Süper kuzum. Daha bir hafta oldu düşün, iki ayda neler olacak neler pozitif olarak inşallahEki Görüntüle 1789656 Eki Görüntüle 1789657
Kızlar bugünkü cardio... Tamamdır, üzerine de güzel zıpladım ayakkabılarımla:))
Önceden bacaklarım acayip ağrıyordu şimdi baya güçlenmiş hissetmedim bile ama calori yakımım gördüğünüz üzere güzel oldu...
Bacaklarım taş gibi oldu kaslar elime geliyor ya
abla şimdi sana iki sorum var bu süperman hareketi nedu? ben onu kaçırdım mi ki :\ bilemedim ikinci soruya gelince ha bu karinun memeleri nereyedu?
Emzirirken İçmeşim. Evet sadece yoğurt . Et yemedim tavuk yedin bazen fırında balık- emzirirken de içiyord muydun yeşil çay
-öğlen yoğurt yediğin Zaman'lar sadece mi yoğurt yiyordun?
-hiç et yemedin mi peki
Kız bende Annaprerenna ' ya ilk onu sormuşdum bu kızın gögüsleri nerde diye :))) oda yağlar eridigi için baletlerin genelde gögüsleri olmuyor demişdi :)) haklı bak bi çok spor yapanların küçük genelde.. Ben spora ilk başladığımda benimkileri zapdedemiyordum hatta bikere üzerinden bişeylede bağlamısdım hahahahah :)) süperman hareketini dur resimliyim tam adı öyle mi bilmiyorum ama aklımda öyle kalmış.abla şimdi sana iki sorum var bu süperman hareketi nedu? ben onu kaçırdım mi ki :\ bilemedim ikinci soruya gelince ha bu karinun memeleri nereyedu?tam laz işi olsun bu da üç bu kadınsa ha ben neyim bilmiyorum
Esneme yi yapamadım zaten max 30 u zor yaptım benim koca evdryken yaptırmiyor yapma bugün diyip durdu ben genede yaptım ama ötekine yapamadmKızlar yazdıklarınızı okudum genel cevap yazıcam...
Sedacığım ayakkabılarını güle güle kullan kız Maşallah onunla zayıflayan çok var sen Zumbayı da mı onunla yapıyorsun , ondan senin harcadığın kaleriler uçuyor anacığım Maşallah..
Betülüm ve Çileğim rest gününden sonra evet insan zorlanıyor sanki yeni başlamış gibi oluyorsun, devam ettikçe açılıyor insan ama rest günüde kaslarımız için yapmak zorundayız. Çilekciğim sen esneme yapmadın mı bugün? Kilon iyi kız takımımızı kurtardınız hee :)
Annaperenna canım haklısın kilo vermesekde kaslarımız gelişiyor, inceliyoruz. Kaslar gelişdikce kas ağır oldugu için ağır ya da kilo vermemiz durmuş gibi bile olabilir, önemli olan zaten yağların gidip kasların artması, sen şanslısın ki diyetisyende kas yağ oranını ölçdürebileceksin. Sonuçları paylaş bakalım kas yağ farkı ne şekilde olacak bizede örnek olmuş olursun tatlım.
Sedacığım ya acaba ilaçla mens durumunu bitirsen, ilaçlar bebeğe zararlı mıdır acaba, bi doktora danışsan bu durumunu nasıl olur ki tatlım...
Ewet aynen bacaklarım ve kollarım çok sertleşti üst kol çok iyi incelmiş ölçtüm 31 Di şimdi 29Süper kuzum. Daha bir hafta oldu düşün, iki ayda neler olacak neler pozitif olarak inşallah
Aynen yarın gene aynı devam edicem hadi bu hafta sadece 1 kiloda gitse dertlenmem baya hızlı gittim çünkü :)Afiyet olsun şekerim sen hakettin o sarmaları, yarın devam dikkat etmeye ..
Heee hee verin gazı bu haftada 4 kilo gitsin 2 haftada 8 kiloBu hafta bakalım çilek kaç kilo vericek çok merakdayım :)
karına en çok friday videosu ve pulse videosu ile ağırlık veriyor ama bu bizim hissettiğimiz aslında o sınav pozisyonunda yere yatirip bacakları öne çekip arkaya geri attiklari tabi zıplayarak inşallah gözünde canlanmistir işte o direk karına hücum ediyor bide v şeklindeki sinav oda tabata strenght de varEwet aynen bacaklarım ve kollarım çok sertleşti üst kol çok iyi incelmiş ölçtüm 31 Di şimdi 29
Karna ne Zaman yoğunluk verecek acaba?
ayy bu muydu
İşte bunu hiç yapamıyorum
Evet anlatmak istediğini anladım, haklısın ama benim bu hafta bacaklarım ve kollarım daha çok çalıştı sankikarına en çok friday videosu ve pulse videosu ile ağırlık veriyor ama bu bizim hissettiğimiz aslında o sınav pozisyonunda yere yatirip bacakları öne çekip arkaya geri attiklari tabi zıplayarak inşallah gözünde canlanmistir işte o direk karına hücum ediyor bide v şeklindeki sinav oda tabata strenght de var
ben sanırım baştan alacagim bitince şimdilik öyle düşünüyorum tabi zaman ne gösterecek allah bilirKızlar max bitince hangi programa geçmeyi düşünüyorsunuz, daha çok var ama merak ettim ha birde tabi nasip olur da o güne çıkarsak...
karnın çalışsin istiyorsan plank yapabilirsinEvet anlatmak istediğini anladım, haklısın ama benim bu hafta bacaklarım ve kollarım daha çok çalıştı sanki
Ewet bire bir tam yapmak için mantıklıben sanırım baştan alacagim bitince şimdilik öyle düşünüyorum tabi zaman ne gösterecek allah bilir
ikinci ay bitince baştan mi alacaksin yoksa başka programa mi geçeceksinKızlar ben yarın PULSEsonra rest veeeeee 2.AY PROGRAMI na geçiyorum bakalım nasıl hareketler var heyecanlanıyorum haa:))