Insanity Max30 günlüğüm

" SAHİP OLDUĞUN ŞEYLER İÇİN, HERGÜN ALLAH' A YALVARAN O KADAR İNSAN VAR Kİ " bu söz bana her halimize binlerce şükretmemiz gerektiğini, bardağın boş kısmı yerine dolu kısmını görüp şükretmemiz gerektiğini tekrar tekrar hatırlatır.

Kızlar benim kilom aynı bugün ölçüleri de aldım, aslında programa asıl ben bu hafta başlıyorum geçen hafta ilk iki günü yarım yamalak yapmıştım. Birde bu hafta aşırı derecede abarttım, annemler burda olunca çok abarttm gerçekten...

Kilom aynı

Ölçülerim:
Göğüs: 104
Bel:84
Göbek:95
Üst bacak:65
Kalça:108
Üst kol(sol):29

Evde misafir hele birde anne olunca, boğazını tutabilen beri gelsin.. Annenler gidince disipline girersin kuzum üzülme, her zaman yanında değiller ki olsun o kadarcık..azimli hatunsun sen spordaki azminle kilonuda verirsin inanıyorum ben hemde hızlı gidecek bence. Kilo almaman bile sevindirici kız. Bak bana +500 çıktım hiç takmıyorum yani, +2000 de çıksam inan takmazdım, nasılsa gidecekler.. Kendimi toplamasını biliyor muyum dagıtmaların arkasından, önemli olan o, e sporumuzuda yapıyoruz çok şükür, verecez inşallah kuzum :)

Çok haklısın evet, annem yaptı yemekleri ben yedim durdum , bir arada olunca yemeklerde daha Bi tatlı oluyor...
Neyse evet haftaya cuma İstanbul'a geçecekler kız kardeşimin yanına ama bu hafta abartmıcam yeter artık ya yaz geliyor Bi silkelenmem lazım, sporumu zaten aylardır düzenli yapıyorum, yememe de dikkat etmem gerekiyor artık, yoksa biraz zor veririm ben bu 20 kiloyu

Bende kendimi takip ettim hep regl bitiminde kilo verebiliyorum neden oyle oluyoki bilgin varmi?
canım bildiğim kadarı ile regl olduğumuz zaman metabolizma hızlanıyor ödemleri atiyoruz önce ki onu da regl olabilmek için topluyoruz neyse önce ödem gidiyor ve metabolizma hızlanıyor çünkü aylık en az bir hafta kendi rutini harici iş yapıyor hormonlar hızlanıyor buda regl sonrası bizim biraz daha hızlı kilo vermemizi sağlıyor zaten sonra tekrar ödem toplamaya başlıyoruz

Çileğim, topiğimizin yüzakı kuzum sende yazda millet bize gülmesin bari kızzzbu hafta bizi Betülle sen kurtardınız kızz

kilo vermemiş olsak da sıkılaştık ki ama hem bu hafta daha iyi fark olur bence, moralleri yüksek tutalım..

ben geçen hafta pek sağlıklı beslenme olayını da yapamadım. bugünden itibaren sıkı tutucam, o yağlar yakılacak!

Kız ben 5 yıldır sadece Bi kez regl oldum biliyor musun?

Betül hangisi, o kaç kilo vermiş acaba?
birde benim görümcem de emziriyor ve regl olmuyor 78kiloydu ve şu an 69kilo üç ayda verdi sütü azalmadı. ben doğum yapmadim belki bilmeden konuşma diyebilirsin ama ona söylediğim şeyler onda ise yaradı sende dene istersen. öncelikle ekmegin beyaz ise onu tam bugday veya çavdar ile degistir kepekli değil bak o kansızlık ve kabizliga sebep olabilir, sonra canın kek börek tatlı istediği zamanlarda en masum olanlara yönel bunun için bir kaç tarif verebilirim, ekmek konusunda her öğün de senin için 2dilim yeter günlük 6dilim yapar. çok acikliyorum diyordu emzirirken bunun için de 6öğün yemeye ama az az yani sabah kahvalti 8 de ara öğün 10.30 gibi sadece 3ceviz veya 6 çiğ bademle bir 2kuru kayısı. öğlen 13 yemek yesen 8yemek kaşığı sebze veya 120-150gram arası et yemeği bu 5köfte yapar yanına 2 kasık yoğurt ve salata. öğleden sonra çok aciktin yine o zaman da iki alternatif 1. bir çay bardagi leblebi sarı beyaz farketmez 2. iki yemek kaşığı yoğurt pul biber ve yoğurt. akşam yemeği de öğlen et yediysen sebze, sebze yediysen et. gece geç yatıyorsan mesela 12 de o zaman da 9da bir çay bardagi tarçınlı süt bu şekilde sütun azalmaz. süt için ara öğün olarak kuru dut badem salatalık harika şeyler ve sütu yapan da su dur unutma 3litreyi kesin doldur günlük sonra gör bak nasıl azalıyor kilon

Harikasın valla diyetisyen gibi konuşuyorsun, ah biliyorum da ben onları Bi uygulayabilsem çikolata dururken(merci) gidip tarçınlı süt bilmem ne içemiyorum ya badem ceviz((
Ben sabahları bir dilim tam buğday ekmeği dışında ekmek yemiyorum
Hergün 3 lt su içiyorum

Ama Abur cubur çikolata kek onları kısıtlayamıyorum, kısıtlayamayınca da böyle veremiyorum işte

Aynen Can'ım evlendikten sonra birinciye hamile kaldım 2.5 yaşını geçiyordu emzirmeyi kestiğimde emzirdiğim süre boyunca da hiç olmadım mens, sonra ilaç kullandım bir kez oldum artından da ikinciye hamile kaldım, ikinci oğlum 6 aylık oldu yine hala olmadım birde sezaryen olunca böyle oluyorum...
Sizin sadece bir kez mens dönemindeki yaşadığınız tatlı krizleri, şişkinlik bende 12 ay boyunca oluyor anlıcan

Ne kadar sürede kaç kilo verdin geçmiş okuyamadım ya o kadar ilerlemiş ki sayfalar
kız abartılacak kilo vermedim bir hafta da 900gram gitti 67dim 66.1 oldum. canım cikolata yerine tarçınli süt içemiyorum dedin o zaman kakaolu iç cikolata yerine keçiboynuzu ye inan değiştirmek ne kadar zor biliyorum çünkü 4-5 paketi bir kereden yiyebilme potansiyeline sahibim ama ya ondan geçeceğiz yada kilo vermekten bu seçimm önemli olan. keçiboynuzu pekmezi kakao tam bugday unu ile yap brownini ye bir dilim bu senin yaptığın o şekerli beyaz unlu üstüne yağlı şekerli süt döktüğün kekten daha sağlıklı olur

Kızlar bugünkü cardio... Tamamdır, üzerine de güzel zıpladım ayakkabılarımla:))
Önceden bacaklarım acayip ağrıyordu şimdi baya güçlenmiş hissetmedim bile ama calori yakımım gördüğünüz üzere güzel oldu...
Bacaklarım taş gibi oldu kaslar elime geliyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…