Insanity Max30 günlüğüm

Millet bende 71.4 çıktım :) o değilde ben sporda daha iyi olmam gerekirken bugün çok durakladim neden acaba :/ tatil yaramadı :) ölçümleri bilmiyorum ama incelmiş gibiyim pantolon bacaklari falan bollaşmıs kemerdede 2 geri takıyorum :KK55: uçuyor gibiyim 1 haftada 4 kilo :KK53:

Millet bende 71.4 çıktım :) o değilde ben sporda daha iyi olmam gerekirken bugün çok durakladim neden acaba :/ tatil yaramadı :) ölçümleri bilmiyorum ama incelmiş gibiyim pantolon bacaklari falan bollaşmıs kemerdede 2 geri takıyorum :KK55: uçuyor gibiyim 1 haftada 4 kilo :KK53:
aynı şeyi bende yaşadım hatta ulan bıraksammi ne oluyor bile dedim tatil bana da yaramadi zorlandım bugün ama bırakmadım

Ayyyy bir haftada 4 kilo ne demek ya mucize gibi bişey, Ayy benim başıma gelse Sevinç'ten havalara uçarım, içim içime sığmaz dünyalar benim olur:KK48:
Darısı bana inşallahhh

Kız ne yaptında 4 kilo verdin madde madde yaz bekliyorum

Ayyyy bir haftada 4 kilo ne demek ya mucize gibi bişey, Ayy benim başıma gelse Sevinç'ten havalara uçarım, içim içime sığmaz dünyalar benim olur:KK48:
Darısı bana inşallahhh

Valla sabah kibrit kutusu kadar peynir 2 yumurta yeşilçay oglen leri bazen tavuk bazen yoğurt bazen musli deisiyo aksamlarida sebze yemeği 4 kaşık yatarkende yoğurt pul biber limon karıştırıyorum göbek teki yağlar için eğer çok acikip dayanamicak hale gelirsem tarçınlı süt ekmek ve tatlı hiç yok 3 litrede şu böle işte :)

Valla sabah kibrit kutusu kadar peynir 2 yumurta yeşilçay oglen leri bazen tavuk bazen yoğurt bazen musli deisiyo aksamlarida sebze yemeği 4 kaşık yatarkende yoğurt pul biber limon karıştırıyorum göbek teki yağlar için eğer çok acikip dayanamicak hale gelirsem tarçınlı süt ekmek ve tatlı hiç yok 3 litrede şu böle işte :)
- emzirirken de içiyord muydun yeşil çay
-öğlen yoğurt yediğin Zaman'lar sadece mi yoğurt yiyordun?
-hiç et yemedin mi peki

Kızlar bugün hava güneşli, dışarda vakit geçirdik Aşkımla..
Eve gelincede biraz dinlenip sporumu yapdım. 4. Hafta 5 gün FRIDAY FIGHT RD1 tamamdır. Geçen hafta çok zorlanmışdım bu programda, bu hafta o kadar zorlanmadım, tabiki çok molalarım oldu, yarısına kadar yapıyorsam hareketleri kendimi iyi hissediyorum, tamamı zaten mümkün değil.

Sonrasında da 10 day flexibility Challenge 4. Günü ekledim. Arada baglantı kesildi bekletti mekletti ama bende azmettim baglantı düzelene kadar bekledim, bitirdim. Giderek zorlaşıyor hareketler ama bende yapabildiğim kadarını yapıyorum. Bugün de 180 derece ayak açma vardı mesela ben 100 dereceyle yetindim. Süpermen hareketinide bugün 20 şerden 2 set ekledim sonuna..Eşim spor kıyafetlerimle tepinirken ben, Aşkım popona naptın dedi, bende ne olmuş dedim, yuvarlaklaşmış biçimli görünüyor çok dedi, bende aaaa hadi ya sporla işde aşkım dedim. Devam et devam et dedi ya bana .. Ben o gazla iki fazla tepindim tabii:KK70:

image.jpg
image.jpg
image.jpg

Kızlar bugün hava güneşli, dışarda vakit geçirdik Aşkımla..
Eve gelincede biraz dinlenip sporumu yapdım. 4. Hafta 5 gün FRIDAY FIGHT RD1 tamamdır. Geçen hafta çok zorlanmışdım bu programda, bu hafta o kadar zorlanmadım, tabiki çok molalarım oldu, yarısına kadar yapıyorsam hareketleri kendimi iyi hissediyorum, tamamı zaten mümkün değil.

Sonrasında da 10 day flexibility Challenge 4. Günü ekledim. Arada baglantı kesildi bekletti mekletti ama bende azmettim baglantı düzelene kadar bekledim, bitirdim. Giderek zorlaşıyor hareketler ama bende yapabildiğim kadarını yapıyorum. Bugün de 180 derece ayak açma vardı mesela ben 100 dereceyle yetindim. Süpermen hareketinide bugün 20 şerden 2 set ekledim sonuna..Eşim spor kıyafetlerimle tepinirken ben, Aşkım popona naptın dedi, bende ne olmuş dedim, yuvarlaklaşmış biçimli görünüyor çok dedi, bende aaaa hadi ya sporla işde aşkım dedim. Devam et devam et dedi ya bana .. Ben o gazla iki fazla tepindim tabii:KK70:
Hahahaaaaha ayni benimki, ben farketmeden kendisi farkediyor
Sen zayıfla ben sana şunu alıcam bunu alıcam veriyor gazı:)))

İlk ve son resimdeki harekette kolların üstünde kalkıyor öyle ya, ben ayaklarımı kaldıramadım yerden sadece popomu ayaklar yerde kaldırarak yaptım. Gerçekten zordu. Ortadaki resimdeki hareketi yapıyorum ama uzun süreli değil 30 saniye durabiliyor muyum bilmem, birde benim boyun zaten problemli şekil değişikliği var pc başında boynu sürekli kaldırmakdan boynum normal C olması gerekirken benim ters C Olmuş. O yüzden birazda tedirgin yaptım bu hareketi. Dünde vardı galiba bu hareket... Sonuç olarak esneme iyi geliyor, hareketleri tam yapmamız gerekmiyor herkes kendine göre ayarlıyabilir...

Kızlar yazdıklarınızı okudum genel cevap yazıcam...

Sedacığım ayakkabılarını güle güle kullan kız Maşallah onunla zayıflayan çok var sen Zumbayı da mı onunla yapıyorsun , ondan senin harcadığın kaleriler uçuyor anacığım Maşallah..

Betülüm ve Çileğim rest gününden sonra evet insan zorlanıyor sanki yeni başlamış gibi oluyorsun, devam ettikçe açılıyor insan ama rest günüde kaslarımız için yapmak zorundayız. Çilekciğim sen esneme yapmadın mı bugün? Kilon iyi kız takımımızı kurtardınız hee :)

Annaperenna canım haklısın kilo vermesekde kaslarımız gelişiyor, inceliyoruz. Kaslar gelişdikce kas ağır oldugu için ağır ya da kilo vermemiz durmuş gibi bile olabilir, önemli olan zaten yağların gidip kasların artması, sen şanslısın ki diyetisyende kas yağ oranını ölçdürebileceksin. Sonuçları paylaş bakalım kas yağ farkı ne şekilde olacak bizede örnek olmuş olursun tatlım.

Sedacığım ya acaba ilaçla mens durumunu bitirsen, ilaçlar bebeğe zararlı mıdır acaba, bi doktora danışsan bu durumunu nasıl olur ki tatlım...

Darısı bana inşallahhh

Bu hafta bakalım çilek kaç kilo vericek çok merakdayım :)

X