- 20 Kasım 2014
- 3.262
- 2.587
Ben pazartesi başlıyorum canım buna kafama yattı benim hem aç ta KALINMAzz özellikle koca tabak makarna dedi aldı beni götürdü ahahaBen baktım Can'ım yapılabilir, önceki gibi çok zor ve katı değil...sen de Bi bak da birlikte başlayalım, yoksa tutamıcaz biz bu boğazımızı
Sen de bak da birlikte başlayalım şunun şurasında yaza ne kaldı demi:)
45 dk Zumba yaptım 55 squat yaptım 50 mekik shaun t baciyi yaptımKız turtam benim verirsin sen, sende azim var Maşallah bugün hangi programları yaptın yaz bakiim bi,
gene ne azaplar çektirdin kendine :) herkesden öne geçtin azimli kedi seni :)
Bari bitter al da ye birkaç kare ciddi :) doğrudur şekerim ama tatlı yedikçe daha çok açılıyor iştah:)He he sen mi emziriyorsun on dk da bir lakır lakır, Emzirdikçe Can'ım istiyor aşeriyorum resmen normalde tabi bu kadar değildim, ellerim titriyor kakaolu olan herşeye
Leynn Schaun a baci dimeyinn45 dk Zumba yaptım 55 squat yaptım 50 mekik shaun t baciyi yaptım
hay masallah45 dk Zumba yaptım 55 squat yaptım 50 mekik shaun t baciyi yaptım
Duy duy Seda millet neler yapıyor sen ancak sporla hopla zıpla kızz :)Valla benim canım çok tatlı istediğinde elmalari dilim haline getirip sutleyip tarcinliyorm fırına atıyorum ondan snra yiyorum yada tarçınlı süt yapıyor gecistiriyorm başka türlü çıkmam işin içinden
Ver kuzum bende regli krizlerimde denerim anacıımm.elimde bir kaç tarif var önce deneyim sonra güzel olursa paylaşırim bizim krizlere iyi gelir inşallah
Makarnacı ya, ayy kız aklıma getirdin ha ben ne zamandır hiç makarna yemiyorum kepekli aldenti yapsam mı akşamaBen pazartesi başlıyorum canım buna kafama yattı benim hem aç ta KALINMAzz özellikle koca tabak makarna dedi aldı beni götürdü ahaha
Yap yap bayadir yemiyorsan yersin bi tabak Yagsiz yoğurtla miss :))Makarnacı ya, ayy kız aklıma getirdin ha ben ne zamandır hiç makarna yemiyorum kepekli aldenti yapsam mı akşama
AhahaLeynn Schaun a baci dimeyinn
AhahahLeynn Schaun a baci dimeyinn
Hahaha beni de ama yağsız salçasız Iyy hiç sevmem ama neyse.. Keşke her gün Bi paket çikolataya da izin olsaydıBen pazartesi başlıyorum canım buna kafama yattı benim hem aç ta KALINMAzz özellikle koca tabak makarna dedi aldı beni götürdü ahaha
Tarçınlı elma fırına mı sürüyon hımm değişikmiş, ah ah çikolata mis gibi hemde sütlü onun yerini ne tutabilir kiDuy duy Seda millet neler yapıyor sen ancak sporla hopla zıpla kızz :)
Ben başlattım bu propagandayı, deyin kızz deyin bugün kollarımı kaybediyorum sandım hakediyor oLeynn Schaun a baci dimeyinn
Biryeri hiç sevmiyorum hayatımda yemedim, çok kötü zaten neyin tadı kötüyse o faydalıBari bitter al da ye birkaç kare ciddi :) doğrudur şekerim ama tatlı yedikçe daha çok açılıyor iştah:)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ilo-verdiren-listesi-acelesi-olanlara.543601/hay masallahşu adamın diyetinin linkini ekler misin sayfaya bi bakayım
Sen ne zaman baslion ?Hahaha beni de ama yağsız salçasız Iyy hiç sevmem ama neyse.. Keşke her gün Bi paket çikolataya da izin olsaydı
Tarçınlı elma fırına mı sürüyon hımm değişikmiş, ah ah çikolata mis gibi hemde sütlü onun yerini ne tutabilir ki
Ben başlattım bu propagandayı, deyin kızz deyin bugün kollarımı kaybediyorum sandım hakediyor o
Ay demin eşim almış telefonu imgeliyor Shaun kim falan sorguya başladı, Ayy ne fena dedim ya biz ona bacı neyin diyoruz bizden yani sen Can'ımı sıkma hahahaa
Biryeri hiç sevmiyorum hayatımda yemedim, çok kötü zaten neyin tadı kötüyse o faydalı
O kadar iyiliği dokunsun , siz bide neler diyonuz keltoşa ya :)Ahaha
Ahahah
Hahaha beni de ama yağsız salçasız Iyy hiç sevmem ama neyse.. Keşke her gün Bi paket çikolataya da izin olsaydı
Tarçınlı elma fırına mı sürüyon hımm değişikmiş, ah ah çikolata mis gibi hemde sütlü onun yerini ne tutabilir ki
Ben başlattım bu propagandayı, deyin kızz deyin bugün kollarımı kaybediyorum sandım hakediyor o
Ay demin eşim almış telefonu imgeliyor Shaun kim falan sorguya başladı, Ayy ne fena dedim ya biz ona bacı neyin diyoruz bizden yani sen Can'ımı sıkma hahahaa
Biryeri hiç sevmiyorum hayatımda yemedim, çok kötü zaten neyin tadı kötüyse o faydalı
Bakalım arkadaşlarla şu diyete başlayalım belli o Zaman bırakırımHe kızz kocanın yanında öyle de, bende ıyy kel çıktı gene , program bitincede hadi naşş falan diyorum bizimkinin yanında yoksa .. Zaten pis pis bakıyor herife...
Alışıyorsun tatlısız kal bak nasıl güzel geliyor , dene bi ama normal çikolata yeme epey ancak öyle güzel oluyor...
Pazartesi başlayalım işte...Sen ne zaman baslion ?
Tamam o zaman pazartesi başlıyoruzPazartesi başlayalım işte...