- 31 Ağustos 2012
- 21.726
- 35.029
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk sayfada link var canım, oradan bak. Kolay yapan kişiye uyabilirsin aslında.. Birde orjinalinden bak hepen hepsini tam yapman gerekmiyor..İnceledim ama vudeolari dogru duzgun bulamadim orjinallerini baskalarinin videolari var
Ve ben spora yeni baslayacagim icin hareketler fazla zor geldi.
Ben en iyisi gunluk program yapip leslie ile devam edeyim.
Sizlere kolay gelsin
kızz bittimi spor hemencik geri geldin kaçamak mı yaptın zıplaya zıplaya mı yaptın naptınİlk sayfada link var canım, oradan bak. Kolay yapan kişiye uyabilirsin aslında.. Birde orjinalinden bak hepen hepsini tam yapman gerekmiyor..
valla zayıflamak ıstıyorsak azimli olcz ben yapamam demıycez benım yapamıycagım hıc bısı yok dıcezazmetcez basarcaz ve zayıf ve fıt hatunlar olacaz hadı bakalımmm devam devammm durmak yokkk ben evımıde temzıledım shun t nın ustune sıra azcık gobek atmaktaKız çilek bi öpüüümm seni gel, bak azmin arkadaşlarınıda cesaretlendirdii... Herkülüm benimmm
Yok kızz o anda daha başlıyamamışdım tlf falan gelmişdi, ondan sonra başladım şekerim :))kızz bittimi spor hemencik geri geldin kaçamak mı yaptın zıplaya zıplaya mı yaptın naptın
Bak bak Maşallah hızlı kedime ya enerji görsün hatunlar böylevalla zayıflamak ıstıyorsak azimli olcz ben yapamam demıycez benım yapamıycagım hıc bısı yok dıcezazmetcez basarcaz ve zayıf ve fıt hatunlar olacaz hadı bakalımmm devam devammm durmak yokkk ben evımıde temzıledım shun t nın ustune sıra azcık gobek atmakta
Bebeğim gün içindeki tartıda kilon fazla çıkar her zaman endişelenme, sabah aç karnına wc ye gittikten sonra iç çamaşırlarınla tartılacaksın. Sonra yemek yiyoruz su çay kahve bisürü şey bide kıafet üzerinde oluyor insanın. Spordan sonra tartılıncada fazla çıkıyor insan kaslar şişiyor su topluyoruz çünkü...kızlar ben tartıya çıktım az once bıde ne goreyım 73 oha dedım ne oluyo odum patladı sonra aklıma geldıkı yarım saattır ust uste su ıcıyorum 2 lıtre ıcmısımdır ustunede tartılınca korktum valla
dur sana yediklerimi yazayim da yenmis miyim sen karar ver iki adet keçi boynuzu 20tane beyaz leblebi yarım yemek kaşığı kadar kuru üzüm üstüne de 1.5tatlı kaşığı fistik ezmesi biri beni durdursun modundayim az önce tartıya çıkmak gibi bir hata da ben yaptım şoka girdim yine yarım saat bana yetmeyecek onu anladım gün içinde çok hareketsiz kalıyorum çünkü iki kez üst üste de max çok ağır olur kararsizim bilmiyorumBetülüm kıymatlım yendin mi iştahını kuzumm .. Bide az buluyordun ya max30 u ne karar verdin ? Başka birşey ekleyecek misin yoksa yeteceğine ikna oldun mu tatlım?
Tatlı şeyler yersen iştahının önüne geçemezsin kuzum.fazla değil gerçi yediklerin. Yumurta omlet falan yap kendine..peynir tırtıkla... Tok olursan iştahında olmaz. Sen hala ikna olmamışsın yeteceğine... Bak bir hafta tek max30 da kal.. Bak bir duruma bir hafta sonra karar ver ek program yapıp yapmıyacagına bence? Bence YETERRR!!!dur sana yediklerimi yazayim da yenmis miyim sen karar ver iki adet keçi boynuzu 20tane beyaz leblebi yarım yemek kaşığı kadar kuru üzüm üstüne de 1.5tatlı kaşığı fistik ezmesi biri beni durdursun modundayim az önce tartıya çıkmak gibi bir hata da ben yaptım şoka girdim yine yarım saat bana yetmeyecek onu anladım gün içinde çok hareketsiz kalıyorum çünkü iki kez üst üste de max çok ağır olur kararsizim bilmiyorum
Elma acıktırmaz inşallah, meyve yediğinizde yanında bir iki ceviz yaa da yogurt falan yiyin. Bugün gayet güzel beslenmişsin yarın eksilere hazır ol kuzum :)Kızlar bende bugün sabah klasik kahvaltı öğlen 3 köfte yeşillik 2 bardak ayran
Ara öğün de badem, gün kurusu yedim yarım kase saymadım kaç tane diye şimdi de Bi yeşil elma
Akşama da inşallah ıspanak yicem yoğurtla
İnşallahhElma acıktırmaz inşallah, meyve yediğinizde yanında bir iki ceviz yaa da yogurt falan yiyin. Bugün gayet güzel beslenmişsin yarın eksilere hazır ol kuzum :)
Aynen valla boşuna korktum :)Bebeğim gün içindeki tartıda kilon fazla çıkar her zaman endişelenme, sabah aç karnına wc ye gittikten sonra iç çamaşırlarınla tartılacaksın. Sonra yemek yiyoruz su çay kahve bisürü şey bide kıafet üzerinde oluyor insanın. Spordan sonra tartılıncada fazla çıkıyor insan kaslar şişiyor su topluyoruz çünkü...
hele zıplayıpta ellerını dızlerıne vuruyorlar yaa o kısımda çok eglendım çunku yapabıldıgımı fark ettım kalk kız kalk bende usenıyordum korkuyordum baslyınca umdugumdan farklı gectı
Kızlar bende 2. Ayın 1. Hafta1 . Gün MAX OUT CARDIO' yu ve arkasından PULSE yaptım.
İkinci aya geçtim heyoo heyoo
Fazla zor değil kızlar birinci aydan biraz farklı hareketler çok az değiştirerek hemen hemen aynı hareketler yanii . Bugünkü program daha çok hoplama zıplama , yer hareketleri fazla değildi. Hatta çogu hareketi neredeyse sonuna kadar yaptım, 25. Dk kadar. 25 dk da baktım tekrar var o arada 20 şerden iki set süpermen ekledim, en son hareketlerine yetişdim. En sonunda acayip coşturuyor adam ya, özleyin beni der gibi yapıyor resmen :) son harekette kolay ama acayip karın çalıştırıyor, hiç tahmin etmezdim öyle bir hareket karın çalıştırsın...resmini atarım az sonra...