- 20 Kasım 2014
- 3.262
- 2.587
Ben hareketli tikladimbenim için 1500diyo o program sana bayağı yüksek çıkmış ben az hareketli kilo vermek seçeneği seçmiştim. bide evet kendine uygun bi şekilde bi liste duzenle yada listeye uyamam dersen sebze ihmal etme gün içinde bağırsak tembelliğini çok etkiliyor bu
Pazartesi başlıyorum bi diyetebenim için 1500diyo o program sana bayağı yüksek çıkmış ben az hareketli kilo vermek seçeneği seçmiştim. bide evet kendine uygun bi şekilde bi liste duzenle yada listeye uyamam dersen sebze ihmal etme gün içinde bağırsak tembelliğini çok etkiliyor bu
Pazartesi başlıyorum bi diyete
Pardon bebişim ya , bende yemek programlarını falan görünce öyle oluyorum:)Dur yahu gusel yaparım dedin acıktım şimdi pilav var döner var patates kızartması var ama ne yapiyorummmmmm yemiyorummmmmm kendimi çok zor tutuyorummmmm aman allahım yemiycemmmmmmm
Kendini nasıl mutlu hissediyorsa insan öyle olmalı çevre karışmasın bakiimm, e başladın mı tatlım Insanity e , haberr et gelişmeleri...kilo fazlalığım yok aslında çevredekilere göre :) . Ama bana sorarsan var (tüm kadınların iddia ettiği gibi :) ) bakalım hayırlısı. dukan gibi bişey de yapıyorum bi yandan: dukanımsı :) simitim var bence belden gitmesi lazım.
Kocasınıda düşünürmüş şekerciğim, Yağmur gibi mahalleyide iki döneydin kızz :)yeme yeme hiç birini bak ben 3mil leslie yaptım kesmedi kendimi dışarı attım şimdi 1km uzaktaki markete ekmek almaya gidiyorum kocama
azimli hatunsun sen, verirsin kuzum, bebişine ek besinlere geçince daha hızlanırsın inş.Ah kızlar yarama tuz bastınız ya ben napayım benim koca asker geniş omuz dümdüz göbek ne ararsan varyanında kilomdan dolayı yaşlı duruyorum bana ikide bir seni tanıdığım gibi ol istiyorum diyor kolaydı sanki, tabi iki çocuğu kendi doğurmadı
cevaplamışlar kızlar demi tatlım...kızlar meraba,
benim elimdeki takvimde 4. gün için ilk iki hafta tabata power var yine. sonraki iki hafta da tabata strenght. hangisini yapacağım kafam karıştı?
öyle gram kalori işlerini bende hiç sevmem, bol kepçe hatunlarız biz bize gelmez gram mıram demi çileğim :)Benim kalori sıkıntım şu mesela 25 gr peynir diyor diyette peynirin ne kadarı 25 gr nerden bilim yada 100 gr et nerden bileyim 100 gr et ne kadar
Çok doğru dedinPardon bebişim ya , bende yemek programlarını falan görünce öyle oluyorum:)
Kendini nasıl mutlu hissediyorsa insan öyle olmalı çevre karışmasın bakiimm, e başladın mı tatlım Insanity e , haberr et gelişmeleri...
Kocasınıda düşünürmüş şekerciğim, Yağmur gibi mahalleyide iki döneydin kızz :)
azimli hatunsun sen, verirsin kuzum, bebişine ek besinlere geçince daha hızlanırsın inş.
cevaplamışlar kızlar demi tatlım...
öyle gram kalori işlerini bende hiç sevmem, bol kepçe hatunlarız biz bize gelmez gram mıram demi çileğim :)
Alışveriş yapcam diyete göre ticket pazar günü yatıyor ondan pazartesi dedim malum durumlar biraz sıkışık mutfak masraflarını bizim kocanın ticket la yapıyoruz .. adam aksama kadar bişi yemiyor kahvaltı hazırlarken sabah yiyip gidiyor onada üzülüyorum ticket harcayınca ama napim düğünden kalan borçlar var adamın aldığı maaş 1 600 ev kirası 800 elektrik şu doğal gaz ayda 300 ee kredi borcu kredi kartı borcu derken para kalmıyorpazartesiye çok var yarından başla! gün gecirme beynin zaten diyet modunda erteleme yaz geliyor baksana ceketler çıktı yakında incecik kıyafetler giyecegiz bekleme 4gün daha
benim bazal meta. 1325mis diyetisyen demişti 1100mu almak mi gerek o halde
bari 50gram olaydi behadi 30a da razıyim
ah çok iyi anlıyorum seni bu zaman da diyet işi de paraya bakıyorAlışveriş yapcam diyete göre ticket pazar günü yatıyor ondan pazartesi dedim malum durumlar biraz sıkışık mutfak masraflarını bizim kocanın ticket la yapıyoruz .. adam aksama kadar bişi yemiyor kahvaltı hazırlarken sabah yiyip gidiyor onada üzülüyorum ticket harcayınca ama napim düğünden kalan borçlar var adamın aldığı maaş 1 600 ev kirası 800 elektrik şu doğal gaz ayda 300 ee kredi borcu kredi kartı borcu derken para kalmıyorbende nerden nereye atladım diyet dedik ben ne anlatıyorum
Bakıcam birazdan merakdayım sabah beri, inş sarar beni sağol tatlımbu arada her gün spordan sonra yaptığım esneme çalışmasının ismi "10 day flexibility challenge"
oynatma listesi halinde link: https://www.youtube.com/playlist?list=PLNz6JSowYdOkF43prEmMSGL4ErqWyqHwW
ben bu çalışmayı başa dönerek tekrarlamayı düşünüyorum. esneme hareketleri yapmak isteyen bunu da takip edebilir.. :)
tamamen yüzde yüz durmadan yapmak çok zor ya, 4. Haftaya geçtim anam hala zor geliyor, hiç mi kolaylaşmaz program insana ya, bugün bende çok zorlandım bazı yerlerde oturdum koltugun kenarına izledim ama uzun süreli değil tabii mola..an itibariyle tabata strength'i bitirdim kızlar !
