- 20 Kasım 2014
- 3.262
- 2.587
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Millet bende 71.4 çıktım :) o değilde ben sporda daha iyi olmam gerekirken bugün çok durakladim neden acaba :/ tatil yaramadı :)
Yazdım şekerim bende )Çileğim, topiğimizin yüzakı kuzum sende yazda millet bize gülmesin bari kızzzbu hafta bizi Betülle sen kurtardınız kızz
aynı şeyi bende yaşadım hatta ulan bıraksammi ne oluyor bile dedim tatil bana da yaramadi zorlandım bugün ama bırakmadımMillet bende 71.4 çıktım :) o değilde ben sporda daha iyi olmam gerekirken bugün çok durakladim neden acaba :/ tatil yaramadı :) ölçümleri bilmiyorum ama incelmiş gibiyim pantolon bacaklari falan bollaşmıs kemerdede 2 geri takıyorum uçuyor gibiyim 1 haftada 4 kilo
Bende birakmadim ama baya durdum videonun yarısı benim tvye bakmamla geçti :)aynı şeyi bende yaşadım hatta ulan bıraksammi ne oluyor bile dedim tatil bana da yaramadi zorlandım bugün ama bırakmadım
bugün shaun bile mola verdi hatta bi ara yere oturdu bende ondan kendime normal dedim bu arada kilo için tebrik ederim sarma için de afiyet olsun haketmiştın :)Kızlar eşimin annesine geldik sarmaaaa yapmış 1 tabak sarma migdeye indi garip garip şeyler oluyor karnımda sanırım bayram ediyor
Ayyyy bir haftada 4 kilo ne demek ya mucize gibi bişey, Ayy benim başıma gelse Sevinç'ten havalara uçarım, içim içime sığmaz dünyalar benim olurMillet bende 71.4 çıktım :) o değilde ben sporda daha iyi olmam gerekirken bugün çok durakladim neden acaba :/ tatil yaramadı :) ölçümleri bilmiyorum ama incelmiş gibiyim pantolon bacaklari falan bollaşmıs kemerdede 2 geri takıyorum uçuyor gibiyim 1 haftada 4 kilo
Ben de 2 gün aradan sonra zorlandım baya, çok durdum nefesim kesildiBende birakmadim ama baya durdum videonun yarısı benim tvye bakmamla geçti :)
Teşekkür ederim valla ben spor derdine uğraşmaktan shaun a bakamiyorum napio diyebugün shaun bile mola verdi hatta bi ara yere oturdu bende ondan kendime normal dedim bu arada kilo için tebrik ederim sarma için de afiyet olsun haketmiştın :)
Valla sabah kibrit kutusu kadar peynir 2 yumurta yeşilçay oglen leri bazen tavuk bazen yoğurt bazen musli deisiyo aksamlarida sebze yemeği 4 kaşık yatarkende yoğurt pul biber limon karıştırıyorum göbek teki yağlar için eğer çok acikip dayanamicak hale gelirsem tarçınlı süt ekmek ve tatlı hiç yok 3 litrede şu böle işte :)Ayyyy bir haftada 4 kilo ne demek ya mucize gibi bişey, Ayy benim başıma gelse Sevinç'ten havalara uçarım, içim içime sığmaz dünyalar benim olur
Darısı bana inşallahhh
Kız ne yaptında 4 kilo verdin madde madde yaz bekliyorum
- emzirirken de içiyord muydun yeşil çayValla sabah kibrit kutusu kadar peynir 2 yumurta yeşilçay oglen leri bazen tavuk bazen yoğurt bazen musli deisiyo aksamlarida sebze yemeği 4 kaşık yatarkende yoğurt pul biber limon karıştırıyorum göbek teki yağlar için eğer çok acikip dayanamicak hale gelirsem tarçınlı süt ekmek ve tatlı hiç yok 3 litrede şu böle işte :)
Hahahaaaaha ayni benimki, ben farketmeden kendisi farkediyorKızlar bugün hava güneşli, dışarda vakit geçirdik Aşkımla..
Eve gelincede biraz dinlenip sporumu yapdım. 4. Hafta 5 gün FRIDAY FIGHT RD1 tamamdır. Geçen hafta çok zorlanmışdım bu programda, bu hafta o kadar zorlanmadım, tabiki çok molalarım oldu, yarısına kadar yapıyorsam hareketleri kendimi iyi hissediyorum, tamamı zaten mümkün değil.
Sonrasında da 10 day flexibility Challenge 4. Günü ekledim. Arada baglantı kesildi bekletti mekletti ama bende azmettim baglantı düzelene kadar bekledim, bitirdim. Giderek zorlaşıyor hareketler ama bende yapabildiğim kadarını yapıyorum. Bugün de 180 derece ayak açma vardı mesela ben 100 dereceyle yetindim. Süpermen hareketinide bugün 20 şerden 2 set ekledim sonuna..Eşim spor kıyafetlerimle tepinirken ben, Aşkım popona naptın dedi, bende ne olmuş dedim, yuvarlaklaşmış biçimli görünüyor çok dedi, bende aaaa hadi ya sporla işde aşkım dedim. Devam et devam et dedi ya bana .. Ben o gazla iki fazla tepindim tabii
Afiyet olsun şekerim sen hakettin o sarmaları, yarın devam dikkat etmeye ..Kızlar eşimin annesine geldik sarmaaaa yapmış 1 tabak sarma migdeye indi garip garip şeyler oluyor karnımda sanırım bayram ediyor
Bu hafta bakalım çilek kaç kilo vericek çok merakdayım :)Ayyyy bir haftada 4 kilo ne demek ya mucize gibi bişey, Ayy benim başıma gelse Sevinç'ten havalara uçarım, içim içime sığmaz dünyalar benim olur
Darısı bana inşallahhh
Kız ne yaptında 4 kilo verdin madde madde yaz bekliyorum
Olur olur ulaşılmayacak bi hedef değil inşallah tatlım.ben bu ayı düz 60la kapatmak istiyorum allahim bulutlarda dolaşıyorum