Insanity Max30 günlüğüm

Ben hareketli tikladim

Pazartesi başlıyorum bi diyete

Ayda 8 kilo verdiren bi diyete başladım sarmadimi beni ya sabahın köründe maydanoz limon yedirtiyo 8 gbi bide bol bol salata yedirtiyo hiç sevmedim biraktim

Dur yahu gusel yaparım dedin acıktım şimdi pilav var döner var patates kızartması var ama ne yapiyorummmmmm yemiyorummmmmm kendimi çok zor tutuyorummmmm aman allahım yemiycemmmmmmm
Pardon bebişim ya , bende yemek programlarını falan görünce öyle oluyorum:)
Kendini nasıl mutlu hissediyorsa insan öyle olmalı çevre karışmasın bakiimm, e başladın mı tatlım Insanity e , haberr et gelişmeleri...
yeme yeme hiç birini bak ben 3mil leslie yaptım kesmedi kendimi dışarı attım şimdi 1km uzaktaki markete ekmek almaya gidiyorum kocama
Kocasınıda düşünürmüş şekerciğim, Yağmur gibi mahalleyide iki döneydin kızz :)
azimli hatunsun sen, verirsin kuzum, bebişine ek besinlere geçince daha hızlanırsın inş.
kızlar meraba,
benim elimdeki takvimde 4. gün için ilk iki hafta tabata power var yine. sonraki iki hafta da tabata strenght. hangisini yapacağım kafam karıştı?

cevaplamışlar kızlar demi tatlım...
Benim kalori sıkıntım şu mesela 25 gr peynir diyor diyette peynirin ne kadarı 25 gr nerden bilim yada 100 gr et nerden bileyim 100 gr et ne kadar
öyle gram kalori işlerini bende hiç sevmem, bol kepçe hatunlarız biz bize gelmez gram mıram demi çileğim :)

Çok doğru dedin

pazartesiye çok var yarından başla! gün gecirme beynin zaten diyet modunda erteleme yaz geliyor baksana ceketler çıktı yakında incecik kıyafetler giyecegiz bekleme 4gün daha
Alışveriş yapcam diyete göre ticket pazar günü yatıyor ondan pazartesi dedim malum durumlar biraz sıkışık mutfak masraflarını bizim kocanın ticket la yapıyoruz .. adam aksama kadar bişi yemiyor kahvaltı hazırlarken sabah yiyip gidiyor onada üzülüyorum ticket harcayınca ama napim düğünden kalan borçlar var adamın aldığı maaş 1 600 ev kirası 800 elektrik şu doğal gaz ayda 300 ee kredi borcu kredi kartı borcu derken para kalmıyor bende nerden nereye atladım diyet dedik ben ne anlatıyorum

mahalleyi de turladim gelirken de kocamin servis geldi onunla yürüdük eve geldik ama ayaklar gitmiyordu artık yalnız ben kuru yemiş yedim yaa bir avuç hemde pişman mıyım tabiki de evet ama durduramadım kendimi yaa 100gram var yok ama nerden bakarsan 500kalori var

az önce esneme egzersizini de bitirdim. kalori saatini takarak yaptım yine.

30 dk'lık esneme çalışması sonucunda; 104 kalori, 6.3 gr. yağ yakımı oldu. esneme için fazlasıyla iyi sanırım.. :)

edit: ayrıca esneme çalışmalarına başlamak için daha basic bir antrenman olarak şunu da önerebilirim.

ah çok iyi anlıyorum seni bu zaman da diyet işi de paraya bakıyor hemde tek kişi calisinca iş tamamen çıkmaza giriyor Allaha şükür tabi yine de isyan değil de biraz daha rahat olmayı herkes ister ne kadarlik evlisin

Bakıcam birazdan merakdayım sabah beri, inş sarar beni sağol tatlım
tamamen yüzde yüz durmadan yapmak çok zor ya, 4. Haftaya geçtim anam hala zor geliyor, hiç mi kolaylaşmaz program insana ya, bugün bende çok zorlandım bazı yerlerde oturdum koltugun kenarına izledim ama uzun süreli değil tabii mola..
Çok iyi kalori yakımı, azımsamamak lazım bunda bu kadar harcıyorsak daha basit eğzersizlerde bu daha düşük demkk ki.
Yüzde 60 beslenme yüzde 40 spor diye boşuna demiyorlar. Yersek ancak sıkılaşırız sporla..
bebişim az artır kız yemeni, sabaha haşlanmış yumurta peynir zeytin ekle ekmek yeme, sana değil kız bebişe üzülürüm, hasta falan olursan, yoksa ne halin varsa gör cadıııı :))
Sen bize nispet mi yapıyorsun güzelim, hiç bişey yemediğini sen de biliyorsun, böyle diyenlere de çok gıcık oluyorum he gelirsem Oray'a yolarım kız seni
yol kız yol arkandayım, yoksam geçecek bu cadı kilo vermede beni :))

Aynen canım o kadarla kalmıyor kesinlikle, kaslarımızı arttırması bonus, e kaslarda hergün fazladan kalori yaktıracak inş.

Haklısın biraz daha arttırmak lazım ee sen istedin kapışmayi ben napim

Allah yardımcınız olsun kuzum bebeğim, sağlığınız sıhhatiniz yerinde olsunda herşey zamanla olur, rızkı veren Allah bebeğinide senide zorda bırakmaz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…