Ohh ohh çekirdekde ye kız arada
uzattım ayaklarımı hem çayımı içiyorum hem yazıyorum arada da çalışıyorum işte oooohhhhh
patron yan odada duymasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohh ohh çekirdekde ye kız arada
uzattım ayaklarımı hem çayımı içiyorum hem yazıyorum arada da çalışıyorum işte oooohhhhh
patron yan odada duymasın
arada onuda yapmadım desem yalan olur kııı onuda yaptımOhh ohh çekirdekde ye kız arada
İş yeride hayatımızın bi parçası olcak o kadar :)arada onuda yapmadım desem yalan olur kııı onuda yaptım
aynen öyle canım yoksa çekilmez, bak bi yandan döküman hazırlıyorum bi yandan mesajlara cevap veriyorum yosa hep iş iş nereye kadarİş yeride hayatımızın bi parçası olcak o kadar :)
Marifetli hatunsun vesselam Maşallah kız :)aynen öyle canım yoksa çekilmez, bak bi yandan döküman hazırlıyorum bi yandan mesajlara cevap veriyorum yosa hep iş iş nereye kadar
sabaha kadar calisirsan normal ama :\Benim kafam uyuşuk bugün, elim kolum kalkmıyor, sporu akşama bırakıcam sanırım :)
kesinlikle k.hidrat çabuk acıktırıyor, bol protein al, kuru yemiş (ceviz,badem,fındık) ye, çiğ sebze ye(marul,semiz,dereotu,roka bol limonlu ohh misss)Marifetli hatunsun vesselam Maşallah kız :)
karnım acıkdı deli gibi, bide iştahsızlık var, sonunda deli gibi yemeklere saldırmakdan korkuyorum..şekerli şeyler yediğim için oldu, yemesem tok olurdum hala... Ne yesem ki , haşlanmış yumurta vardı bari normal bi kahvaltı gibi yapıyım...
sen böyle anlatinca eski işim geldi aklıma sabah 8buçuktan 5buçuk olana kadar bi yemek molasi hariç totom yer görmezdi koştur koştur calisirdim resmenaynen öyle canım yoksa çekilmez, bak bi yandan döküman hazırlıyorum bi yandan mesajlara cevap veriyorum yosa hep iş iş nereye kadar
ayaka çalıştığım günler bende öyleyim canım,eve gidince pertim çıkıyo,masa başı rahat ohhhsen böyle anlatinca eski işim geldi aklıma sabah 8buçuktan 5buçuk olana kadar bi yemek molasi hariç totom yer görmezdi koştur koştur calisirdim resmen
oo kötüymüş, özelde çalışmak ne zor demi, sen boşver orayı devlete atanwc gitmek için bile izin gerekirdi ve kaytarma olarak görülürdü tabi iş yetişsin diye çok çok az su icerdim ve wc için 700m yol yürümek gerekirdi
aynen öyle özel de iş ağırlıgindan çok birde psikolojik savaş olayı da var rabbim herkese kolaylık versin yaaoo kötüymüş, özelde çalışmak ne zor demi, sen boşver orayı devlete atan
Evet ya , fazlada uyumadım zaten , birkaç gün böyle yapmam lazım, yapılan keyiflerin acısı çıkıyor işde :))sabaha kadar calisirsan normal ama :\
Musafirim var teyzem geldi surekli bakamiyorum buraya dun basladim spira musait oldukca yapiyorum ama bu sefer sabah kalktigimda karnim cok acidi hic bukadar acimamisti yaaAyy bebişim gelmiş.. Kızz nerelerdeydin kaçak, insan bi niye yokdun yazar demi, o kadar msj attık nerdesin diye?? Söyle bakiim nerelerdeydin? Başladın mı sporuna kuzum??
Yumurta zeytin peynir domates acı sos ve iki lavaş yedim ya lavaş olmasaydı iyi olcakdı...kesinlikle k.hidrat çabuk acıktırıyor, bol protein al, kuru yemiş (ceviz,badem,fındık) ye, çiğ sebze ye(marul,semiz,dereotu,roka bol limonlu ohh misss)
Ara verince öyle acır normal kuzum. Acısın işde kasların çalışmış ne güzel.. Teyzen yabancı değil kız, uğra tamamen bırakma bizi.. Telefonun geldi mi tamirden ? Sen misin telefonu kapıp komşuya kavgaya koşan al işde :))Musafirim var teyzem geldi surekli bakamiyorum buraya dun basladim spira musait oldukca yapiyorum ama bu sefer sabah kalktigimda karnim cok acidi hic bukadar acimamisti yaa
Yumurta zeytin peynir domates acı sos ve iki lavaş yedim ya lavaş olmasaydı iyi olcakdı...
Yeşillik bende çok seviyorum... Normal tere ve bizim rokadan burada yok malesef, bunların rokası değişik biraz..semiz otuda yok..en sinir olduğum da Alman marketlerinde maydonoz inan 10 dalı demet yapıyorlar.. O karad az yani. Ancak Türk marketine gittiğimizde bolca alıyorum. Tr' ye gitmeden almışdım dolapda bozulmuş, çok üzüldüm ona... Maydonozu hem seviyorum hem bol limonla gerçekden ödem attırıyor ama kıtlığı var resmen burda, saksılara ektim bana yetişemiyor onlarda zavallılarım :))
Dikkat ederim inş. Bak bu uyarı iyi oldu kız, diyet topiğinde olmak işe yarar aslında kıı insan disipline sokucak gibi kendini.. Senin topik kalabalık demi Begüm ?afiyet olsun lavaş olmamış gerçekten yatana kadar k.hidrat fazla almamaya çalış.