonra esneme çalışmamı yapayım bari :)
umarım öylediiiir ! ben de öyle düşünmek istiyorum. bunu ancak diyetisyene gidebilirsem inşallah o zaman detaylı öğrenebilirim.
aç olduğum için yemek aramadim ki uyuzlugum tuttu yine iyi frenledim bunlar ne ki yani önceki halime göre:) bu arada bu haftayi da tamamlayim da sonra karar vereyim tamamTatlı şeyler yersen iştahının önüne geçemezsin kuzum.fazla değil gerçi yediklerin. Yumurta omlet falan yap kendine..peynir tırtıkla... Tok olursan iştahında olmaz. Sen hala ikna olmamışsın yeteceğine... Bak bir hafta tek max30 da kal.. Bak bir duruma bir hafta sonra karar ver ek program yapıp yapmıyacagına bence? Bence YETERRR!!!
Evdeki tartılar yağ kas oranını gösteriyor ya bana inandırıcı gelmiyor hiç. Siz ne düşünüyorsunuz kızlar bu konuda...
cize programıni diyorsun dimi biraz süresi uzun onun ama oda etkiliymis hatta shaun bi röportajinda söylemiş adamin biri 15kilo vermiş onunla hemde tekerlekli sandalye kullanan engelli biriymişayyyy. çok mutluyum iyi ki varsınız. bi günde yarım kilo gidiyor ya.... Orda birilerinin daha nefes nefese kaldığını bilmek mutluluk verici valla bu insanity bitsin. Shaun T ' nin nesi varsa yapcam. hip hop abs varmış onu denediniz mi? Dans ettirerek karın yaktırıyo
bende katılıyorum arkidişime. Bi hevesle başlıyoruz sonra demotive olup, gözünde büyütüp, bezginlik hissedip bırakma ihtimalin daha yüksek. Yavaştan başla. 21 gün içinde zaten alışkanlık haline geliyor. Sonra istesende bırakamazsın. Bi eksiklik hissedersinTatlı şeyler yersen iştahının önüne geçemezsin kuzum.fazla değil gerçi yediklerin. Yumurta omlet falan yap kendine..peynir tırtıkla... Tok olursan iştahında olmaz. Sen hala ikna olmamışsın yeteceğine... Bak bir hafta tek max30 da kal.. Bak bir duruma bir hafta sonra karar ver ek program yapıp yapmıyacagına bence? Bence YETERRR!!!
Yarım kilo süpersin bebek yaaaheyy Maşallah aslında kaçamak yapmazsam bende günde 500 gr veriyorum. İşde arada yapılan kacamaklar insanı hep geriye atıyor, aman hızlanmışken sen ben gibi kaçamak yapma şekerim:)ayyyy. çok mutluyum iyi ki varsınız. bi günde yarım kilo gidiyor ya.... Orda birilerinin daha nefes nefese kaldığını bilmek mutluluk verici valla bu insanity bitsin. Shaun T ' nin nesi varsa yapcam. hip hop abs varmış onu denediniz mi? Dans ettirerek karın yaktırıyo
daha pahalı daha benim diyetisyenin ki 15bin lira. kolunda bacağında kaçar gram yağ var onu bile söylüyorcanım bence çok mantıklı değil. Profesyonel makinalar eşşek kadar oluyor. Madem o kadar ucuz bi teknoloji var neden spor salonları ya da diyetisyenler kocaman kocaman makinaları kullansın. 3000 tl civarında fiyatları.
cize programıni diyorsun dimi biraz süresi uzun onun ama oda etkiliymis hatta shaun bi röportajinda söylemiş adamin biri 15kilo vermiş onunla hemde tekerlekli sandalye kullanan engelli biriymiş
Seni aburcuburcu seni :) tamam bu hafta böyle bir dene bakalım kuzumaç olduğum için yemek aramadim ki uyuzlugum tuttu yine iyi frenledim bunlar ne ki yani önceki halime göre:) bu arada bu haftayi da tamamlayim da sonra karar vereyim tamam
gün içinde çok hareketsizim ben o yüzden yetmezmis gibi geliyor ya o yüzden bu dusuncelerbende katılıyorum arkidişime. Bi hevesle başlıyoruz sonra demotive olup, gözünde büyütüp, bezginlik hissedip bırakma ihtimalin daha yüksek. Yavaştan başla. 21 gün içinde zaten alışkanlık haline geliyor. Sonra istesende bırakamazsın. Bi eksiklik hissedersin
Cize farklı galiba ama tamda emin değilim tatlım, bide Allısym adını yanlış yazmış olabilirim. Öyle bir çalışması var. Ağırlıklarla falan . İncelemek lazım belkide p90x yerine buna geçeriz ...cize programıni diyorsun dimi biraz süresi uzun onun ama oda etkiliymis hatta shaun bi röportajinda söylemiş adamin biri 15kilo vermiş onunla hemde tekerlekli sandalye kullanan engelli biriymiş
aynı şey diye biliyorum ama bi daha bakayım 4dvd lik bir program çünkü video isimleri de olabilir oyok canım direk ''hip hop abs'' diye geçiyor. Acaba aynı şey mi ki?
Aynen 21 gün sonra alışkanlık yapıyor, spor yapmadan duramıyorsun. Kendimize yatırım yapıyoruz kızlar.bende katılıyorum arkidişime. Bi hevesle başlıyoruz sonra demotive olup, gözünde büyütüp, bezginlik hissedip bırakma ihtimalin daha yüksek. Yavaştan başla. 21 gün içinde zaten alışkanlık haline geliyor. Sonra istesende bırakamazsın. Bi eksiklik hissedersin
Yarım kilo süpersin bebek yaaaheyy Maşallah aslında kaçamak yapmazsam bende günde 500 gr veriyorum. İşde arada yapılan kacamaklar insanı hep geriye atıyor, aman hızlanmışken sen ben gibi kaçamak yapma şekerim:)
Kız Max30 a gel daha etkili ınsanıty bitince. Hip hop Abs yi duydum bi kere izlemişdim hatta ama hiç yapmadım canısı.. Bizde tüm kasların harıl harıl çalışıyor... Sıraya Max30 u al. Kolayca yaparsın sen bebişim:)
Demi ya.. Ben zaten inanmadım benim evdeki salak demiyim şimdi günde 10 kere tartılıyorum alınmasın yağ oranımı bir ay önce 13 gösteriyordu:) kafasına göre sallıyor :)canım bence çok mantıklı değil. Profesyonel makinalar eşşek kadar oluyor. Madem o kadar ucuz bi teknoloji var neden spor salonları ya da diyetisyenler kocaman kocaman makinaları kullansın. 3000 tl civarında fiyatları.