Canım benim zahmet edip çok bilgilendirici ve açıklayıcı yazmışsın teşekkür ederim :)
Fit testi her iki ay başlangıcında da var biliyorum canım ben Hybrite başlıyayım düşüncesinde olduğumdan atlamışdım ki daha önce yaptığımda epey iyiydim yani :) son birkaç tanesini eksik yapıyordum belki ondan gerek duymadım, bide biran önce programa başlıyım da devamı gelsin düşüncesiyle :) ama ikinci ayı yaparım muhtemelen..
Leithiacığım aslında benim öncelikle kesinlikle kilo vermem lazım, Tr' den dönüşde acayip kilo aldım bu sabah hatta 78,400 çıkdım
birazı ödem tabii iki gün önce 77,700 düm..
Şimdi kas yoğunluğunu arttırmayı elbette ki istiyorum ama yağlarım varken fazlada kaslanmak iyi değil ama o derece kas yapabileceğimi sanmıyorum sende biliyorsun ki biz bayanların kas yapması kolay iş değil..
Tr' ye gitmeden önce max ardına p90x3 maass ağırlık çalışmasını eklemişdim ve inanırmısın 3,4 gündeki incelmem ve sıkılaşmam müthişdi, o nedenle aslında kardio ve Agırlık karışık gidip denemek istiyorum.. Senin dediğin aslında çok mantıklı, ağırlığın etkisini denememiş olsam kesinlikle bu kiloyla sadece Insanıty yaprdım..
En azından bir süre belki bir 15 gün falan Hybrit denemek istiyorum etkilerini görmek için baktım olmuyor istediğim sonuçları alamıyorum, o zaman senin dediğin gibi sadece Insanıty yapar, ideal kiloma yakın hybrite geçerim diye düşünüyorum, sence yanlış mı düşünüyorum ???