Insanity Max30 günlüğüm

olacağız inşallah olacağız

ya bi de formdan düşünce acaip sırtım ağrıyo ya. Halsiz,ruh gibi geziyorum. Bi de çoluk çocuğa karışsam :/ ne olur kimbilir?
Of öf bnde bitane 7 aylık var gece nasıl yatağa girdiğini hatırlamıyorum yorgunluk ve bel ağrısından halsizlikten

benimki hiç verme böyle de seviyorum diyo ama asıl isteği 56olmam ele gelecekmisim ama kemiklerim cikmayacakmis
yemekle hiç aram yok benim ya pasta kurabiye falan benim olayım
Kız ben de şerbetli tatlıları falan sevmiyorum ama mesela Islak kek büyük oğlum durmadan ister işte kakaolu kurabiye kakaolun herşeyin envayi çeşidi... Dayanamıyorum yrmek yemesem de bunları yesem keşke

an itibariyle tabata strength'i bitirdim kızlar !

dehşet bir çalışmaydı. tahmin edeceğiniz üzere kol çalışmalarında çok zorlandım. yine 22. ve 25. dakikalar arasında biraz ara vermek zorunda kaldım, modifiye versiyonu dahi yapamadım. sanırım benim max out sınırım 22. dakika

kardiyo saati göstergelerime göre (28 yaş-172 boy-65 kilo biri için) soğuma ile birlikte;
toplam 35 dakikada,
253 kalori,
10.5 gr yağ yakımı oldu.

anlayacağınız boğazı kesmeden tek başına sporla yağ yakımı çok az arkadaşlar

Kızlar yaa Afedersiniz 2 gündür büyük tuvalete cikamiyorum

Ne yapmam lazım çıkmam için bilen varmi ?

bu akşamdan bir büyük bardak suya,ceviz kayısı,incir ne varsa kesip kesip koy sabah kalkınca aç karna iç , içine koyduklarınıda ye, yada bol su içtikten sonra şekersiz türk kahvesi içebilirsin yada bu akşam bol acılı ye sabaha tamamdır bu iş

Kızlar yaa Afedersiniz 2 gündür büyük tuvalete cikamiyorum

Ne yapmam lazım çıkmam için bilen varmi ?
canım bende o olay kronik benim üç yöntemim var
1. sabah aç karna çay kaşığı ucu ile zencefil toz olandan üstüne yarım limon sık üstüne yarım çay bardagi su karıştırıp iç üstüne sporunu yap hem metabolizma çalışır hem bagirsak
2. yarım greyfurt suyu içine bir tatlı kaşığın dan az olacak kadar zeytin yağı yine aç karnına
3. bitki çayi özellikle içinde sinemaki olandan ama buna çok alıştırma

Acı ve şekersiz Türk Kahvesi uyar teşekkür ediyorum . Tuvalete cikamiyorum ee haliyle zayiflayamamda sinir oldum

Genede iyimiş hee ben boğazda kestiğimë göre gidişat iyi bende onda çok kolay yaptım entresan boğazı çok kesemiyorum ama idare eder bugün mesela sabah kalktım tarçınlı süt içtim öğlen 4 kaşık yoğurt yedim çok acıktım 2 3 gibi bir hıyar yedim akşam 5 buçuk gibide az porsiyon döner yedim tavuk sadece ekmeksiz çok kisamiyorum anlican

Zencefil var evde ama toz halinde değil normal var diğer dediklerin yok malesef

Şekersiz Türk Kahvesini yaptım içiyorum şimdi . Ama iğrenç yaaa benkii kafede Türk Kahvesi istediğim zaman şekersiz geldiğində geri yollayıp sekerlisini isterdim Ohhh ders olsun bana

çok az ama bu metabolizman yavaşlar böyle kilo yine zor gider bide ne yemişsin de wc ye gideceksin kız

bari 50gram olaydi be hadi 30a da razıyim

Sen bize nispet mi yapıyorsun güzelim, hiç bişey yemediğini sen de biliyorsun, böyle diyenlere de çok gıcık oluyorum he gelirsem Oray'a yolarım kız seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…