dehşet bir çalışmaydı. tahmin edeceğiniz üzere kol çalışmalarında çok zorlandım. yine 22. ve 25. dakikalar arasında biraz ara vermek zorunda kaldım, modifiye versiyonu dahi yapamadım. sanırım benim max out sınırım 22. dakika
kardiyo saati göstergelerime göre (28 yaş-172 boy-65 kilo biri için) soğuma ile birlikte;
toplam 35 dakikada,
253 kalori,
10.5 gr yağ yakımı oldu.
anlayacağınız boğazı kesmeden tek başına sporla yağ yakımı çok az arkadaşlar
bebişim az artır kız yemeni, sabaha haşlanmış yumurta peynir zeytin ekle ekmek yeme, sana değil kız bebişe üzülürüm, hasta falan olursan, yoksa ne halin varsa gör cadıııı :))Genede iyimiş heeben boğazda kestiğimë göre gidişat iyi bende onda çok kolay yaptım entresan boğazı çok kesemiyorum ama idare eder bugün mesela sabah kalktım tarçınlı süt içtim öğlen 4 kaşık yoğurt yedim çok acıktım 2 3 gibi bir hıyar yedim akşam 5 buçuk gibide az porsiyon döner yedim tavuk sadece ekmeksiz çok kisamiyorum anlican
yol kız yol arkandayım, yoksam geçecek bu cadı kilo vermede beni :))Sen bize nispet mi yapıyorsun güzelim, hiç bişey yemediğini sen de biliyorsun, böyle diyenlere de çok gıcık oluyorum he gelirsem Oray'a yolarım kız seni
2 buçuk senelik canımah çok iyi anlıyorum seni bu zaman da diyet işi de paraya bakıyorhemde tek kişi calisinca iş tamamen çıkmaza giriyor Allaha şükür tabi yine de isyan değil de biraz daha rahat olmayı herkes ister ne kadarlik evlisin
Aynen canım o kadarla kalmıyor kesinlikle, kaslarımızı arttırması bonus, e kaslarda hergün fazladan kalori yaktıracak inş.ya bu sadece spor anında yakılan yağ, her an yağ yakımı oluyor vücutta. spor yapıldıktan sonra daha da artıyor. o yüzden yarım saatlik bir antrenman için 10 gr. harika bir rakam bence :) yağlar yakılsın, kaslar çıksın.
Haklısın biraz daha arttırmak lazımBakıcam birazdan merakdayım sabah beri, inş sarar beni sağol tatlım
tamamen yüzde yüz durmadan yapmak çok zor ya, 4. Haftaya geçtim anam hala zor geliyor, hiç mi kolaylaşmaz program insana ya, bugün bende çok zorlandım bazı yerlerde oturdum koltugun kenarına izledim ama uzun süreli değil tabii mola..
Çok iyi kalori yakımı, azımsamamak lazım bunda bu kadar harcıyorsak daha basit eğzersizlerde bu daha düşük demkk ki.
Yüzde 60 beslenme yüzde 40 spor diye boşuna demiyorlar. Yersek ancak sıkılaşırız sporla..
bebişim az artır kız yemeni, sabaha haşlanmış yumurta peynir zeytin ekle ekmek yeme, sana değil kız bebişe üzülürüm, hasta falan olursan, yoksa ne halin varsa gör cadıııı :))
yol kız yol arkandayım, yoksam geçecek bu cadı kilo vermede beni :))
Allah yardımcınız olsun kuzum bebeğim, sağlığınız sıhhatiniz yerinde olsunda herşey zamanla olur, rızkı veren Allah bebeğinide senide zorda bırakmaz inşallah.Alışveriş yapcam diyete göre ticket pazar günü yatıyor ondan pazartesi dedim malum durumlar biraz sıkışık mutfak masraflarını bizim kocanın ticket la yapıyoruz .. adam aksama kadar bişi yemiyor kahvaltı hazırlarken sabah yiyip gidiyor onada üzülüyorum ticket harcayınca ama napim düğünden kalan borçlar var adamın aldığı maaş 1 600 ev kirası 800 elektrik şu doğal gaz ayda 300 ee kredi borcu kredi kartı borcu derken para kalmıyorbende nerden nereye atladım diyet dedik ben ne anlatıyorum
Kız kim kime yetişemiyor ayol :) deminden beri cvplıycam diye bi hal oldum beya :)asli ablaaa bildirimlere yetişemiyorum kız yavaşbeni de düşün tel den zor oluyor
Ne biliyim senin böyle çetin ceviz çıkacagını cadıı :)Haklısın biraz daha arttırmak lazımee sen istedin kapışmayi ben napim