- 29 Ocak 2016
- 547
- 915
- 34
ayıp olur yazacaktim pardonhee haklısın onların yanında da hop zıp ayıp ol bu arada dayak yemiş gibiyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayıp olur yazacaktim pardonhee haklısın onların yanında da hop zıp ayıp ol bu arada dayak yemiş gibiyim
canım kahvaltı hazırla yemek yap zaten vakit kalmıyoki hoplamaya zıplamaya, geçen hafta bende öyleydim dayak yemiş gibi, bakalım bu hafta beni neler bekliyohee haklısın onların yanında da hop zıp ayıp ol bu arada dayak yemiş gibiyim
Yarına açılırsın, ben ilk ayın son haftasında bile zorlandım hemen hepsinde kuzum, olsun kolay gelirse vücut alışmış oluyor ve etkisi daha az oluyor. Yılmak yok devam canlarım :))iyi günler çıtır kızlar :) tabata power bitti ama kondisyon iyi olacağına sanki daha da ağırlastim kollarim tutmuyor bacaklar tutmuyor
Güzel gelişmeler bekliyor inşallah tatlım, acı çekerken zevk alacaksın kızz :))canım kahvaltı hazırla yemek yap zaten vakit kalmıyoki hoplamaya zıplamaya, geçen hafta bende öyleydim dayak yemiş gibi, bakalım bu hafta beni neler bekliyo
geçmiş olsun canım,sanırım tr ye gelcektin, ara vermeden devam et,nasılda gittiğin yerde yapamayacaksınBenimde bugün heryerim tutulmuş gibi, bisürü işim var kafamı meşgül ediyorlar. Acaba sporumu mu yapsam kafam dağılır diyorum... İkinci ayın ilk videosuna baktım biraz, amanınn zorluyacak gibi. Bugün Pulse günüm ama ikinci ayın ilk gününü yapıp , Pulse yi arkasına ekleyim diyorum. Yarınki restti de iptal edip 2. Ayın ikinci günüü yapayım diyorum. Gidene kadar böyle devam ediyim resti kullanmadan diye düşündüm, bakalım nasıl yapıcam...bi uyku sersemliği var hava kapalı ondan mıdır nedir, vurup kafayı yatasım var haa :)) işleride rüyamda hallederim artık :)
vücudunu çok yorma istersen abla hasta olursun allah korusunBenimde bugün heryerim tutulmuş gibi, bisürü işim var kafamı meşgül ediyorlar. Acaba sporumu mu yapsam kafam dağılır diyorum... İkinci ayın ilk videosuna baktım biraz, amanınn zorluyacak gibi. Bugün Pulse günüm ama ikinci ayın ilk gününü yapıp , Pulse yi arkasına ekleyim diyorum. Yarınki restti de iptal edip 2. Ayın ikinci günüü yapayım diyorum. Gidene kadar böyle devam ediyim resti kullanmadan diye düşündüm, bakalım nasıl yapıcam...bi uyku sersemliği var hava kapalı ondan mıdır nedir, vurup kafayı yatasım var haa :)) işleride rüyamda hallederim artık :)
ben cesaret edıpte baslayamadım daha =)iyi günler çıtır kızlar :) tabata power bitti ama kondisyon iyi olacağına sanki daha da ağırlastim kollarim tutmuyor bacaklar tutmuyor
yeni geldim kendime bende bunu akşam yapıp direk yatağa girmek lazım delilsiz uyutur adamıben cesaret edıpte baslayamadım daha =)
Bende öyle düşündüm Tr de yapamıycam bari gitmeden yapabildiğim kadar yapıyım diyorum:)geçmiş olsun canım,sanırım tr ye gelcektin, ara vermeden devam et,nasılda gittiğin yerde yapamayacaksın
Düşündüğün için sağol bebeğim. Olmam inş. Tatlım spor yapmak bana kendimi iyi hissettiriuor aksine, orada da yaparmışım ben , bizimkiler kafayı yemiş bizim kız derler heralde :)vücudunu çok yorma istersen abla hasta olursun allah korusun
Kız çilek , şimdi çilek bana sopa sallar kendine gel der, diye düşünmüşdüm. Kendiside benden farklı değilmiş bugün :) hadi yap sporunu bakiim :)ben cesaret edıpte baslayamadım daha =)
Bazen de uykuyu açıyor gece yapınca bana çok olmuşdur. Enerji patlaması yaşatıyor sonrasında bende :)yeni geldim kendime bende bunu akşam yapıp direk yatağa girmek lazım delilsiz uyutur adamı
inanamıyorum yaaa cesaret edıpte korkuma yapamıyordum kendıne gell çilek dedım kalktım tabata powerı yaptımmm kızlaarrr çok mutluyum lannn okadar rahat okadr zevklı gectıkı bıttıgıne çok uzuldum ne oldugunu anlamadan bıtı valla kondısyonum okdr ıyıdıkı sadece son 5 dk kolay olana uydum kalbım durcak zannttmKız çilek , şimdi çilek bana sopa sallar kendine gel der, diye düşünmüşdüm. Kendiside benden farklı değilmiş bugün :) hadi yap sporunu bakiim :)
allah allahhhh yaparsın kız pes etmeKızlar ya ben açım videoyu yapıyordum 3. Dk.snda pes ettim, baştan başladığımdan beter oldum ya, niye böyle oldu anlamadım:
Sonra niyeti bozdum zumbada geçtim 1 saat zevkle isteyerek ve bollca terleterek Zumba yaptım, yarım saat insanty max yapıp zorlanıp tıkanıcağıma bir saat Zumba yaptım ve 600 cal yaktım.
İnsanty beni çok zorluyor hergün strese giriyorum bıraktım bırakıcam valla
hey masallah az bana da gönder o enerji deninanamıyorum yaaa cesaret edıpte korkuma yapamıyordum kendıne gell çilek dedım kalktım tabata powerı yaptımmm kızlaarrr çok mutluyum lannn okadar rahat okadr zevklı gectıkı bıttıgıne çok uzuldum ne oldugunu anlamadan bıtı valla kondısyonum okdr ıyıdıkı sadece son 5 dk kolay olana uydum kalbım durcak zannttm
Diyecektim ki şu çileğin yazdıklarını okuyunca vazgeçtim yapacam, o yapıyorsa ben dinden yaparım heheKızlar ya ben açım videoyu yapıyordum 3. Dk.snda pes ettim, baştan başladığımdan beter oldum ya, niye böyle oldu anlamadım:
Sonra niyeti bozdum zumbada geçtim 1 saat zevkle isteyerek ve bollca terleterek Zumba yaptım, yarım saat insanty max yapıp zorlanıp tıkanıcağıma bir saat Zumba yaptım ve 600 cal yaktım.
Kızlar ya ben açım videoyu yapıyordum 3. Dk.snda pes ettim, baştan başladığımdan beter oldum ya, niye böyle oldu anlamadım: