Evet erkekler şişko bİz fit olalım demi :) yok kız onlarda sağlık için zayıflasınlar be yaaynen abla ya ondan evlenince birden kilo aldım ya normalde ben ekmek yemem hiç ama ekmege alıştırdi adampirinç pilavı delisi resmen ona alıştırdi ama yemiyorum ben artık ona ayrı yemek kendime ayrı
hah işte adam kilolu değil ayva kadar göbeği ancak var geniş omuzlu falan yanında kötü gorundugumu hissediyorum uzuluyorum ;(Evet erkekler şişko bİz fit olalım demi :) yok kız onlarda sağlık için zayıflasınlar be ya
O zaman daha bir gayret kuzum. Vericez kı zcatır çatır inş. Bebeğim.hah işte adam kilolu değil ayva kadar göbeği ancak var geniş omuzlu falan yanında kötü gorundugumu hissediyorum uzuluyorum ;(
Başla tabi kuzum, yalnız Insanıty ile bizimki farklı programlar. Sen normal ınsanıty mi yapmak istiyorsun?selam kızlar ben insanity ye başlamak istiyorum çok araştırdım, benimki 60 günlük programmış. Çok istiyorum. Slim in six te yapıyorum zaten. ikinci haftasındayım
Başla tabi kuzum, yalnız Insanıty ile bizimki farklı programlar. Sen normal ınsanıty mi yapmak istiyorsun?
Süper tatlım, o sen epey atletik olmalısın kürek takımı falan çok iyi. Fazla kilon var mı peki? Varsa yağları eritmeden bulaşma bencede p90x e . İndir bakalım, paylaşım yapabilirsin eger istersen buradan tatlım, ya da max30 a gel direkt :)aynen ben normal insanity den girmek istiyorum. üniversitedeyken kano kürek takımındayım. çok ağır antremanlar yapardık bana mısın demezdi. Ama şimdi ne olur görcez. Burası aktifmiş sevdim. Bugün indireyim de deniyim akşam. sabah da slim in six le devam ederim. p90x ten korkuyorum. Baya bi ''bulky'' görünüm veriyo vücuda.
Benikide karpuz göbek lihah işte adam kilolu değil ayva kadar göbeği ancak var geniş omuzlu falan yanında kötü gorundugumu hissediyorum uzuluyorum ;(
Erkekler kilolarından pek rahatsız olmuyor ki biz bayanlar gibi, benim eşimin M den tut xl e kadar kıyafetleri var, xl olunca hemen zayıflamaya çalışır kontrolü o :) benimde zayıflamamı istemiyor hatta, spor yap ama zayıflama diyor, kilomu fazla söylüyorum son günlerde ona, geçen ağzımdan kaçırdım, gülme krizine girdim ya, demk saklıyosun ha benden diyor gıcık Aşkım benim o ya :)Benikide karpuz göbek liomuzlarım falan geniş kaslı kasli çok belli olmuyor göbek ama genede ben burdayım diyor yani
Benimki S Beden giyiyor bazen M beni zayıflamaya benim koca teşvik etti bigün nişanlı olduğumuz resimlere bakıyorduk ozaman 59 kilo idim görüncee yok artık ne kadar zayıf ve guzelmissin gene o kiloya dön dedi bende ondan başladım diyete ama iyiki dedi yoksa yemin ediyorum bu boğazda 100 lere çıkardım belkide daha fazlaErkekler kilolarından pek rahatsız olmuyor ki biz bayanlar gibi, benim eşimin M den tut xl e kadar kıyafetleri var, xl olunca hemen zayıflamaya çalışır kontrolü o :) benimde zayıflamamı istemiyor hatta, spor yap ama zayıflama diyor, kilomu fazla söylüyorum son günlerde ona, geçen ağzımdan kaçırdım, gülme krizine girdim ya, demk saklıyosun ha benden diyor gıcık Aşkım benim o ya :)
Benimki 80 de kal demişdi düşünsene, ne gıccık ya, ben seksenden kalsam 10 gün sürmez 89 u bulmam sanki bilmiyosun iştahımı falan deyip ikna ettim. İyi bak destek olan bir eşin varmıs zayıflarsın sen kız iradelisin maşallah bebeğim. Ahh bende öyleyim yaa çok iştahlıyım bide yemek yapmayı çok severim ve kendini övmek gibi olmasın güzel yemek yaparım herkes çok begenir, hem yemek hem yapmak zevk benim için...Benimki S Beden giyiyor bazen M beni zayıflamaya benim koca teşvik etti bigün nişanlı olduğumuz resimlere bakıyorduk ozaman 59 kilo idim görüncee yok artık ne kadar zayıf ve guzelmissin gene o kiloya dön dedi bende ondan başladım diyete ama iyiki dedi yoksa yemin ediyorum bu boğazda 100 lere çıkardım belkide daha fazlayemeği çok seviyorum çoöoookkkkkkkk
Dur yahu gusel yaparım dedin acıktım şimdi pilav var döner var patates kızartması var ama ne yapiyorummmmmm yemiyorummmmmm kendimi çok zor tutuyorummmmm aman allahım yemiycemmmmmmmBenimki 80 de kal demişdi düşünsene, ne gıccık ya, ben seksenden kalsam 10 gün sürmez 89 u bulmam sanki bilmiyosun iştahımı falan deyip ikna ettim. İyi bak destek olan bir eşin varmıs zayıflarsın sen kız iradelisin maşallah bebeğim. Ahh bende öyleyim yaa çok iştahlıyım bide yemek yapmayı çok severim ve kendini övmek gibi olmasın güzel yemek yaparım herkes çok begenir, hem yemek hem yapmak zevk benim için...
Süper tatlım, o sen epey atletik olmalısın kürek takımı falan çok iyi. Fazla kilon var mı peki? Varsa yağları eritmeden bulaşma bencede p90x e . İndir bakalım, paylaşım yapabilirsin eger istersen buradan tatlım, ya da max30 a gel direkt :)
Süre sıkmazsa ınsanıty' de , ikiside çok eğlenceli ve zevkli :)
Ah ah göbek simit basen sırt yağı hepsi mevcutkilo fazlalığım yok aslında çevredekilere göre :) . Ama bana sorarsan var (tüm kadınların iddia ettiği gibi :) ) bakalım hayırlısı. dukan gibi bişey de yapıyorum bi yandan: dukanımsı :) simitim var bence belden gitmesi lazım.
Ah ah göbek simit basen sırt yağı hepsi mevcut
yeme yeme hiç birini bak ben 3mil leslie yaptım kesmedi kendimi dışarı attım şimdi 1km uzaktaki markete ekmek almaya gidiyorum kocamaAh ah göbek simit basen sırt yağı hepsi mevcut
benimki hiç verme böyle de seviyorum diyo ama asıl isteği 56olmam ele gelecekmisim ama kemiklerim cikmayacakmisBenimki 80 de kal demişdi düşünsene, ne gıccık ya, ben seksenden kalsam 10 gün sürmez 89 u bulmam sanki bilmiyosun iştahımı falan deyip ikna ettim. İyi bak destek olan bir eşin varmıs zayıflarsın sen kız iradelisin maşallah bebeğim. Ahh bende öyleyim yaa çok iştahlıyım bide yemek yapmayı çok severim ve kendini övmek gibi olmasın güzel yemek yaparım herkes çok begenir, hem yemek hem yapmak zevk benim için...